• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ama benım bildigim eger yoksa mutasyon saptanmamıştır yazıyor eger homozigot ya da heterozigotsa yazılıyor
homozigot demek yan yana gelen iki gen alellinin aynı olması demek sadece bu anlama geliyor. tek gen bozuksa heterozigot delesyon, iki gende de bozukluk varsa homozigot delesyon denir. delesyonun heterozigot veya homozigot olması klinik gidişi gösterir bazen.

evet canım preeklampsi yüzünde 30 haftada erken dogum yaptım ve bebeğim 5 gün yaşayabildi.. bu yüzden bir şey çıkmasını çok istedim bu testlerde.. ki yeni hamileliğimde olmasın preeklampsi.. öyle bir iletki bebeğimi öldürdü beni sağlığımdan etti..
biliyorum preklmapsi çok nalet birşey Allah her gebeyi korusun bende çok korkarım bu illetten.

homozigot demek yan yana gelen iki gen alellinin aynı olması demek sadece bu anlama geliyor. tek gen bozuksa heterozigot delesyon, iki gende de bozukluk varsa homozigot delesyon denir. delesyonun heterozigot veya homozigot olması klinik gidişi gösterir bazen.
yani buna göre homozigot dahamı tehlikeli oluyor?

Hadi hayirli haberlerle gel :) Cinsiyetide ogrenirsin dimi
AMİNNNN ❣cnm inşAllahh hepimiz hayırlı haberlerle gelelim hep inşAlllah❣ cnm ikili testte göstermedi :) bakalım göstericek mi şimdi :) ultrason resmini gören erkek diyor benım içimede erkek doguyor ama başta sağlıklı ve hayırlı evlat olması önemli olan ❣

evet ama arkadaşın sonuçları hep homozigot normal yani heterozigot harici diğer tüm genleri normal

yani çok düşük düzeyde mi oluyor benim pıhtılaşma?
bu preeklampsi nedeni olabilir mi acaba ?

devletteki doktorum hamilelikte bu değerlerin düşebileceğini testi yaptırmamamı söylemişti ama ben başka bir kaybı daha kaldıramazdım. belki bu sonuç hamilelikten bile olabilir. o yüzden korkuyorum bakalım diğer doktorum ne söyleyecek. inşaallah nedeni budur.

Herkese merhaba uzun süredir giremedim umarım herkes iyidir, benim bulantılarım çok yoğun 3 4 haftadır kafamı kaldıramıyorum hep uyumak istiyorum 5 kilo vermişim. iki gün önce bebeğimi gördüm şükür iyi 10 haftalığız 3 hafta sonra da ayrıntılı ultrason a gireceğiz. Dr um premesis diye bi ilaç verdi bulantı için iki gündür içiyorum ana henüz faydasını göremedim içinde b vitaminleri ve folik asit varmış netten baktım ayrıyetten folik asit içmeye gerek yolmuş ama dr um birşey demedi ben mi atladım bilmiyorum kendisi kongrede olduğu içinde ulaşamadım bu ilacı kullanan veya bilgisi olan var mı?
Ben 2 gün önce sordum gerek yok dedi demir ve vitamin içinde varmış geçen ay yazmayı unuttu diye içmiştim

AMİNNNN ❣cnm inşAllahh hepimiz hayırlı haberlerle gelelim hep inşAlllah❣ cnm ikili testte göstermedi :) bakalım göstericek mi şimdi :) ultrason resmini gören erkek diyor benım içimede erkek doguyor ama başta sağlıklı ve hayırlı evlat olması önemli olan ❣

Rabbim gonlune gore versin cnm :) bn pek anlamiyorm bu ultron fotolarindan

Zararlı derken kulaklarda ileride duyma ile ilgili sıkıntı yapabiliyormus. Tabi 100 de 100 diye birşey yok, Sadece her ay bakmanın gerekli olmadığını düşünüyorlar :/ Böyle böyle şeyler yani

Allahim cumlemize saglikli hayirli evlatlar versin ins cnm..heryerin kurali yapcak bisi yog :)

Arkadaşlar canım çok sıkkın. 4-5 ayda 2. kazam. Geçenkinde arabanın yan boyası kalkmıştı biraz ve biraz yamulma vardı. Bugün de kaldırıma sürttüm ve yine boya +yamulma. Böyle saçma hatalar yapınca kendimi affedemiyorum. İnsan bu kadar dikkatsiz ve aptal olabilir mi? Bu gidişle yılda 2 -3 kere kaza yaparım. Eşim canın sağ olsun diyor ama ben kendime çok kızıyorum.

Back
X