• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aslında bende toplasan 3 veya 4 kere kusmusumdur bu zamana kadar bulantim oluyordu ama kusmadim fazla ama iştahsızlık vardı

yok canım bende iştahsızlık , kokudan tiksinme , mutfağa girememe hiç olmadı bu sefer... oğlumda olmuştu ... soğan kavrulsa :kusmuk::kusmuk: :KK48: oluyordum ..şimdiiiiiiii hiiiiiiiiiiç ne bulursam :KK72::KK72::KK72:

Son düzenleme:
yok canım bende iştahsızlık , kokudan tikinsinme , mutfağa giremem hiç olmadı bu sefer... oğlumda olmuştu ... soğan kavrulsa :kusmuk::kusmuk: :KK48: oluyordum ..şimdiiiiiiii hiiiiiiiiiiç ne bulursam :KK72::KK72::KK72:

Ayy ne güzel bulanmaması..
Ama iştah iyi mi kötü mü bilemedim :D :D bebis icin süper tabii

Ayy ne güzel bulanmaması..
Ama iştah iyi mi kötü mü bilemedim :KK70: :KK70: bebis icin süper tabii

yok kuzum hiç kendinizi öyle şartlandırmayın .
Çok iştahlıyım , çook kilo aldım bebeğe yaradı falan hikaye .
Ben oğlumda sadece 6 kilo aldım ..5.5 hatta :)
3.5 kilo gayet sağlıklı doğdu hamdolsun .
Önemli olan yararlı şeyler yiyebilmek ... kiloya çok takılma sende :KK15:

yok kuzum hiç kendinizi öyle şartlandırmayın .
Çok iştahlıyım , çook kilo aldım bebeğe yaradı falan hikaye .
Ben oğlumda sadece 6 kilo aldım ..5.5 hatta :)
3.5 kilo gayet sağlıklı doğdu hamdolsun .
Önemli olan yararlı şeyler yiyebilmek ... kiloya çok takılma sende :KK15:

Bende öyle düşünmeye çalışıyorum ama çevredekiler sen kilolu olunca bebekte böyle kilolu doğacak saniyolar eşim bile yaa :)

Kızlar kaçıncı hafta da bebek anneyi duymaya başlıyordu ya

Kız bebeklerde biraz daha önce geliştiği yazıyordu duyma refleksinin okuduğum kitapta ... genel olarak 24. hafta idi sanırım .

kusmayanlar kilo alıyor = ausencia :KK48::KK48:

o benimmmm .... 3 ayım bulantılarla kabus oldu .. bulandıkça gidip bişeyler yedim ama kusma 2-3 kez oldu sadece ...

o yüzden de 15. haftama girerken , 56 dan 63 çıktım bile :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bebeklerin sağlıklı olması herşeyden önemli ama 3 ay için 7 kilo fazla değil mi, sonraki aylarda hareket kabiliyeti vs için aslında fazla kilo alımına dikkat etmek lazım. Gerçi doğru dürüst dışarı çıkmıyoruz hareketsizlik de kilo almaya sebep oluyor.
Bir de şey sorucam aldığınız kilolar sadece göbeğe mi yaradı yoksa heryerden mi aldınız?
Bir de hanımlar folik asit kilo yapıyor mu?
Demir ilacına başlıcam önümüzdeki hafta hangi marka kabızlığa yol açmaz?

Bebeklerin sağlıklı olması herşeyden önemli ama 3 ay için 7 kilo fazla değil mi, sonraki aylarda hareket kabiliyeti vs için aslında fazla kilo alımına dikkat etmek lazım. Gerçi doğru dürüst dışarı çıkmıyoruz hareketsizlik de kilo almaya sebep oluyor.
Bir de şey sorucam aldığınız kilolar sadece göbeğe mi yaradı yoksa heryerden mi aldınız?

Sağlıklı oluyorlar demedim zaten :) tam aksine kilo almak bebeğin sağlıklı olduğu anlamına gelmez dedim ... mesajların öncesi sonrası var ...

Ben bebeğim sağlıklı olsun diye yemiyorum ... Ama durum bu ... Çokta yemiyorum zaten . Geçmişte hep yazdım bunları da ..
Ben uzun zamandır aktif spor hayatı olan , sağlıklı beslenme ve diyetle uğraşan biriyim .
Şimdi biraz gevşeme de ve spora ara vermede kilo artışı oldu .
Hala 36 beden pantalonlarıma giriyorum ama tabii ki kapatmak mümkün değillll .

:KK70::KK70:Senle ben tombik herkes kilo verdi biz aldık Doğuma doğru kendimi düşünemiyorum :rolleyes:

Toparlayacağız bizde umudum var hala :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Folik asit kilo yapmıyor yapsa bana yapardı. Ilk 3 ay hep içtim ama hiç kilo almadım

Folik asit kilo yapmıyor yapsa bana yapardı. Ilk 3 ay hep içtim ama hiç kilo almadım
Öncesinde baslayanlar kilo yapiyor diyorlardi ama ben acikcasi 5.haftada basladim icmeye ve hic sanmiyorum yaptigini. Zaten istahim kusmam midem bulantim vardi. Hatta bir yerde mide bulantisi yaptigini gece icilmesi gerektigini bile okudum ama ben oglen iciyorum yemekten sonra

Öncesinde baslayanlar kilo yapiyor diyorlardi ama ben acikcasi 5.haftada basladim icmeye ve hic sanmiyorum yaptigini. Zaten istahim kusmam midem bulantim vardi. Hatta bir yerde mide bulantisi yaptigini gece icilmesi gerektigini bile okudum ama ben oglen iciyorum yemekten sonra

Bende gece içiyordum ama bulantı için değil çok agirlsstiriyordu hiçbir şey yapamıyordum o yüzden akşam içiyordum

Nub u burada duydum ilk kez ... biraz okudum ... yani net bir usg çekimi ise evet neye bakarak anladıklarını biliyorum ama doğru bir yöntem mi onu bilmiyorum
O zaman bakalım ne diyeceksin :) ben nubu okudum yine de bisey anlamadım başka anlayan varsa onlarda yorum yapabilir

Eklentiler

• IMAG0289_1.webp
    IMAG0289_1.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 84
  • IMAG0288.webp
    IMAG0288.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 86
Slm guzel anneler nasilsiniz bebislerimiz nasil
Benim dis etlerim cok kotu hem cekildiler hafiften hemde cok fazla kaniyorlar sut icemiyorum hic midemi rahatsiz ediyor ondanmi kaynakli acaba fircalayinca kandan baska bisey gorunmuyo ne yapmam lazim ya:olamaz:

Back
X