- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #9.801
Arkadaşlar göğüs büyümesi ilk haftalarda mi daha çok olur yoksa doğuma doğru mu? Yoksa herkeste değişir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim Dr um gebelik kartı vermişti bana orda parol ve minoset yazıyordu galiba tekrar bakarım yazarım canımBenim bugün sabahtan beri başım ağrıyor ilaç ne alabilirim acaba
Haklisin canin hepsi baska seyler soyluyor. Bende biraktim ilaci Allah a emanet bebeklerimiz :)Bazı doktorlar tedbir amaçlı veriyor veya düşük geçmişine bakıp veriyor. Önceki bebeğim de başka doktora gidiyor dum oda tedbir amaçlı progestan ve coraspin hatta düşük önleyici iğne vermişti.
Ama şimdiki doktorum folik asit hariç hiçbir şey vermedi. Güvenmekten başka çare yok hepsi değişik bu doktorların :))
Kiviyi bilmiyordum bende yiyeyim o zaman bugün benimde hafif kanadı 3 4 ayda 1 oluyor ama kesiyor gibime geliyor çok afedersin çok şert çıkıyorBen de vardı bir ara Hatta buraya yazmıştım, kanamaliydiAllah'a şükür kabizligi onleyince şişlik , kanama vs kalmadı. Eğer oralarda çıktıysa kivi ye canım hergün bir tane çok iyi geliyor
Anladim canim. Hic kanamam olmadi dusuk riskin var demedi doktorlar dunden beri icmiyorum insallah birsey olmazDusuk riskin yoksa doktorda kullanma diyosa kullanma canim zaten progesteronunun dusugu engelledigi kanitlanmamis tedbir amacli weriyolar doktorlar leken yoksa dusuk riskin yoksa sen bilirsin ama kullanmayada bilirsin bende kullandim lekem kesildi ilacim bitti kullanmadim geri sorunda olmadi ilaci kesmem cok sukur
Cok gecmis olsun rabbim yavrularina uzun omurler versin insallah.Arkadaşlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum çünkü bugün kürtaj oldum bebeğimin kalbi tamamen durmuştu zaten hiç kalp sesini duyamadık hareket vardı ama nabzı çok zayıftı ses duyamadık yinede bekledim 10 gün daha ama maalesef nasip değilmiş. Çok zor bir gün geçirdim ilk defa doğal yollarla hamile kaldım ve ilk defa kürtaj yaşadım çok zormuş allah kimseye yaşatmasın Sevincim yarım kaldı ama rabbime hamdolsun 3 tane birbirinden güzel evlat verdi bana onlara ve tüm annelerin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler versin. Sizlerde sağlıkla ve huzurla kucağınıza alın bebeklerinizi inşallah hamileliğiniz ve doğumunuz sıkıntısız bir şekilde geçsin rabbim hepinizin evladını sizlere bağışlasın
Simdilik ters giden birsey yok gibi cok fazla hormon almak istemiyorum birakacagim galiba oglumda doguma kadar kullanmistim. Degisen birsey olmazsa biraktim dunden beri. Hayirlisi olsun insallahbenım dr verdı tedbır amaclı 3 ay kullancaz dedı bence kullan bebegede faydası var cnm
Allah im yasadigin cok zormis hemde normal dogum yapmissin cok uzucu. Rabbim sabir versin insallah. Kimsenjn kucagini bos birakmasin hayirlisiylaböbrek rahatsızlığım vardı o dönem sadece ona bağladık .araştırılmadı hiç.Doktor da bana bişi demedi.Evet büyktü baya.Normal doğum yaptırıldım ve gördüm bebeğimi kocaman bi bebekti neredeyseçok zor atlattım.
Allah korusun kiz oyle deme bizde yasak yok ama sıklıgı azaldi. Kocalar bize lazimmmm :))Benim eşim korkuyor adam yanıma gelmez oldi yakında aldatilicaz![]()
Benim de rahim kalp seklinde ama hicbirseyim uok cok sukurmerhaba kızlar bu konuda bılgısı olan varsa yada benım gıbı yasayan yaredımcı olursa sevınırım10+3 günlük hamileyim kalp şeklinde rahimim olduğu söylendi tedbir amaçlı 5 haftadan beri progestan kullanıyorum 100*2 vajinadan hocam vajinamda sanki ağrı hissediyorum klitoris tarafında sızlama oluyor yada sanki cimcik atılmış gibi neden olur böyle durum cisimde yanma yok sadece vajinada sızlama ortasında bugun adet sancısı gıbımı desem hafıf hafıf sızlamalar var rahımde progestan kullanıyorum vajınadan omu yapıyor bılemıyorum normal bır durummu
Tesekkur ederim canim hepimizin insallahHadi hayırlısı canım .. için rahatlamış ne mutlu
hep sağlıklı sıhhatli haberlerini alalım inşallah .
Rabbim 3 evladına ..sana ..eşine ... hayırlı sağlıklı güzel ömürler nasip etsin canım
Gözün aydın canım, doktordan güzel haberlerle gelmişsin sende
Aaaa senin ki süprizli oldu he .. tam garantiledik dedik
hadi hayırlısı olsun hakkında arkadaşım![]()
Ben de vardı bir ara Hatta buraya yazmıştım, kanamaliydiAllah'a şükür kabizligi onleyince şişlik , kanama vs kalmadı. Eğer oralarda çıktıysa kivi ye canım hergün bir tane çok iyi geliyor
Benim bugün sabahtan beri başım ağrıyor ilaç ne alabilirim acaba
Kiviyi bilmiyordum bende yiyeyim o zaman bugün benimde hafif kanadı 3 4 ayda 1 oluyor ama kesiyor gibime geliyor çok afedersin çok şert çıkıyor
Benim sisiyor bazen bazen meme olusuyor ikiside kabizliktan ikinmadan oluyor krem weriyolarmis bi git doktora ilac werir rahatlarsin birazMakat etrafinda sisme var canim sanki damarlarda.aciyo ya agri yokta.hemoroid meme olusumu degilmi?
Parol da alabilirsin diye biliyorum benBenim bugün sabahtan beri başım ağrıyor ilaç ne alabilirim acaba
Bide iciyormussun sen o daha zor diyolar insani cok yoruyormus icinde ben fitil olarak aliyordum aynen doktorda alma demis almamakla iyi yapiyorsun bencede canmAnladim canim. Hic kanamam olmadi dusuk riskin var demedi doktorlar dunden beri icmiyorum insallah birsey olmaz
Tiroit değerleri yükselince Kabızlık olur demir ilaçları da yapar ben demir ilacını bıraktım içmiyorum 2 3 güne bir günkurusu yerim ama genede oluyo ıkınmak yasak diye çok ıkınmıyorum idare ediyorumPeki sen kivi yiyerekmi engelledin kabizligi canim?ya ben bayadir boleyim.rahat cikamadim henuz sayilidir hamile kaldim kalali.cok su iciom halbuki meyve desen hergun yerim.nie bukadar asiri oluyor ya??
Benim sisiyor bazen bazen meme olusuyor ikiside kabizliktan ikinmadan oluyor krem weriyolarmis bi git doktora ilac werir rahatlarsin biraz
Tiroit değerleri yükselince Kabızlık olur demir ilaçları da yapar ben demir ilacını bıraktım içmiyorum 2 3 güne bir günkurusu yerim ama genede oluyo ıkınmak yasak diye çok ıkınmıyorum idare ediyorum