• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben park yatak almıştım iyi kıdem öyle yapmışım diyorum şimdi, hala onda yatıyor çok rahat ettim. Şimdi baza aldım ama malum bebiş geliyor park yatağa o geçecek. Bazanin yanına da korkuluk ayrı alıyorum. Çok hevesli bakalım umarım yatar. Ausencia Ausencia dediği çok mantıklı aklı çok ermeden ayırmak gerekiyor odayı ben yapamadım o yüzden zorlanicam gibi baya :)

Benim park yatakta arkadaşta :) büyüttüğü 3.çocuk bu ...
Hala sağlamsa onu odama alacağım ... 6 aydan sonra da hoop abisinin yanına park yatakla .

Oğlumun gardolabının bi bölümü yetiyordu ona ..diğeri benim yüklüktü :)
Şimdi iki kardeş paylaşırlar .

Merhaba arkadaşlar
Geçen hafta bebeğimi kaybettim, 8,5 aylıkken Kalbi durmuş ve kürtaj oldum
Elim varmadı yazmaya, bir cesaret şimdi yazabildim..
Beni listeden çıkarabilirsiniz
Biliyorum ki herşey bizim için, mutlu ve mutsuz anların hepsi hayatın bir parçası, ama çok çok zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah..
Hepinize dua edeceğim, sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucağınıza almanız için.
Ne olur sizler de bana dua edin hemen atlatmam ve en kısa zamanda anne olmam için..
Çok güzel bir grupsunuz bir daha böyle bir grup bulabilir miyim bilmiyorum ama arada gelir bakar selam veririm sizlere :)
Kendinize iyi bakın ve Allah’a emanet olun ❤️

Ben oğlumda oda falan yapmadım.bir beşik bir de park yatak aldım.beşik bu tahta tüllü olanlardan sallanmalı herkese tavsiye ederim 10 aya kadar kullandık.sonra park yatağa geçtik o da mükemmel birşey çok büyük kolaylık güvenlik açısından oyun oynama açısından onu da 3 yaşına kadar kullandım.okula başlamasıyla oda yaptık oğluma genç odası gibi büyük bir yatak büyük bir dolap en mantıklısı çok uzun süre kullanılacaktır.oğlum 5 yaşında hala gece kaçar yanımıza:)küçükken oda yapmak tamamen heves ve zamansız para yatırımı bence

Yani napmali canim sence.tecrubelisin sen belli.oda yapmak boşa masrafmi yani?sadece bi park yatak is gorebilirmi yani?

Ense kalınlığı ölçümü ve burun kemik oluşumuna bakar canım .
Diğer usg değerleri ile beraber içini rahatlatır bu sonuçlar . Ikili test down sendromu ile ilgili sadece ..

Oğlum ilk 8 ay odamda park yatakta idi ... odasını 8.ayda almıştım . Zaten 8 aylıkken de artık kendi odasında uyumaya başladı .

Odanın öyle 2 yaşlara kadar ayrılmamasını doğru bulmuyorum ben ... uzmanlarda bulmuyor .
Odayı ayıracağın zamana yakın odasını hazırlaman mantıklı.

Canım zaten risk analiz testi bu...risk yok diye bir sonuç olmaz .
Düşük risk yazması endişelendirmesin seni yani ..gayet iyi bi sonuç çıkmış .

Canim oda dedigin genc odasimi yani baza falanmi??yoksa 8.ayda bebek odasimi diosun?

Ben park yatak almıştım iyi kıdem öyle yapmışım diyorum şimdi, hala onda yatıyor çok rahat ettim. Şimdi baza aldım ama malum bebiş geliyor park yatağa o geçecek. Bazanin yanına da korkuluk ayrı alıyorum. Çok hevesli bakalım umarım yatar. Ausencia Ausencia dediği çok mantıklı aklı çok ermeden ayırmak gerekiyor odayı ben yapamadım o yüzden zorlanicam gibi baya :)

Yani 8.ayda falan odasini ayirmak ki lazim diosun canim sende??oda alincaksada ozaman mi almali besik dolap vs.

Yani aslında 4 aylıkken odasını ayırmayı öneriyorlar, ondan emin olamıyorum. Mesela park yatakta kaç yaşına kadar yatırılmalı, kaç yaşında montessori ya da başka bir yatağa geçilmeli emin değilim. Montessoriyi de kaç yaşına kadar kullanabilecek? İnsan 2 sene de bir bi oda almak istemiyor yani, uzun dönem kullanılsın istiyor. Ondan araştırıyorum halaa.

Evet ya aynen katiliyorum sana.ayni sorular benim kafamda da war.ya ben aslinda cok istiyorum bebek odasi hazirlamak cunku cok bekledim bebisimi ins ta daim eder Rabbim.ama boşa masraf ta yapmak istemiom.mesela 8.aya kadar odasinda yatsada o oda bebek odasimi olmali?bilemedim yaaa

Merhaba arkadaşlar
Biliyorum ki herşey bizim için, mutlu ve mutsuz anların hepsi hayatın bir parçası, ama çok çok zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah..
Hepinize dua edeceğim, sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucağınıza almanız için.
Ne olur sizler de bana dua edin hemen atlatmam ve en kısa zamanda anne olmam için..
Çok güzel bir grupsunuz bir daha böyle bir grup bulabilir miyim bilmiyorum ama arada gelir bakar selam veririm sizlere :)

Canim Allah sabir wersin...8.5haftalikmi demek istedin??ins tez zamanda Rabbim nasib eder saglikli hayirli bi evlat...

Merhaba arkadaşlar
Canım çok zor bı durum tabi ki ,Allah yardımcın olsun ve sabırlar versin. İnşallah hemencecik yeniden hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın:KK200:

Benim park yatakta arkadaşta :) büyüttüğü 3.çocuk bu ...
Hala sağlamsa onu odama alacağım ... 6 aydan sonra da hoop abisinin yanına park yatakla .

Oğlumun gardolabının bi bölümü yetiyordu ona ..diğeri benim yüklüktü :)
Şimdi iki kardeş paylaşırlar .
Ayarlamalar yapıldı artık ikiye göre :) çok güzel ya Allah'ım o günleri göstersin bize sağlıkla :KK200:

Canim Allah sabir wersin...8.5haftalikmi demek istedin??ins tez zamanda Rabbim nasib eder saglikli hayirli bi evlat...
Amin canım Amin.. Rabbim isteyen her kadına nasip etsin.. evet 8.5 haftalıktı bebeğim :(

Canım çok zor bı durum tabi ki ,Allah yardımcın olsun ve sabırlar versin. İnşallah hemencecik yeniden hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın:KK200:
Amin canım inşallah..

Canim oda dedigin genc odasimi yani baza falanmi??yoksa 8.ayda bebek odasimi diosun?

Canım sonradan genç odasına dönüşen odalardandı .
Yatak korkuluğu ve baş ucundaki çekmeceler çukarılınca normal yatak olan mobilya.

Gardolabı da beyaz üzerine mavi camdı .. süslemeleri hep monte idi ... hayvan figürleri ... figürleri çıkarttık bebek gardolaplığından çıktı :) şimdi mavi kısımlarıda griye dönüştüreceğiz .

Satın alırken iki halini de görmüştük ..hiç masrafsız oda birden bebek odası olmaktan çıkıyor .

Beşik vs ..hiç almadım zaten .

S September8083 canımmm Rabbim sana en kısa zamanda hayırlısı ile yeniden hamile kalmayı ve sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK200:
Bize de gelip güzel haberlerini vermeyi unutma inşallah

S September8083 seni çok iyi anlıyorum. Rabbim sabır selamet versin. En yakın zamanda hayırlısıyla tekrarını ve kavuşmayı nasip etsin. Bende 8+4 te kalbi durduğu için kaybetmistim bebeğimi çok zor ama bizim şer sandığımız hayrımıza oluyor. Rabbimin merhameti geniş benim bebeğimin hasta olduğunu kürtaj sonrasında öğrendik. Nasipten öte yol yok hakkımızda hayırlısı

Merhaba arkadaşlar
inşallah herşey gönlünce olur canım Alllah yardımcın olsun :dua:

Ben atakoydeyim kanuniye genetik testlerim için gelmiştim hemotologu cok iyi onun için gelicem :) sen nerdesin
Ben halkalıda oturuyorum. Atakent acıbadem hastanesine kontrole gidiyorum. Bende genetik testlerimi kanunide yaptırdım ama nedense dr lardan hiç memnun kalmadım. Sana iyisi denk geldi heralde. 3,5 yıl oldu ben yaptıralı

Evet ya aynen katiliyorum sana.ayni sorular benim kafamda da war.ya ben aslinda cok istiyorum bebek odasi hazirlamak cunku cok bekledim bebisimi ins ta daim eder Rabbim.ama boşa masraf ta yapmak istemiom.mesela 8.aya kadar odasinda yatsada o oda bebek odasimi olmali?bilemedim yaaa

Bende ilk hevesle gereksiz şeylerle doldurmak istemiyorum odayı ve dediğim gibi montessoriye göre döşemek istiyorum.
İlk etapta park yatak 1 yaşından sonra da montessori olur gibi gözüküyor, artık okula başlama zamanında da genç odası olur heralde eğer fikirlerimiz değişmez ise :) Biraz daha araştıralım bakalımm.

Back
X