• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yok canım aksine hicbisey yapmadım,annemin yanındaydım evde otururken yoruldum :) yarına kadar takip edecem,devam ederse doktoruma soracam bakalım inşallah kötü bişey yoktur. Kontrol dundu, herşey çok iyiydi. Amaan en ufak şeyde telaslaniyoruz.. ben de bir ay sonra 35 bitecek :KK48:
Ayy iyi hadi yalnız değiliz:)

Yok canım aksine hicbisey yapmadım,annemin yanındaydım evde otururken yoruldum :) yarına kadar takip edecem,devam ederse doktoruma soracam bakalım inşallah kötü bişey yoktur. Kontrol dundu, herşey çok iyiydi. Amaan en ufak şeyde telaslaniyoruz.. ben de bir ay sonra 35 bitecek :KK48:

ya canım olabiliyor ... telaşlanma hiç .aynen takipte kal .

ona bakarsan 3 ay sonra da 38 değilim ben :süslü::rapci:

Kizlar bu sağlik ocagindaki gebelik takibi ile ilgili neler dusunuyosunuz fikirleriniz neler?kimler dosya actirdi??ve nicin aciliyor bu takip?beni kisaca bilgilendiren olurmu acaba?birde bugun nette gezindim kimi memnun kimi asla gitmem diyor tahlil sonuclarina guvenmiyor ve orada gebeye ve bebege yapilan asilarin guvenilir oldugunu sanmiyor..son kullanmasi geciktir diyenler olmus..mesela benden daha kan veya idrar tahlili istemedi aile hekimim????

yaştan diyecektim de canım , bak yukarda Blackbluee1 Blackbluee1 aynı ben demiş :confused: kendisi neredeyse benim yarı yaşımda :))

Bugun ben de ilk defa aylar sonra bi cikip gezeyim hamile pantolonu alayim dedim yarin ise baslicam diye.daha yolun yarisina gelmemisken yoruldum belim kasiklarim agrimaya basladi.yurumeye yurumeye tembellestim diye dusundum bende:))

Kizlar bu sağlik ocagindaki gebelik takibi ile ilgili neler dusunuyosunuz fikirleriniz neler?kimler dosya actirdi??ve nicin aciliyor bu takip?beni kisaca bilgilendiren olurmu acaba?birde bugun nette gezindim kimi memnun kimi asla gitmem diyor tahlil sonuclarina guvenmiyor ve orada gebeye ve bebege yapilan asilarin guvenilir oldugunu sanmiyor..son kullanmasi geciktir diyenler olmus..mesela benden daha kan veya idrar tahlili istemedi aile hekimim????
Valla ben ilk gebeliğimde de şimdi de bütün tahlillerimi sağlık ocağında yaptırıyorum.hatta troid hastası olduğum için çok sık tahlil veriyorum çok çok ilgililer ebemiz de öyle telefonlaşıyoruz bile o derece diyeyim çok şükür aile gibi olduk.yarın öbür gün bebeğini kucağına alınca da sık sık gideceksin aşıları onlar takip edecek şimdiden gitmekte fayda var

Zaten 1 pantolon ile hamileliği çıkaramayız diye düşünüyorum sonuçta başındaki gobek ile sonunda ki bir olamayacak asla :KK70:
Benimde özellikle geceleri midem çok kazınıyor. Biseyler yiyorum sonra neden belim kalınlaştı..
Ama mecburuz yapacak bişey yok acıkıyorum napiiiiiimmmmmm :KK70:

Haklısın onu hiç düşünememişim :KK70: bi yandan da zevkli geliyo yemek yemek

Bugun ben de ilk defa aylar sonra bi cikip gezeyim hamile pantolonu alayim dedim yarin ise baslicam diye.daha yolun yarisina gelmemisken yoruldum belim kasiklarim agrimaya basladi.yurumeye yurumeye tembellestim diye dusundum bende:))
Hamile pantolonları alınmaya başlandı bende kendimi tek sanıyordum:KK71:

Bende de var bitane ve gerçekten rahat..
Göbeğim yok gibi duruyor kazakların altında falan ama normal pantolonun dugmesi acik geziyorum :D

Saglik ocagina gebeligini haber etmediysen tahlil istemezler tabisi:) dosya actirma degil de gebelik kaydi diyelim.ben dogal olarak olumlu bakiyorum:KK70: gidin kaydolun kadin dogumcuya randevu almaktansa aile hekiminiz daha hizli ilgilenecektir kan tahlili vs yaptirmak da cok daha pratik.asi konusu farkli fikirler olabilir ancak tarih gecmesi gbi bi durum soz konusu olamaz.oldu diyelim sonuclari buyuk olur zaten hasta acisindan da doktor acisindan da.asi meselesi saglik bakanliginin zorunlu kildigi bir konu.zarari kanitlanan bi seyi devlet zorunlu kilmaz

Degilsin degilsin:)) ama pantolon bulamadim onun yerine üç tunik aldim:D

Evet ilk bebekti
Genellikle kalp atisi durmasina kan pıhtılaşması falan sebep olabiliyor.. devlet hastanesinde genetik testi yaptırabilirsin.. benimde oyle oldu sonra testlerde çıktı. Kalitesiz döllenme olabilir.. bebek sakat olabilir.. aslında üzülüyoruz ama bi yandanda vucud sağlıksız olanı atıyor.. uzulme ben hemen 6 ay bekledim dr bekle dedi sonra hemen yine oldu.. seninde sağlıklı sıhhatli evladın olucak insallah tez zamanda

İdrar kültüründe üreme olmadı çıktı. Tahlilde eritrosit birde eser miktar protein yazıyordu. O da kanamamdan kaynaklı olabilirmiş. İdrarda birşey çıkmadı. Bu neden kaynaklanıyor bilemiyorum.
Kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama kiz isteyen anneler forumunda gördüm galiba.. akıntısı cok olanın kızı, az veya kuru olanın oğlu olur demisler

Back
X