• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Zaten 1 pantolon ile hamileliği çıkaramayız diye düşünüyorum sonuçta başındaki gobek ile sonunda ki bir olamayacak asla :KK70:

Bakalim canim bizde bu hafta ya cuma yada cumartesi gdicez nasipse 2li teste.heycanliyim ve korkuyorum ya nedense Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasib etsin cumlemjze ins.bebegimj cok merak ediyorum 15gun olmasina ragmen.. :KK43: kanda neye bakiliyor peki canim?sonuc nezaman cikiyor?
sanırım risk durumuna bakılıyor. Ben görmedim sonuçları ertesi gün cıktı. Doktorumu arayıp sordum bir sorun yok dedi.

İdrar kültüründe üreme olmadı çıktı. Tahlilde eritrosit birde eser miktar protein yazıyordu. O da kanamamdan kaynaklı olabilirmiş. İdrarda birşey çıkmadı. Bu neden kaynaklanıyor bilemiyorum.
O zaman kullandığın jel ile alakalı olabilir gibi geldi bana :KK64:doktoruna sorma imkanın varsa için rahat eder, İnsan en ufak bir farklilikta tedirgin oluyor artık

Selamlar ... bugün evin yolunu zor bulduk ..Bilişim fuarına ..ordan alışverişe ..yemeğe ... eve ...maça ...derken :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

yalnız ben bildiğin yoruluyorum yahu ... fuarın ortasında oturdum ... bi de çantamdan beyaz leblebi ile mandalina çıkarttım :anneadayı::KK49:

Aynı ben nefes nefese kalıp hemen gördüğüm ilk yere oturup bişey yiyorum.. :D

Selamlar ... bugün evin yolunu zor bulduk ..Bilişim fuarına ..ordan alışverişe ..yemeğe ... eve ...maça ...derken :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

yalnız ben bildiğin yoruluyorum yahu ... fuarın ortasında oturdum ... bi de çantamdan beyaz leblebi ile mandalina çıkarttım :anneadayı::KK49:
Ohhh en güzeli gezmissin,gözün gönlün açılmış :) Ben evde otururken yoruldum bugün :olamaz: vitamin,mineral ne varsa somurduler :KK49:
Yaa demin kahverengi akıntı gelmiş bir iki damla,kafayı takmamaya çalışıyorum ama bişey olmaz di mi

Hadi yaa:)))iyi o zaman biz yaşa göre idare ederiz daha:))
yaş kaç arkadaşım :))
Ohhh en güzeli gezmissin,gözün gönlün açılmış :) Ben evde otururken yoruldum bugün :olamaz: vitamin,mineral ne varsa somurduler :KK49:
Yaa demin kahverengi akıntı gelmiş bir iki damla,kafayı takmamaya çalışıyorum ama bişey olmaz di mi

sanmam canım ya ... kanama görünmesi önemli ... kahverengi akıntı olur derler ..çok mu ayakta kaldın bugün ?
Yoruldum demişsin ...ondandır belki canım

yaş kaç arkadaşım :))

sanmam canım ya ... kanama görünmesi önemli ... kahverengi akıntı olur derler ..çok mu ayakta kaldın bugün ?
Yoruldum demişsin ...ondandır belki canım
Yok canım aksine hicbisey yapmadım,annemin yanındaydım evde otururken yoruldum :) yarına kadar takip edecem,devam ederse doktoruma soracam bakalım inşallah kötü bişey yoktur. Kontrol dundu, herşey çok iyiydi. Amaan en ufak şeyde telaslaniyoruz.. ben de bir ay sonra 35 bitecek :KK48:

Back
X