• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bencede erken , dun annem biseyler aldin mi filan diye sordu dur dedim bismillah :) ilkinde 26. Haftada baslamistim almaya simdi daha gec baslarim nasilsa oglumdan kalanlar da var baya rahatim bu konuda :)
benım annem almış bile bi don birde corap anne alma dedim daha olsun kızım alayım giyer dedi :) birde unutmuş kadın 1 yaş giyimliklrinden almış kıyafetide :) büyük yani. birde ben cok kıyafet almayıda düşünmüyorum zaten hemen büyüyorlar maşAllahh :)❣

Günaydın kızlar dün birşey öğrendim 2li tarama da kan testinde bi yerde bir değer yazıyormuş eğer o değer 50 nin altındaysa erkek üstündeysen kız olduğunu gösteriyormuş ve benim 3 arkadaşım da hamile 3ünün de 50 nin altın da ve erkek çocuğu olacak. 2 li yarama yapıp da kan testini eline alan arkadaşlar bi resmî çekebilir mi

günaydın herkese dün akşam başlayan ani boğaz ağrısı ve titreme halsizlik ile bugün kbb ye gittim farenjit dediler antibiyotik verdiler. antibiyotikten kaçınmam amma vajinal mantar oluyorum hemen arkasından büyük sıkıntı napacaz bakalım.
geçmiş olsun canım benim de antibiyotik kullanımda mantar yapıyor ona göre söylüyorum öyle antibiyotik veriyorlar

geçmiş olsun canım benim de antibiyotik kullanımda mantar yapıyor ona göre söylüyorum öyle antibiyotik veriyorlar
antibiyotiklerin hepsi mantarb yapar kaçarımız yok ama benimki çok gürültülü oluyor resmen ölmek istiyorum bu mantar illeti yüzünden.

Günaydın kızlar dün birşey öğrendim 2li tarama da kan testinde bi yerde bir değer yazıyormuş eğer o değer 50 nin altındaysa erkek üstündeysen kız olduğunu gösteriyormuş ve benim 3 arkadaşım da hamile 3ünün de 50 nin altın da ve erkek çocuğu olacak. 2 li yarama yapıp da kan testini eline alan arkadaşlar bi resmî çekebilir mi
ben bugün yaptırıcam bakalım ne zaman çıkar sonuçları aayy bak heyecan yaptım şimdi ben tüühhh pazartesi medicalparka gitmiştim istemedim yaptırmadım orda devlette yaptırıcam diye neyse bakalım sonuçlar ne zaman çıkar ona göre bakarız bir arkadaş paylaşmıştı sanırım geri de sayfalarda var birde o değer neymiş

günaydın herkese dün akşam başlayan ani boğaz ağrısı ve titreme halsizlik ile bugün kbb ye gittim farenjit dediler antibiyotik verdiler. antibiyotikten kaçınmam amma vajinal mantar oluyorum hemen arkasından büyük sıkıntı napacaz bakalım.
gecmis olsun canim keske dr a belirtseydin

benım annem almış bile bi don birde corap anne alma dedim daha olsun kızım alayım giyer dedi :) birde unutmuş kadın 1 yaş giyimliklrinden almış kıyafetide :) büyük yani. birde ben cok kıyafet almayıda düşünmüyorum zaten hemen büyüyorlar maşAllahh :)❣
evet ilk zamanlar cok hizli buyuyorlar ben yazi sadece zibinla geciririm diye dusunuyorum bizim burda nemde var fazladan giydirmeye hic gerek yok sonra ihtiyaca gore azar azar alirim

Günaydın canım. Aç karınlamı verdin? Benimde vermem lazım da
ac sayilir canim sadece cubuk kraker yedim midem kotuydu bastirsin istedim biraz

evet doktorlar ne kadar karsi da ciksa bi cok kisi de tutuyor benim oglumdayken degerim 25ti bende de tutmustu yani :)

antibiyotiklerin hepsi mantarb yapar kaçarımız yok ama benimki çok gürültülü oluyor resmen ölmek istiyorum bu mantar illeti yüzünden.
bende öyle birşey yoktu sonradan oldu kendimi parçalıyordum resmen travazol sürebilirsin arada bende kaşıntı oluyor sormuştum dr kullanabilirsin dedi

şimdilik etmiyorlar kaç kere yakalandım :) birşey demediler nasılsa postalayacaklar o yüzden alttan alıyorlardır
Cikmak istemezsen cikaramazlar canim acarsin hemen bi dava o sana yeter valla :)) benim arkadasim isten cikarildi ve tazminat davasi acti 35bin kazandi :)

Cikmak istemezsen cikaramazlar canim acarsin hemen bi dava o sana yeter valla :)) benim arkadasim isten cikarildi ve tazminat davasi acti 35bin kazandi :)
şuan çıkaramazlar zaten evet öyle birşey yapsınlar hiç zaman kaybetmem acımam 9 yılıma valla yaparım ama doğumdan sonra sanmıyorum beni beklesinler tek başımayım burda birde bebeğime kim bakıcak çok kafam karışık aslında bir yanım çalışmak istiyor bir yanım otur bebeğine bak diyor

Aynen bende oyleyim esim yalwardi bugun doktora biseyler alacaz nolur soyle diye soylemedi :63: biz aldik yine yeni dogdugunda giyecegi seyler ama unisex cinsiyete gore alamiyoruz bide indirim war burda 12. Ayda bebek kiyafetleri en kalitelileri yari fiyatina gelde catlama bende indirimde besik alacam bebek arabasini alacam sendr oyle seylere bak al en azindan biseyler almis oluruz zaten beyaz alacam besigi arabayida siyah yada gri o yuzdn cinsiyete gerek yok napalim bizde simdilik bunlarla yetiniyoz ama sen benden once ogrenirsin benim 2 ay war daha:110:

Evet ya bende beşiği gri gibi bitane gördüm onu düşünüyorum bebek arabasını da böyle çok açık bir kahve her ikisini de olur diye düşündüm. Ilk onları alırız zaten sonra ufak tefek derken tamamlanır.
Baksana canım 3 ay geçip gitti ne ara bitti anlamadık. Diğer 6 ay da öyle geçecek ve eşim sürekli yanında olmicagi için her geldiğinde almak zorundayız. Yoksa birde bire fazla olur diye düşünüyorum.

Hanımlar hamilelik yarı delilik midir acaba :halay:gecenin bu saatin de uyandım ve aklıma olmadık şeyler geldi uyuyamıyorum. Siz sabah görünce cevaplarsınız umarım. Bugüne kadar bir kaç farklı doktora gittim hiç biri ailemde hasta ve özürlü insanlar olup olmadığını sormamıştı dün hariç, dün ki kontrol de doktor sordu muayneden önce kendi hastalığım ameliyatım olup olmadığını ailem de veya eşimin ailesinde özürlü insanlar var mı diye benim bildiğim kadarı ile yoktu ve yok dedim. Şuan uyandım ve aklıma geldi eşimin bundan 25 yıl evvel üçüz kardeşleri olmuş ama doğumdan sonra bir hafta içinde hepsi vefaat etmiş. Tabii benim gebeliğim tek, ama ailelerin de var ikizler üçüzler. Acaba bunu da söyleyim mi doktora gerek var mı ?o_O
Bir de bu saatte aklıma bana laf sokan arkamdan konuşan insanlar geldi manyak mıyım neyim kendi kendime onları görünce şöyle böyle diycem diyorum ki böyle şeylere takılmam bebeğim herşeyden önemli benim için onlar da kimmiş :kusmuk: :KK48:

Hayır canım doktor onu genetik bozukluk varmı diye soruyor. Bize de sordu eşimle down sendromu olan vs varmı diye.. hani bence bunları hiç düşünüpte canını sıkma

şuan çıkaramazlar zaten evet öyle birşey yapsınlar hiç zaman kaybetmem acımam 9 yılıma valla yaparım ama doğumdan sonra sanmıyorum beni beklesinler tek başımayım burda birde bebeğime kim bakıcak çok kafam karışık aslında bir yanım çalışmak istiyor bir yanım otur bebeğine bak diyor
Dogum sonrasi sikinti evet tazminatini alirsin borcunuz filan da yoksa bebegini buyutene kadar ara verirsin bi sure

kızlar erken degilmi alışveriş için :) brn nasipse 7.5 aydan sonra herşeyini almaya başlıcam :)
Bende erken almayi dusunmuyorum. Ufak tefek seyler alirim.ama besik araba puset biberon sut sagma makinasi bunlari 6_7.ayda almayi dusunuyorum. Genelde oyle de tavsiye ediliyor diye biliyodum. Ama herkesin kendi tercihi tabikide

Cok guzel cok sevindim. Kesecegini sanmiyorum. Cunku hamilelik suresince kullaniyor diye biliyorum. Ben zaten omur boyu kullaniyorum ama simdi do yuksek:KK12:
sagol canim bakalim dr ne diyecek belki omur billah kullanicam bu kadar nefret etmiyim ilactan en iyisi

Back
X