• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar aranizda monurol şase kullanan var mı birde kac haftalikken kullandiniz bende kararsiz kaldim cunku eczaci ilk 3 ay ek tavsiye etmiyoruz zorunlu kalmadikca dedi
Bol sıvı almak ile monurol şase kullanmak aynı şeydir inatçı geçmeyen idrar yolu enfeksiyonları düşük riskini artırdığı için ilk üç ay dahil verilebiliyor monurol şase ama idrarda yanmam var deyip almayın önce sıvı alımını artırın derim

Bol sıvı almak ile monurol şase kullanmak aynı şeydir inatçı geçmeyen idrar yolu enfeksiyonları düşük riskini artırdığı için ilk üç ay dahil verilebiliyor monurol şase ama idrarda yanmam var deyip almayın önce sıvı alımını artırın derim
Öncelikle cevabin cok aydınlatıcı oldu teşekkür ederim ama bulanti ve mide yanmasindan maximum 3-4 bardak su içebiliyorum hadi tas catlatayim 5 olsun

Ben geldim dun ban yemistim ama ara ara takip ettim yine de sizleri :KK200:

Bebegini kaybeden arkadasimiza bol sabir diliyorum Rabbim tekrardan saglikla sihhatle nasip etsin insallah soyleyecek bisey bulamiyorum cok uzucu bi durum :(

Bugun yine bulantilarla savasiyorum, ustune dunden beri karin agrisindan mahvoldum sanirim ayaklarimi usutuyorum ne yapsam isinmiyorlar :işsiz:

Esim israrla gezelim tozalim istiyor bende iyice eve kapandim psikolojik olarak hic iyi hissetmiyorum ev kusu oldum iyice :KK8:

Ama sora diger kardeside yaticak ve o buyuyen yatak nolucak vnm birjnemj vericeksin?bazadan daha dar sanirjm ve kisa diyo herkes buyuyen besige???
Büyüyen yatak normal yatak olarak Kullanılacak küçük burada büyük de bazada yatacak ilkokulu bitirene kadar büyüten yatak kullanılır sonrada genç odasına geçeriz :) evet baza kadar büyük değil

Kizlar aranizda monurol şase kullanan var mı birde kac haftalikken kullandiniz bende kararsiz kaldim cunku eczaci ilk 3 ay ek tavsiye etmiyoruz zorunlu kalmadikca dedi
Ben kullandım canım 9.Haftada idrar yolu enfeksiyonu için idrar yolları enfeksiyonu düşük riskini arttırıyor Dr verdiyse bir bildiği vardır dedim benim ki tek kullanımlık.

Büyüyen yatak normal yatak olarak Kullanılacak küçük burada büyük de bazada yatacak ilkokulu bitirene kadar büyüten yatak kullanılır sonrada genç odasına geçeriz :) evet baza kadar büyük değil

Bakalim artik cnim daha cok erken ama..kararsizim simdiden yaaa

Doktor un dedigi ya sakat olabilir yada kromozomsal sorun olabilir bunyüzden vicut gebelige son verirmiş ama tıpta kesin net bir acıklaması yokmus

Bende duymuştum kromozom bozukluğu olunca yaşamıyormuş çok geçmiş olsun kuzum

Merhaba kızlar doktordan geldim şükür ölçümlerimiz iyi çıktı,ense kalınlığı ve burun kemiği. İkili test için kan vermeyecem dedim tamam dedi. Büyümüş da 6 cm olmuş :) çok hareketliydi kıpır kıpır,bı ara kafayı çevirip bize baktı:KK200:cinsiyet tahmini yaptı ama kesin değil dedi. Resmini atayım nub teorisinden anlayanlarin tahmini ne olacak acaba :) 20171125_160246.webp

Aynen öyle bende yaa
ben iki kez içmek zorunda kaldım. İki oldu lökosit yüksek cıkıyor. Birini 8 haftalıkken birini 12haftalıkken içtim. Dr uma güvendiğim için içtim. Sakıncalı olduğunu duymadım.

Geçmiş olsun tez zamanda tekrardan Allahım kucağını doldursun kaç haftalık durdu birde hiç belirti hissetinizmi
9+4 tü kalbi durdugunda hicbir belirti olmazmıs ama ben hamilelikte gögüslerim asiri sismişti ve kalbi durunca hemen indi ordan anlamalıydım

Merhaba kızlar doktordan geldim şükür ölçümlerimiz iyi çıktı,ense kalınlığı ve burun kemiği. İkili test için kan vermeyecem dedim tamam dedi. Büyümüş da 6 cm olmuş :) çok hareketliydi kıpır kıpır,bı ara kafayı çevirip bize baktı:KK200:cinsiyet tahmini yaptı ama kesin değil dedi. Resmini atayım nub teorisinden anlayanlarin tahmini ne olacak acaba :)Eki Görüntüle 2071826

Ne dedi doktorun erkek mi. ? Ben anlamıyorum nubtan..
Birtek benim doktorum tahminde bulunmadı ya koca topikte :KK70:
Kaç haftalık şu an da

Ben de hiç anlamıyorum:) erkek gibi dedi bı çıkıntı gördük ama ,emin olmaadik yine de. 11+5,ölçümlerde 12+4 çıkıyor
Bir hafta önden mı gidiyor yani.
Maşallah canım.
Bizde 13 olduk.. 20 gün sonra kontrol var bakalım o zaman kesin cinsiyeti söyler diye umuyorum 16 olmuş olacağız.
Bende bakıyorum eğer vücudu belliyse erkek yok top gibi böyle belli değilse kız diyorum :D bu da benim nubum

Kızlar selam, bulantılardan buraya giremez oldum.. tam 5haftadır çekiyorum.. bugun 12. Haftam doldu.. 5kilo verdim. Dr 2 haftaya geçer diyor.. benim gibi olup geçen varmı..

Back
X