• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
8 aralıkta bitiyor o gün yazdirabilirsiniz. Hatta raporu ilaçları bir hafta önceden bile yazdirabiliyorsunuz benim eczacı bu hafta yazdır kan sulandiriciyi dedi 8 aralıkta bitmesine rağmen günü.
28 mi demek istedin canım evet bugün bana da eczacı kan sulandurıcıyı 2 hafta önceden de alabilirsin raporlu dedi

bende gitmeler gelmeler ...nihayet sosyalleşme başladı şükür .. ama yanı sıra baş ağrısı ..düşük tansiyon ..halsizlikte ...

hepsini bir ara kucakladım valla ....:KK48: bir şekilde keyfine varmaya çalışıyorum ....

birde benim yangınlar vardı ya ..gece ateş basmaları :rolleyes::rolleyes: dün gece hepten darlandım ...ince giydim ..... yorganı da atmışım uyku sersemi ... rüyamda birden çöp topluyorum sokaklarda ..yağmur yağıyor ..en üşüyorum ..iki büklüm olmuşum kaldırımda ... meğer öyle yatakta iki büklüm titrer olmuşum :rolleyes: eşim diş tıkırdamama uyanmış , uyandırdı ... şimdi yasakladı bana :duduk: yansam da kalın giyip atacakmışım

bende gitmeler gelmeler ...nihayet sosyalleşme başladı şükür .. ama yanı sıra baş ağrısı ..düşük tansiyon ..halsizlikte ...

hepsini bir ara kucakladım valla ....:KK48: bir şekilde keyfine varmaya çalışıyorum ....

birde benim yangınlar vardı ya ..gece ateş basmaları :rolleyes::rolleyes: dün gece hepten darlandım ...ince giydim ..... yorganı da atmışım uyku sersemi ... rüyamda birden çöp topluyorum sokaklarda ..yağmur yağıyor ..en üşüyorum ..iki büklüm olmuşum kaldırımda ... meğer öyle yatakta iki büklüm titrer olmuşum :rolleyes: eşim diş tıkırdamama uyanmış , uyandırdı ... şimdi yasakladı bana :duduk: yansam da kalın giyip atacakmışım

Bende de var yaa 7/24 bas ağrısı doktora soracaktim unuttum. Sürekli mı ağrır ya.
Halsizlikte çok fazla

Haber aldınız mı bebeginizden merak ettim sizi

Evet canım yazdım yukarı da :) aslında benim kontrolum felan yoktu 7 haftalıkken gittim bir daha ki kontrol de ikili tarama için olacaktı, ama bu benim ilk gebeliğim insan tecrübesiz olunca meraklanıyor belirtilerimde azalınca bi gidip görüyüm dedim. İlk defa hareket ettiğini gördüm öyle güzel bir duygu ki Allah kimseyi mahrum koymasın

Canım sen sanki doktora gidecektin.. Ne yaptın, gidebildin mi?

Gittim uyuyordu bebeğim bu kez insan şekline benzemis. Her hafta yaptı doktor artık gorusmelerimizi yumurtaliklarim hala cok siskinmis böylelikle haftaya telaslanmadan doktora gitmiş olacağım. Allah herkesin bebeğini sağlıkla dünyaya gelir inşallah

Gittim uyuyordu bebeğim bu kez insan şekline benzemis. Her hafta yaptı doktor artık gorusmelerimizi yumurtaliklarim hala cok siskinmis böylelikle haftaya telaslanmadan doktora gitmiş olacağım. Allah herkesin bebeğini sağlıkla dünyaya gelir inşallah
Amin canım çok sevindim.. İnşallah sağlıkla atlatırız bu süreci

Kizlarr naber ?

Benim bugün çok kasiklarim ağrıdı.. hele son 1 saattir çok ağrıyor. Yürüyemiyorum bile :( şimdi uzandım biraz hafifledi. Normal mı ki acaba ?

Kizlarr naber ?

Benim bugün çok kasiklarim ağrıdı.. hele son 1 saattir çok ağrıyor. Yürüyemiyorum bile :KK43: şimdi uzandım biraz hafifledi. Normal mı ki acaba ?
Rahim bölgen mi acaba oyuluyor gibi mi oluyor benim de oğlumda böyle ağrım vardı Dr pruloton depot diye bir iğne verdi azaldı

mi-nick mi-nick canım dün böyle bir sorunun vardı galiba okurken paylaşmak istedim günlerimiz yakın 10 hafta içindesin dimi sende
Gebelik sırasında vücut fazla sıvı tuttuğu için yani ödem yaptığı için gözün dış tabakası (kornea) kalınlaşır. Bu değişim hamileliğin 10.haftasında gözle görülür hale gelir ve bazı durumlarda bebeğin doğumundan 6 hafta sonrasına kadar devam edebilir. Aynı zamanda gözlerin içindeki sıvı basıncı %10 oranında azalır. Bu iki nedenden dolayı görüşün doğum sonrasına kadar hafif bulanık olabilir.

Back
X