- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #9.921
Ay canım Allah yardımcın olsun yaa.. Üzüldüm.. Benimde bulantılarım vardı, 2bardaktan çok su içemezdim ama bugün ilk defa çıkardım.. Cidden çıkarmak en kötüsü.. Gidiyorum geliyorum bebek 8 haftalık, sırf beslenemediğim için diye düşünmeye bile başladım.. Umarım iki haftaya bile kalmadan geçer bulantıların..Kızlar selam, bulantılardan buraya giremez oldum.. tam 5haftadır çekiyorum.. bugun 12. Haftam doldu.. 5kilo verdim. Dr 2 haftaya geçer diyor.. benim gibi olup geçen varmı..
Aynen tüm doktorları bırakıyorum kayınvalidem bile suyu bol iç diyor.. Çok önemli.. Sevindim senin adına.. Ay bazen bende öyle düşünüyordum.. Bulantı geçince korkuyordum ama burada onun bir kriter olmadığını daha net gördüm.. Umarım bulantılarımız geçer.. Bebeklerimizi de sağlıcakla kucaklarız..12 bardağı mutlaka tamamlıyorum ben doktorum suyu çok önemsiyor. Takıntı gibi tekrarlayınca bendede takıntıya dönüştü. Bulantı benimde başımın belası ama düşünmemeye çalışıyorum. Hatta bugün eşime keşke bulantı iyi olduğuna dair bir isaret olsa ve benim 9 ay boyunca midem bulansa dedim. Sen iyice uçtun diyo bana![]()