• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Nasıl oluyor sa artık :) bence belimiz genişledi, bel ve sırt kemiklerimiz açıldı biraz yanlara doğru , vücudu hazırlamak için daha fazla yüke:anneadayı::halay:yani ben öyle düşünüyorum :))
Bel genişledi nerdeee benim o incecik belim onu gözle görülür şekilde fark edebiliyorum:KK70:

Kızlar saç boyama ile ilgili fikri olan var mı?ben ilk gebeliğimde ne boyattım ne kestirdim.ama şuan çok beyazım var rahatsız oluyorum:KK43:
Benimde var ama 5 aya kadar yaptirmiycam dr sorup yapicam zararlı cnm dayancaz artık sprey aldim renk için sertleştirdi saçımı oyle biraktim

Ya benim saçlar röfle dipler benim daha bu seneye kadar tek tük beyazım vardı bu sene acayip çoğaldı saçlar salınca pek belli olmuyor da toplayınca önlerde bi de rahatsız ediyor.manikür de yaptıramıyorum tırnaklarım berbat oldu.hamileyiz diye salmak istemiyorum kendimi

Ben de hamile kalmadan once 52 ydim , hamile kaldığımda da aynı çıktım, nerdeyse İki aydır yiyorum hep, Ne biliyim kilo almışımdır dedim ama geçen pazartesi tartıldım yine ayniydim, ama pantolonların düğmeler ı kapanmıyor hatta kavusmuyor bile:halay:o:21:
Demek buyuyen bebismis gobek degilmis guzel haber bu buyusunler guzel guzel

Demek buyuyen bebismis gobek degilmis guzel haber bu buyusunler guzel guzel

Yaa güzel tabi ki minicikler hala. Dışarıya her çıktığımda ona birşey almamak icin kendimi zor tutuyorum. Sizde durum ne bilmiyorum ama herkes alıyor ya ben bakarken ama ben durduruyorum Kendimi cinsiyet belli değil diye.. Ama hep gözüm kalıyor:D

Yaa güzel tabi ki minicikler hala. Dışarıya her çıktığımda ona birşey almamak icin kendimi zor tutuyorum. Sizde durum ne bilmiyorum ama herkes alıyor ya ben bakarken ama ben durduruyorum Kendimi cinsiyet belli değil diye.. Ama hep gözüm kalıyor:KK70:
Aynen bende oyleyim esim yalwardi bugun doktora biseyler alacaz nolur soyle diye soylemedi :63: biz aldik yine yeni dogdugunda giyecegi seyler ama unisex cinsiyete gore alamiyoruz bide indirim war burda 12. Ayda bebek kiyafetleri en kalitelileri yari fiyatina gelde catlama bende indirimde besik alacam bebek arabasini alacam sendr oyle seylere bak al en azindan biseyler almis oluruz zaten beyaz alacam besigi arabayida siyah yada gri o yuzdn cinsiyete gerek yok napalim bizde simdilik bunlarla yetiniyoz ama sen benden once ogrenirsin benim 2 ay war daha:110:

Hanımlar hamilelik yarı delilik midir acaba :halay:gecenin bu saatin de uyandım ve aklıma olmadık şeyler geldi uyuyamıyorum. Siz sabah görünce cevaplarsınız umarım. Bugüne kadar bir kaç farklı doktora gittim hiç biri ailemde hasta ve özürlü insanlar olup olmadığını sormamıştı dün hariç, dün ki kontrol de doktor sordu muayneden önce kendi hastalığım ameliyatım olup olmadığını ailem de veya eşimin ailesinde özürlü insanlar var mı diye benim bildiğim kadarı ile yoktu ve yok dedim. Şuan uyandım ve aklıma geldi eşimin bundan 25 yıl evvel üçüz kardeşleri olmuş ama doğumdan sonra bir hafta içinde hepsi vefaat etmiş. Tabii benim gebeliğim tek, ama ailelerin de var ikizler üçüzler. Acaba bunu da söyleyim mi doktora gerek var mı ?o_O
Bir de bu saatte aklıma bana laf sokan arkamdan konuşan insanlar geldi manyak mıyım neyim kendi kendime onları görünce şöyle böyle diycem diyorum ki böyle şeylere takılmam bebeğim herşeyden önemli benim için onlar da kimmiş :kusmuk: :KK48:

Merhabalar ben de haziran annesi olcam allah nasip ederse 12+4 haftalığım şuan yurtdışında yaşıyorum ikinci gebeliğim 7 yaşında bir çocuğum var 31 yaşındayım. Ara ara okuyabiliyorum yazdıklarınızı ve çok iyi geliyor. Ausencia Ausencia benide ekleyebilirmsin tabloya. Bu arada dün doktor randevum vardı burda cinsiyeti 20. Haftadan önce söylemiyorlar aynı zamanda ultrasona bile gebelik boyunca 3 kere falan girebiliyosun yani sizler türkiyede çok şanlısınız:))ama bi DNA testi keşfettik dün onu yaptırdım kandan bebeğin cinsiyetine bakıyorlar 2 hafta içinde sonuç alıcam inşallah:)

Kanimi verdim geldim aklim sira erken gittigimi saniyordum millet obek obek gelmis devlet hastanesinin en kotu yani her adim basi sira al, siraya gir bekle bekle dur, ogleden sonrada sonucu almak icin bekler dururum iki gundur bulantilarim da var kan vermeden once cubuk kraker yemistim ins sonuclari etkilemez

kızlar erken degilmi alışveriş için :) brn nasipse 7.5 aydan sonra herşeyini almaya başlıcam :)
Bencede erken , dun annem biseyler aldin mi filan diye sordu dur dedim bismillah :) ilkinde 26. Haftada baslamistim almaya simdi daha gec baslarim nasilsa oglumdan kalanlar da var baya rahatim bu konuda :)

günaydın herkese dün akşam başlayan ani boğaz ağrısı ve titreme halsizlik ile bugün kbb ye gittim farenjit dediler antibiyotik verdiler. antibiyotikten kaçınmam amma vajinal mantar oluyorum hemen arkasından büyük sıkıntı napacaz bakalım.

Back
X