• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kiviyi bilmiyordum bende yiyeyim o zaman bugün benimde hafif kanadı 3 4 ayda 1 oluyor ama kesiyor gibime geliyor çok afedersin çok şert çıkıyor
Kivi birebir kabizliga , İlk hamileligimde de doktor tavsiye etmişti bütün hamilelik boyunca eşimin zoruyla hep yedim, nefret gelmişti artık ama geçen haftalarda yaşadığım kabizliktan dolayı eşim yine 9 ay boyunca önüme koyacak :anneadayı::110:ama gerçekten iyi geliyor. Sağlık için yiyeceğiz artik

Peki sen kivi yiyerekmi engelledin kabizligi canim?ya ben bayadir boleyim.rahat cikamadim henuz sayilidir hamile kaldim kalali.cok su iciom halbuki meyve desen hergun yerim.nie bukadar asiri oluyor ya??
Gerçekten hergün sabah bir akşam 1 kiviyle ben bu durumu astım, Zaten ilkinde doktorum tavsiye etmişti demir ilaçları aldığın zaman kabızlık için kivi ye diye, Bana iyi geldi çok şükür kabizliktan kaynaklanan kanamalar ve şişlik gecti

Bide iciyormussun sen o daha zor diyolar insani cok yoruyormus icinde ben fitil olarak aliyordum aynen doktorda alma demis almamakla iyi yapiyorsun bencede canm
Gece yatmadan iciyorum uyurken donuyor basim. Da oglum kucuk surekli uyaniyor ona uyaninca bir bakiyorum ki basim donuyorr. Iyim iki gundur cok sukur

Dunden beri hamile degilmisim gibi ya icim sikiliyor bian once haftaya carsamba gelseydi bebegimi gorseydim hayirlisiyla 1 bucuk ay once gordum resmen yawrumu yaaa :KK17:

Mydestinyy Mydestinyy ve Limon agacim Limon agacim benim de başım dün çok ağrıyordu. Sanırım sinüzit var çünkü hafif burun tıkanıklığı da var. Eve gelince kaşımın arasına 1 damla, burnumun üstüne de 1 damla olmak üzere yaydırarak nane yağı sürdüm. 20-30 dk sonra hem baş ağrım hem de burun tıkanıklığım geçti. İsterseniz deneyin.

lolita555 lolita555 yatk konusunu sanırım sen sormuştun. Ben yuvarlak süslü sallanan ahşap sepet kullanmıştım. 7.5 ay onu kullandık. Sonra Meltem Mobilyanın classi kreminin şeffaf kulplu olanını kullandık. Büyüyen yatak olduğu için rahatlıkka kullanılıyor. Yandaki komodinleri rahatlıkla sökülüp ayrı kullanılıyor. 7-8 yaşına kadar rahatlıkla kullanılır. Hatta daha uzun süre.Şimdi de park yatak alacağım. Sonra kardeşinin bğyüyen yatağı açılıyor. Oraya yatar ya da baza eklerim. Ben hiç pişman olmadım. Bebeksi şeyler almazsan uzun süre kullanırsun. Benimki gibi sade modeli odayı stickerle süsleyerek renklendirebilirsin. İçine nasıl sinecekse öyle yap.

lolita555 lolita555 yatk konusunu sanırım sen sormuştun. Ben yuvarlak süslü sallanan ahşap sepet kullanmıştım. 7.5 ay onu kullandık. Sonra Meltem Mobilyanın classi kreminin şeffaf kulplu olanını kullandık. Büyüyen yatak olduğu için rahatlıkka kullanılıyor. Yandaki komodinleri rahatlıkla sökülüp ayrı kullanılıyor. 7-8 yaşına kadar rahatlıkla kullanılır. Hatta daha uzun süre.Şimdi de park yatak alacağım. Sonra kardeşinin bğyüyen yatağı açılıyor. Oraya yatar ya da baza eklerim. Ben hiç pişman olmadım. Bebeksi şeyler almazsan uzun süre kullanırsun. Benimki gibi sade modeli odayı stickerle süsleyerek renklendirebilirsin. İçine nasıl sinecekse öyle yap.

Evet cnim haklisin.buyuyen yatak ve park yatak arasinda kaldim :işsiz:

Dunden beri hamile degilmisim gibi ya icim sikiliyor bian once haftaya carsamba gelseydi bebegimi gorseydim hayirlisiyla 1 bucuk ay once gordum resmen yawrumu yaaa :KK17:
Bu his bende de oluyor hatta kabuslar görüyorum özellikle Burda birden bebegin kalp atışı duran arkadaşları okuyunca çok etkilendim galiba

Evet cnim haklisin.buyuyen yatak ve park yatak arasinda kaldim :işsiz:
Ben oğlumda bambu Beşik almıştım 1 yaşına kadar kullandık arkadaşımdan da park yatak ödünç aldım 8 9 ay onu kullandık sonra odasına geçirdim orda bebek odası vardı büyüyen yatağında yattı şimdi 4 yaşında hala aynı yatakta yatağı büyütmedik 1 tane baza alıcam kardeşi yatacak büyüyen yatakta açmadığımız daha iyi oldu

Mydestinyy Mydestinyy ve Limon agacim Limon agacim benim de başım dün çok ağrıyordu. Sanırım sinüzit var çünkü hafif burun tıkanıklığı da var. Eve gelince kaşımın arasına 1 damla, burnumun üstüne de 1 damla olmak üzere yaydırarak nane yağı sürdüm. 20-30 dk sonra hem baş ağrım hem de burun tıkanıklığım geçti. İsterseniz deneyin.
canım çok sağol aklımda bulunsun ama benim çok enteresan bir yerim ağrıyor ensemin hemen üst tarafında bir sertlik var orası ağrıyor elimi deydiremiyorum yarım parol aldım dayanamadım artık

canım çok sağol aklımda bulunsun ama benim çok enteresan bir yerim ağrıyor ensemin hemen üst tarafında bir sertlik var orası ağrıyor elimi deydiremiyorum yarım parol aldım dayanamadım artık

Benim de hep orasi zonklar ve tum basima agri yayar.her hareketimde zonklama artar felaket bi agri ben yillardir cekiyorum.boyun duzlesmesi ve acilmasi fln dediler fizik tedavi gordum.sonra fibromiyalji dediler kaplica tedavisi yazdi bi kez gidebilmistim.sicak su torbasi koy istersen.ben boyun hareketleri yapiyorum.girdi mi agri kesicisiz gecmez benm agrilar.haftalardir cekiyorum bazen hafifliyor.aslinda kendimize iskence cektirmeye gerek yok agri kesici alinabilir

Âmin inşallah canım benim. İlk, bir sene sonra oldu mucizem elimden geldiği kadar korumaya çalışıyorum artık Allaha emanet. Durduğun şehirde yalnız değilsen anneni felan çağır. Yorma kendini.
Gunaydin guzel anne :KK200:aslında Annem gelirde biraz hasta ama dinlenicez teyzesi :halay: canım birde bsy sorucam ultrasonda cok kucuk 10 haftalık dedi daha oluşmamıştı bi bebek gibi olmamisti normal mi:olamaz:

Benim de hep orasi zonklar ve tum basima agri yayar.her hareketimde zonklama artar felaket bi agri ben yillardir cekiyorum.boyun duzlesmesi ve acilmasi fln dediler fizik tedavi gordum.sonra fibromiyalji dediler kaplica tedavisi yazdi bi kez gidebilmistim.sicak su torbasi koy istersen.ben boyun hareketleri yapiyorum.girdi mi agri kesicisiz gecmez benm agrilar.haftalardir cekiyorum bazen hafifliyor.aslinda kendimize iskence cektirmeye gerek yok agri kesici alinabilir
dayanamadım zaten en son parol 500 lük vardı fazla gelir diye kestim yarısını içtim

Back
X