• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar birşey sorucam ben ikili testi henüz yaptırmadım , 13+4 te gitme planım var ama çok mu son güne bırakmış olurum sizce bi sorun olur mu. Bir de tahlil de yapılacak ya aç karnına mı gitmek gerekiyor? Teşekkürler şimdiden

ben de ikili yaptırmadım haftaya çarşamba çağırdı dr hemen hemen aynıyız yani seninle o yüzden geç kalmış olmazsın sanırım. tahlil yapılacaksa aç git ne olur ne olmaz ama yanına da yiyecek bişiler almayı unutma :KK66: kan verdikten sonra hemen yersin :)

Ben geçen h.sonu gittim. 12+5 dim galiba. Dr. o hafta çağırdı daha fazla geciktirmeyin yani, bazı bebekler hızlı gelişiyormuş ve doğru zaman kaçabiliyor muş. bir de kesinlikle tok karnına ve birkaç tane çikulata yiyerek gidin. Ben biliyordum yedim yine de yedirdiler, şeker emdirdiler. Bizimki tembeldi yatıyordu çünkü hareket etmesi için tatlı yemek gerekiyormuş. :)

Kızlar birşey sorucam ben ikili testi henüz yaptırmadım , 13+4 te gitme planım var ama çok mu son güne bırakmış olurum sizce bi sorun olur mu. Bir de tahlil de yapılacak ya aç karnına mı gitmek gerekiyor? Teşekkürler şimdiden
Canim 11 ile 14. Haftalar arasi yapiliyor ama yine de sonlara birakma istersen derim. Ac tok farketmiyo ben tok yaptirmistim

ben de ikili yaptırmadım haftaya çarşamba çağırdı dr hemen hemen aynıyız yani seninle o yüzden geç kalmış olmazsın sanırım. tahlil yapılacaksa aç git ne olur ne olmaz ama yanına da yiyecek bişiler almayı unutma :KK66: kan verdikten sonra hemen yersin :)
Bnde ikili tarama yaptirmadm :/ insallah gec kalmam onumuzdeki sali gunu gidicem insallah

Benim 2.2 cikti normal dedi dr sizce?
aslinda iyi ama benim dr inatla 2nin altinda istiyordu sukur begendi sonucumu

Kesmez güzel değerin ayrıca ilaç dozu artırarak gidecek.ben dün gittim endokrine artırdı benim ilacımı
kesmedi canim ayni doza devam bir ay sonra yine tahlil neyse en azindan dusmus ya bosuna midem bulanmamis o kadar kesmese de yapcak bisey yok :)

Bugun aylar sonra ilk kez ciktim disari sabahtan beri toplasan 2 saat anca oturmusumdur evde ama aylardir da ilk kez kasigimda bi agirlik hissettim sanki icerde bisey yokmus gibiyken su saatlerde artik penguen misali yurumeye basladim bi uc ay daha cikmam bunun ustune :KK45:

Evet ya bende beşiği gri gibi bitane gördüm onu düşünüyorum bebek arabasını da böyle çok açık bir kahve her ikisini de olur diye düşündüm. Ilk onları alırız zaten sonra ufak tefek derken tamamlanır.
Baksana canım 3 ay geçip gitti ne ara bitti anlamadık. Diğer 6 ay da öyle geçecek ve eşim sürekli yanında olmicagi için her geldiğinde almak zorundayız. Yoksa birde bire fazla olur diye düşünüyorum.
Oyle renkler kullanilir ikisinede icimiz rahat ederiz bari aynen zaten ust uste yorar masraflar kalan 6 ayimizida bunlarla gecirelim bian ewwel hayirlisiyla gecsin gitsin insallah
Gecerken uzun gibi ama dönüp bakinca 3 ay bitti way be diyorum bende :KK56:

Selam kizlar benkm bugun yine kahverengi akintim basladi anlamiyorum doktor normal dedi 15 gun önce de gitmiştim kan olmadigi surece normal ddiyorlar icinizde yasayan var mi

Back
X