• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ayy sorma canim ya acelem war sanki.daha cok erken biliyorum ama ne bilim heycan galiba. En iyisi olsun istio insan ozeniyo gordukce etrafinda..haklisin canim park yatak al dio herkes.ama kaliteli olmali hemen kiriliyo diyende cok.peki ana kucagi kullanislimi cnim??
canım ben park yatağı alalı 8 seneyi geçti .
Chicco nun park yatağını almıştım ... oğlum 2 yıl kullandı .. ardından görümcem doğum yaptı ona verdim ... 2 sene öncede arkadaşıma verdim .... hala taş gibi ... şimdi bebeğinde onda yatacak nasipse .

Ana kucağı bebek arabası ile beraberdi o da craft tı ... o da şu an arkadaşım da ... o da çok sağlamdı .

Biraz pahalılardı evet ... ama çok arkadaşım birden fazla kez almak zorunda kaldı bu tarz eşyaları ... bak bunlar kaç çocuk büyüttü:))

sağlık ocağı değil bas hekım vermiş olsn kabul etmyo adam :KK20:
Ne anlayışsız insanlar :110: ben de zofer kullanıyorum tamamen kesmese de hastanelik olmuyorum en azından. Hala ise gidemiyorum. Neyse ki iş yerim yoklugum farkedilmeyecek kadar kalabalık rapor kabul ediyorlar. Sana doğum izni verecekler mi? Rapor kabul etmeyen iş yeri onu da yer

hala varmış modeli ...

1151302
bunu kullandım lolita555 lolita555

Ne anlayışsız insanlar :110: ben de zofer kullanıyorum tamamen kesmese de hastanelik olmuyorum en azından. Hala ise gidemiyorum. Neyse ki iş yerim yoklugum farkedilmeyecek kadar kalabalık rapor kabul ediyorlar. Sana doğum izni verecekler mi? Rapor kabul etmeyen iş yeri onu da yer
bilmiyorum bende düşünüyorum onu hiç ağzına almıyor.hastaneye yatmadan önce serum taktırmaya gidicem diyodum git geri gel diyordu :110: ki ben müşterilerden hamile olduğumu işten çıkcamı duyuyorum hiç öyle bişey konuşmadığımız halde :KK57:

merhaba kızlar bu konuda bılgısı olan varsa yada benım gıbı yasayan yaredımcı olursa sevınırım10+3 günlük hamileyim kalp şeklinde rahimim olduğu söylendi tedbir amaçlı 5 haftadan beri progestan kullanıyorum 100*2 vajinadan hocam vajinamda sanki ağrı hissediyorum klitoris tarafında sızlama oluyor yada sanki cimcik atılmış gibi neden olur böyle durum cisimde yanma yok sadece vajinada sızlama ortasında bugun adet sancısı gıbımı desem hafıf hafıf sızlamalar var rahımde progestan kullanıyorum vajınadan omu yapıyor bılemıyorum normal bır durummu
erken dogum riskin fazla olur rahmindeki agrı da genişliyor ondan olma oalsılıgı yüksek canım ama istersen doktora görün

canım ben park yatağı alalı 8 seneyi geçti .
Chicco nun park yatağını almıştım ... oğlum 2 yıl kullandı .. ardından görümcem doğum yaptı ona verdim ... 2 sene öncede arkadaşıma verdim .... hala taş gibi ... şimdi bebeğinde onda yatacak nasipse .

Ana kucağı bebek arabası ile beraberdi o da craft tı ... o da şu an arkadaşım da ... o da çok sağlamdı .

Biraz pahalılardı evet ... ama çok arkadaşım birden fazla kez almak zorunda kaldı bu tarz eşyaları ... bak bunlar kaç çocuk büyüttü:))

Evet cnim kaliteli mal bska tabiki

bilmiyorum bende düşünüyorum onu hiç ağzına almıyor.hastaneye yatmadan önce serum taktırmaya gidicem diyodum git geri gel diyordu :110: ki ben müşterilerden hamile olduğumu işten çıkcamı duyuyorum hiç öyle bişey konuşmadığımız halde :KK57:
İnadına dur çıkma işten kendisi kovarsa da aç mahkeme tazminat al diyesim geliyor ama bu inattan karnındaki bebek de etkilenebilir. Serumdan sonra ise gel ne demek ya :olamaz:

İnadına dur çıkma işten kendisi kovarsa da aç mahkeme tazminat al diyesim geliyor ama bu inattan karnındaki bebek de etkilenebilir. Serumdan sonra ise gel ne demek ya :olamaz:
ben bı sekılde çalışıyorum 1 buçuk senedir ama bebek gerçkten stres altın da kalıyo üzülüyorum çok kararsız kaldım:110:

ben bı sekılde çalışıyorum 1 buçuk senedir ama bebek gerçkten stres altın da kalıyo üzülüyorum çok kararsız kaldım:110:

işten çıkıp evde olmak seni ne kadar strese sokar peki ? maddi manevi ..

yani patronun cidden halden anlamaz biri .. işten çıkarılacağını da duymuşsun ..bekle derim ben

Hadi hayırlısı canım .. için rahatlamış ne mutlu :KK200:

hep sağlıklı sıhhatli haberlerini alalım inşallah .

Rabbim 3 evladına ..sana ..eşine ... hayırlı sağlıklı güzel ömürler nasip etsin canım:KK200:

Gözün aydın canım, doktordan güzel haberlerle gelmişsin sende :KK200:

Aaaa senin ki süprizli oldu he .. tam garantiledik dedik :KK48:

hadi hayırlısı olsun hakkında arkadaşım :KK200:

Aynen canim:D bu sefer otekiler gbi net konusmadi tam goremedim ama kiza benzettim bu sefer dedi bekledi baya gostersin diye.bugun yine hareketli degildi pek bizimki ama iki gundur midem cok kotu pek bisi yiyemiyorum dun tum kahvaltimi cikardim zaten.bugun de simit yedim cok az bi tanede browni anca yiyebildim zar zor.
Coook sukur ense kalinligi normal cikti cok korkarak gitmistim

Bide ben ilerdeki ayrintili ultrasona istanbulda Recep Has varmis sislide ozel muayenehanesinde ona gitcem insaallah.aslinda ikiliye de ona gitcektim ama cok yogundu benim ikili test surem geciyordu o zamana.anne karnindaki bazi teshisler cok onemli beyincigine her seyine bakiyorlar.erken doguma neden olabilecek veya erken alinmasi gereken vs vs seyler olabiliyor.gecmiste riskli gebelik gecirmesem neyse ama korkuyorum artk.kendi doktorum da o adama gitmis beni ona yonlendirdi cok iyi bir doktor cihazlari da cok iyi dedi.aranizda duyan var mi recep hasi

Merhaba öncelikle hayırlı cumalar olsun,sonra öğretmen arkadaşların günü kutlu olsun iyi ki varsınız sonrada 2li testi iyi çıkanların gözü aydın olsun,benim bir sorum var ben tuzu hiç sevmezdim ama şuan tüm yemekler tuzlu olsun istiyorum acaba vücutta bir şey mı eksik kontrole 3 hafta var daha güzellikle kalın inşallah.

Back
X