- 2 Aralık 2016
- 421
- 531
- 23
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #11.081
Bugün sağ kasığım tatlı tatlı ağrıyor arada netten okudum rahim büyüdüğü için va bu ağrılar normalmiş sizde de varmı kızlar bu ağrılar 14+1 haftalıgım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende cogu zaman var cnm. bu agrılar normal kabul ediliyorBugün sağ kasığım tatlı tatlı ağrıyor arada netten okudum rahim büyüdüğü için va bu ağrılar normalmiş sizde de varmı kızlar bu ağrılar 14+1 haftalıgım![]()
Saol canim uygulayacamYok beslenmeyle değil canım fazla hormonlardan dişetleri çok hassaslasiyor hatta dişeti apsesi bile olur hamilede durduk yere. Disetine koy dis fırçasını bastirmadan dişe doğru süpür. Sonra fircayi kaldir yine aynı hareketi yap. Üst
çenede de alt çenede de aynı şekilde disetinden dişe doğru süpürme hareketi yapılır. Disetini en rahatlatan fırçalama şekli bu.
Bugün sağ kasığım tatlı tatlı ağrıyor arada netten okudum rahim büyüdüğü için va bu ağrılar normalmiş sizde de varmı kızlar bu ağrılar 14+1 haftalıgım![]()
Bugün sağ kasığım tatlı tatlı ağrıyor arada netten okudum rahim büyüdüğü için va bu ağrılar normalmiş sizde de varmı kızlar bu ağrılar 14+1 haftalıgım![]()
Evet aynısı bende de oluyor ya bende tam 14 um
bende cogu zaman var cnm. bu agrılar normal kabul ediliyor
13+5 aus burdaaaaaaaaa :))))
aynen rahatsız etmeyen bir ağrı ama .. ara ara geliyor . İlerde rahim iyice büyüyecek bu tatlı ağrıları arayacağız biraz![]()
Ya bu hamilelik ne değişik dimi internette belirli haftalarda neler olduğu yazıyor ve o günlere gelince o ağrıları yaşıyoruz![]()
Aynen öyle gerçektennn
Pazartesi kontrolüm var bakalım cinsiyet tahmini yapar mı![]()
Yapar hatta kesin sonuç bile verebilir. Benim ki de 2 hafta sonra daha çok var ben kesin öğrenmek adına bekliyorum
Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bunlar hamileliğin cilvesi işte ama yinede insan merak ediyor![]()
Evet merak işte canım bekliycez napalim böyle böyle derken bir bakmışsın kucağımıza almışız..![]()
cnm naptın birşeyler örüyormusun hala :)Evet merak işte canım bekliycez napalim böyle böyle derken bir bakmışsın kucağımıza almışız..![]()
Evet orası öyle tabi kiii ahh ahh herşey çok heyecanlıAynen ya ilk öğrendiğimde zaman geçer mi dedim şimdide bakıyorum geçiyormuş ya insan sabırsızlanıyor sadece![]()
Ayy yok canımmm ya şimdilik 3 yeleği 3 patiği var.. O kadarcık.cnm naptın birşeyler örüyormusun hala :)
gene iyi yapmıssın kız :)Ayy yok canımmm ya şimdilik 3 yeleği 3 patiği var.. O kadarcık.
Cinsiyet haberini bekliyoruz.. bi gelsin de ona göre alışveriş örgüüü..![]()
gene iyi yapmıssın kız :)
sağlıklı olsunda cnm❣birde yaptılşarınızı büyük yapıyorsunuz demi 8 aylık falan kısmetse yaz bebegi olucak bebeklerimiz :)Yok ya yelekleri anneannesi yaptı. Ben patikleri yaptım :) ama cinsiyet için çok sabırsızlanıyorum.
Düşünüyorum da ben böyle sabırsızlanıyorum ya kesin göstermez![]()