• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben cok alınganım biri bana bişi dediğinde sanki farklı diyormuş gibi hissediyorum ani parlamaşar kırgınlıkşar yasıyorum bu ruhsal değişim beni yordu ya :KK12:
Bu hormonlar bizi mahvediyor canim. Bende oyle bir degisigim gun icinde 100 duygu yasiyorum yasli nineler gibi iyice miyminti bir sey oldum ciktim. bu mide yanmasi bulanti cok fena cay bile icemiyorum o kadar severdim. Su an mide ilacimla ask yasiyorum o da bir halta yaramıyor. Şükür günlerimize gececek insallah.

Bu hormonlar bizi mahvediyor canim. Bende oyle bir degisigim gun icinde 100 duygu yasiyorum yasli nineler gibi iyice miyminti bir sey oldum ciktim. bu mide yanmasi bulanti cok fena cay bile icemiyorum o kadar severdim. Su an mide ilacimla ask yasiyorum o da bir halta yaramıyor. Şükür günlerimize gececek insallah.

Evet canım hormonlar çıldırttı bizi cidden bide hamilesin ondan alıngansın dediklerin de kendimi savunuyorum niye yapıosam anlamadım valla :KK48:

Kizlar acil yardim :( 2 gundur siddetli bas agrisi cekiyordum kafami duvarlara vurasim geliyodu sanirim migren agrisi. Dün iki defa istifra ettim bas agrisiyla beraber. Hic kendimde degildim.acidan agladim artik. O kadar ilac kullanmaya karsi ben acile gittim hamile oldugumu soyledim hamilelere takilan agrikesicili serum taktilar. 50 defa sordum bebegime bisey olur mu diye yok dedi doktor en son dayanamadi he zaten olsun diye takiyorum dedi :/ ya ama hala icim rahat degil. Suan ben iyiyim ama bebegime bisey olmamistir dimi ya

Çok saol canım bende duymuştum alışverişe çıktığımda alırım artık ben zaten o ikiliye biterim her ne olursa olsun üzme kendini artık iki canlısın kimseyi takma diyicemde o olmuyor o bizim moralciklerimizi bozanlar gibi olamıyoruz sende çok iyi birisin ne kadarda uzakta yazıyor olsakta birbirimize insan hissedebiliyor allaha emanet ol görüşmek üzere seni tanıdığım için çok mutlu oldum iyi geceler rabbim rahatlı versin :KK200::anneadayı:
:KK200::KK36:

Nesquikli süt hazır olan mı toz olan mı acaba takıldım buna :KK48:
Valla ben toz aldım canım.. Elim doluydu, ikisininde içindekiler kısmına bakamadım.. Birde deneyeceğim diye küçük boy olsun istedim.. O da sadece toz olanda vardı.. En azından bulantı döneminde süt içmemizi sağlar..

Kizlar acil yardim :KK43: 2 gundur siddetli bas agrisi cekiyordum kafami duvarlara vurasim geliyodu sanirim migren agrisi. Dün iki defa istifra ettim bas agrisiyla beraber. Hic kendimde degildim.acidan agladim artik. O kadar ilac kullanmaya karsi ben acile gittim hamile oldugumu soyledim hamilelere takilan agrikesicili serum taktilar. 50 defa sordum bebegime bisey olur mu diye yok dedi doktor en son dayanamadi he zaten olsun diye takiyorum dedi :/ ya ama hala icim rahat degil. Suan ben iyiyim ama bebegime bisey olmamistir dimi ya
Yok canım, olmaz Allah'ın izniyle.. Hamilelikte içilebilen ağrı kesiciler var zaten.. Doktora da söylemişsin, için rahat olsun.. Çok geçmiş olsun..

Kizlar acil yardim :KK43: 2 gundur siddetli bas agrisi cekiyordum kafami duvarlara vurasim geliyodu sanirim migren agrisi. Dün iki defa istifra ettim bas agrisiyla beraber. Hic kendimde degildim.acidan agladim artik. O kadar ilac kullanmaya karsi ben acile gittim hamile oldugumu soyledim hamilelere takilan agrikesicili serum taktilar. 50 defa sordum bebegime bisey olur mu diye yok dedi doktor en son dayanamadi he zaten olsun diye takiyorum dedi :/ ya ama hala icim rahat degil. Suan ben iyiyim ama bebegime bisey olmamistir dimi ya
Yok canim olmamıştir Allah'ın izniyle. Zaten belirtmissin hamile olduğunu doktora

:KK200::KK36:

Valla ben toz aldım canım.. Elim doluydu, ikisininde içindekiler kısmına bakamadım.. Birde deneyeceğim diye küçük boy olsun istedim.. O da sadece toz olanda vardı.. En azından bulantı döneminde süt içmemizi sağlar..

Yok canım, olmaz Allah'ın izniyle.. Hamilelikte içilebilen ağrı kesiciler var zaten.. Doktora da söylemişsin, için rahat olsun.. Çok geçmiş olsun..
Sagol canim benim valla üstüne basa basa dedim ama iste annelik cidene baska biseymis hala icim icimi yiyor

Bebekte kromozom problemi vardı. Bizden aktarılan bir problemmi yoksa döllenme sırasında olan rastlantımı diye genetik test yaptırdık. Bizde problem çıkmadı. Kalbinin durmasına hasta olması neden olmamış olabilir diye pıhtılaşma için test yaptırdım. Tek gende taşıyıcı olduğum anlaşıldı. Şimdi igne ve coraspin kullanıyorum.

Ben iki hafta önce perinatologa gittim normal bi doktor takip etmesin diye. Benim tek gene homozigotum var ama doktor iğne vermiyorum ben sana dedi. Olmaz dedim benim iki düşüğüm var ben vermiyorum dedi sinirli bi şekilde. Kafam o kadar karıştı ki hamilelik boyunca folik asit kullanacaksin dedi. Tabi ben iğneyle hala devam ediyorum. 4 yıldır hamile kalamiyordum bi de bu çocuğu daha görüş birliği olmayan bi sebep yüzünden kaybedemem. Coraspini transferin ilk ayında yine doktor vermese de içtim. Şimdi ikinci bi görüş aradığım bi doktor arıyorum geçen hafta gittim birisine ben de karşıyım iğneyle dedi. Bizim kromozom testlerini de temizdi ama önceki düsukler neden oldu bilmiyorum

Sabahları belirtisiz uyanan var mı ? :KK43:
benım hayatım normal seyrınde devam ediyor sabahları çok enerjik kalkıyorum işteyken gayet ıyıyım aksam eve donunce sanırım yorgunluktan kokulara hassasıyet başlıyor kuru öğürtü oluyor istifra yok sadece beni bozan kokular onun dışında hiçbir belirti yok ben de

benım hayatım normal seyrınde devam ediyor sabahları çok enerjik kalkıyorum işteyken gayet ıyıyım aksam eve donunce sanırım yorgunluktan kokulara hassasıyet başlıyor kuru öğürtü oluyor istifra yok sadece beni bozan kokular onun dışında hiçbir belirti yok ben de

Benim vardı baya bulantım belirtim göğüslerde şişlik bu sabah uyandım bulantım yok şaşırdım göğüslerim de biraz inmiş gibi geldi

Kızlar merhaba ben Temmuz annelerinden misafir olarak geldim ve bizim topik mide bulantısından geçilmiyor siz bizden daha tecrübelisiniz diye size sormak istedim bulantılarınız geçti mi ve ya azaldı mı azaldıysa kaçıncı haftada azaldı :KK43:

Kızlar merhaba ben Temmuz annelerinden misafir olarak geldim ve bizim topik mide bulantısından geçilmiyor siz bizden daha tecrübelisiniz diye size sormak istedim bulantılarınız geçti mi ve ya azaldı mı azaldıysa kaçıncı haftada azaldı :KK43:

Merhabalar, hayırlı olsun hamileliğiniz :). Ben de çok aşırı olmamakla birlikte hep bir bulantı vardı, klasik şeyler çubuk kraker,yeşil elma,mandalina, leblebi genelde bunlar iyi geliyor bastırıyor mideyi. Ama bak kaçıncı haftadayım halaa sürüyor bulantım tamamen geçmedi valla.

Ben 10.haftafayim. Bulantilarim azalmadi. Aksine artti. Sabahlari kahvalti edebiliyorum ama oyle Hersey yiyemiyorim. Gun icinde de cok seciciyim. Ki normalde hic yemek ayird etmem. Surekli midem agzimda geziyorum. Kokulara karsi hassasiyet zaten en ust selviye de. Parfum yumusatici kullanamiyorum kullananlar Danuzak duruyorum. Insallah gececek

ne yapilirsa yapilsin malesef tam anlamiyla gecmiyor ben en yogun donemleri ayva, eksi elma, cubuk kraker ve beyaz tuzlu leblebi ile geçirdim hala var ama cok yoğun degil Allah herkesin yardımcısı olsun

Back
X