• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar gunaydın benım ıdrar olayım eskısı kadar sık cıkmıyorum goguslerımdekı renk bazen koyu goruyorum bazen acık renk bırde memelerımde yumusaklık hıssedıyorum normalmıdır boyle yasayan varmı benım durumu

kızlar bence hamile pantolonları yerine tayt alın.. ben gecen hamılelıgımde 7. ay dahıl hamile pantolonu giymedim hep tayt giydim.. en rahatı ve kolayı emin olun tayt.. 2 tane hamıle pantolonu almıstım 1 er kere gıydım.. dogumdan sonrada eskı pantolonlara giremiyorsunuz hemen tayt hem rahat hem kolay oluyor.

Kızlar günaydın uzun zamandır giremiyordum nasılsınız inşallah iyisinizdir. hangi ilacı kullanıyorsunuz dktorum folbiol kullanma dedi vinalac verdi
Vinalac kullanan varmı? bende acayip halsizlik yaptı ama haptan mı değil mi bilemedim. kullanan varsa sizde yan etkisi oldu mu?

kızlar gunaydın benım ıdrar olayım eskısı kadar sık cıkmıyorum goguslerımdekı renk bazen koyu goruyorum bazen acık renk bırde memelerımde yumusaklık hıssedıyorum normalmıdır boyle yasayan varmı benım durumu
Benim goguslerim de sis ve buyuk degil sadece ara ara icerden sizliyor oglumda kocaman olmuslardi simdi tam tersi idrar olayi da aynen artik fazla cikmiyorum geceleri uc dort kez uyanirken simdi ya bi kere ya da hic kalkmiyorum

kızlar bence hamile pantolonları yerine tayt alın.. ben gecen hamılelıgımde 7. ay dahıl hamile pantolonu giymedim hep tayt giydim.. en rahatı ve kolayı emin olun tayt.. 2 tane hamıle pantolonu almıstım 1 er kere gıydım.. dogumdan sonrada eskı pantolonlara giremiyorsunuz hemen tayt hem rahat hem kolay oluyor.
Bende oglumda hep tayt giydim simdi yine tayt aldim gercekten enn rahati

Canım benim de dün gece başladı bugün sabah da geldi biraz, doktoruma sordum gel bı bakalım dedi. Şimdi gidiyorum,umarım kötü bişey yoktur

Ya uzun süredir kahve de olsa gelmiyordu şimdi gelince korktum yoldayım şuan gidiyorum Dr.
Kizlar bebislerinizin iyi haberlerini alir guzel haberlerle gelirsiniz insallah

Bugün her zamankinden bi tık daha kötüyüm. Bulantı ve baş ağrısı çekiyorum daha fazla hep kusacak gibiyim. Acaba hastaneye gidip serum felan mı takınsam iyi gelir mi ? :(

gençler merhaba dün gece rüyamda çok acayip birşey gördüm anlatsam mı bilemedim bugün doktor kontrolüne gideceğim birşey olacak diye korkuyorum.

benim hep açık renkliydi şimdi iyice açıldı renkleri, uçları birazcık koyu oluyor bazen. yumuşaklık benim de var ama içi dolgun sanırım. ay sürekli kontrol ettiğim yer göğüslerim bazen su toplamış gibi oluyorlar. Tabi ben ohss olduğumu öğrendim iki hafta önce transferden önce mi sonra mı oldu tam bilemiyorum. Vücudum bazen su topluyor sanırım

İyi geceler kızlar hafta sonu sınavalrdan gözümü açamadım. Kayıplarımız olmuş Allah sabır versin tekrar yaşatmasın :110:
Bişey sorcam Kızlar göğüslerimdeki hassasiyet ilk günlerdeki gibi oldu tekrardan ben süt vermeye hazırlandığı için oluyor diye düşünürken kayınvalidem bişey istemiş canın yememişsin diyor ya o durum emzirirken olmuyor muydu :KK12: bana hiç inandırıcı gelmedi ama yine de sizlere danışayım dedim

Benim bildiğimde süt çeker yemezsen şişer morarır

Günaydın akadaşlar, dün akşamdan beri karnımın üst tarafına bıçak gibi bi ağrı saplanıp geçiyor ara ara, size de olduğu oluyor mu? 13 haftalık sayılırım.

Kötü düşünme benim tüm belirtiler varken başıma gelmişti. Alnımıza yazılanı yaşayıp göreceğiz. Olumsuz düşünmek yasak ama :)

benim ilkinin kalbi durmuştu, ikincisi kendisi düşükle bitti. Sürekli kendimi dinliyorum. Her hafta başka bi doktora gidiyorum iki gün sonra kontrolüm var nasıl geçecek şu iki gün bilmiyorum. Biraz akışına bıraksak çok iyi olacak sanki ama olmuyor. :kızgın:
Kızlar cidden moral oldu mesajlarınız teşekkür ederim.. Bende ilkinde bulantım durdu, göğüs hassasiyetim gitti ve bende bebeğimi kaybettim.. Ne yazık ki dünden beri de bulantım yok, göğüslerimde ki şişlik indi ve çok korkuyorum.. Dünden beri ağlıyorum.. Rabbim yardımcımız olsun, çok zorlu bir süreç..

Kızlar günaydın uzun zamandır giremiyordum nasılsınız inşallah iyisinizdir. hangi ilacı kullanıyorsunuz dktorum folbiol kullanma dedi vinalac verdi
Vinalac kullanan varmı? bende acayip halsizlik yaptı ama haptan mı değil mi bilemedim. kullanan varsa sizde yan etkisi oldu mu?
Bende dün sana yazacaktım, bayadır yoktun cidden.. Bana da doktorum folbiol değil Vinalac kullan dedi.. Vinalac bulantına da iyi gelir hem içerisinde folik asitten var dedi.. Bende ilk defa cumartesi günü kullandım.. Cidden o günden beri bulantın yok, ürktüm hatta baya.. Umarım kötü birşey yoktur..

evet bende taytla çok rahat etmiştim hiç üzerimden çıkarmamıştım :)

Back
X