• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selaaaamlar , keyifli hafta sonları :KK19:

Herkes iyidir umarım .... azıcık ağrı sızı , bulantı kusma ... biraz gerginlik , stres olacak ... doğal süreç bunlar ...
Bence bu zamanları biraz daha keyifli geçirmeye bakalım .

Kafamızdaki kurguları , tedirginlikleri ..olumsuzlukları atıp ..bu hem sizi , hem stresi bebeğinizi ... hem okuyan arkadaşları ... zincirleme etkiliyor ...

Hadi bakalım , temmuz derken ağustos anneleri de geldik ...epey bir kıdemli olduk artık :KK48::KK48::KK48:

Kızlar bu bulantılar yorgunluk hissi uykusuzluk tam olarak ne zaman geçer ? Ben 12.hafta biter sanıp seviniyordum 16.haftada bitende oluyormuş. Acaba doğurana kadar eskisi gibi dinç hissedemeyecek miyim?

Evet degil canim ama napcaz nerden bulucaz

canım mesajımda yazdım özellikle , eyvaaah tavuk yedim ne olacak gibi bir durum yok zaten .
Yani mümkünse yememek daha iyi .
Nerelerden bulunur , köy tavuğu satan yerlerden sanırım .

Benim 3 cm le basladi cnm 3.51 cm olmuş benimde kanama miyoma da bagli olabilir dedi dr sende kanama lekelenme var mi canim

bir ara oldu , progestan kullandım canım ... son bir aydır yok , ilaçta kullanmıyorum .

@Ausencia canım tahmini dogum 10 haziran, bebiş kız güncelleyebilirmisin ☺️

Çok geçmiş olsun sana canım , güncelleyeyim .... kız haberini de almışsın :KK68: onu da ekleyeyim mi ?

Kızlar bu bulantılar yorgunluk hissi uykusuzluk tam olarak ne zaman geçer ? Ben 12.hafta biter sanıp seviniyordum 16.haftada bitende oluyormuş. Acaba doğurana kadar eskisi gibi dinç hissedemeyecek miyim?

Canım bu çok değişken ... gebelik sonuna kadar bulantı kusma yaşayan da normal , hiç yaşamayan da .

genel olarak 1.trimester ilk 3 ay sonlanınca geçer deniliyor ama , dediğim gibi değişken .

bir de şu var en iyi hissedilen zamanın 4-5-6 . aylar olduğu söylenir ....ilk 3 ayda bulantılardan kusmalardan vs ... son 3 ayda artık ağırlıkla halsizlik ...

Selam kızlar. Herkese iyi haftasonları.
karnınız çıkmaya başladı mı? Ben 49kilo ile başladım şimdi 52 kiloyum ve baya karnım çıktı. Hamile pantolonlarına geçmek üzereyim
Sizler ne durumdasınız?
Ben 52 ydim hala 52 yim hastanedeki ebeler bu ne kız hani hiç kilo almamışsın diyor. Ama sanıyorum ki bu ay almaya başlıcam. Ama göbek biraz var tabi pantolon sıkıyor

Selam kızlar. Herkese iyi haftasonları.
karnınız çıkmaya başladı mı? Ben 49kilo ile başladım şimdi 52 kiloyum ve baya karnım çıktı. Hamile pantolonlarına geçmek üzereyim
Sizler ne durumdasınız?
Benim bulantim ve kusmam vardi baya 2gundur yok. O yuzden kilo almadim verdim suan karnim hala yok canim

Herkes iyidir umarım .... azıcık ağrı sızı , bulantı kusma ... biraz gerginlik , stres olacak ... doğal süreç bunlar ...

Kafamızdaki kurguları , tedirginlikleri ..olumsuzlukları atıp ..bu hem sizi , hem stresi bebeğinizi ... hem okuyan arkadaşları ... zincirleme etkiliyor ...

Hadi bakalım , temmuz derken ağustos anneleri de geldik ...epey bir kıdemli olduk artık :KK48::KK48::KK48:
Canım beni de ekler misin vandan katılıyorum 11+2 yim kesegoruldu kalp atışı duyulfu cinsiyet belli değil

Bu arada son adet tarihine14 eylül tahmini doğum 21 haziran

Değil sanırım
3lu aynı 2li gibi hatta 2li daha güvenilir diyorlar. Yani kromozom bozukluk varmı diye bakıyorlar. Risk varmı yok mu bakıyorlar. Detaylı ultrasonda bebişin organları ne durumda hepsini tek tek inceliyorlar. Ben 2limde risk çıkmadığı için 3luyu yaptırmayı düşünmüyorum mesela yani aynı şey gibi geliyor bana. Yine de tam %100bilgi sahibi değilim.. lolita555 lolita555 bildiklwrim bu yani :)

Bilgiler icin cok tskler cnim.evet vnm 2li guzel cktiysa 3luye gerek yokmus zaten.istege bagli tabiki..ya bi arkadas 3luyle ayrintili ayni dedide ondan sordum.cnku bnde ayni diil biliodum

Ben 52 ydim hala 52 yim hastanedeki ebeler bu ne kız hani hiç kilo almamışsın diyor. Ama sanıyorum ki bu ay almaya başlıcam. Ama göbek biraz var tabi pantolon sıkıyor
sanırım biraz kusma durumuyla alakalı kusmayanlar kilo alıyor. olsun geçecek bu kusmalar bulantılar. gelecek ay minnak karınların hepsi büyümeye başlar bana yetişirsiniz

sanırım biraz kusma durumuyla alakalı kusmayanlar kilo alıyor. olsun geçecek bu kusmalar bulantılar. gelecek ay minnak karınların hepsi büyümeye başlar bana yetişirsiniz

kusmayanlar kilo alıyor = ausencia :KK48::KK48:

o benimmmm .... 3 ayım bulantılarla kabus oldu .. bulandıkça gidip bişeyler yedim ama kusma 2-3 kez oldu sadece ...

o yüzden de 15. haftama girerken , 56 dan 63 çıktım bile :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kusmayanlar kilo alıyor = ausencia :KK48::KK48:

o benimmmm .... 3 ayım bulantılarla kabus oldu .. bulandıkça gidip bişeyler yedim ama kusma 2-3 kez oldu sadece ...

o yüzden de 15. haftama girerken , 56 dan 63 çıktım bile :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Aslında bende toplasan 3 veya 4 kere kusmusumdur bu zamana kadar bulantim oluyordu ama kusmadim fazla ama iştahsızlık vardı

Back
X