2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende çok üzülüyorum saçlarım evet çok sık ama aşırı dökülüyor kaslarımda aynı şekilde dökülüyor :KK43:
kaşlarının dokuldugunu nasıl anlıyorsun yüzünü yıkarken mi geliyor eline falan . benımde saçlarım dökülüyor ama bna normal geliyor benım dökülür cunku :)

Iyi aksamlar ♡

Tesadufen gordum mesajlarinizi. Sac dokulmesi yasayan gebelermi var?

Yav hamilelik saçların lale devridir. Hem guclenir hemde dokulme kesilir guzelleşir ♡

Ikinci uc aylik doneminizde mutlaka farkedersiniz tee dogumdan sonra 3-4 aya kadar oyle sonra yeniden çok dokulmeye basliycak..
Ekstra bisey yoksa oyle oluyor yani :))

kaşlarının dokuldugunu nasıl anlıyorsun yüzünü yıkarken mi geliyor eline falan . benımde saçlarım dökülüyor ama bna normal geliyor benım dökülür cunku :)
Mesela elimi kaşıma sürüyorum birsürü geliyor elime çekiştirmiyorum öyle normal dokununca geliyor işte

Mesela elimi kaşıma sürüyorum birsürü geliyor elime çekiştirmiyorum öyle normal dokununca geliyor işte
yani normalde boyle birşey olmayıpta gebe olduktan sonra başladıysa gebelikle alakalıdır geçicektir :)

Iyi aksamlar ♡

Yav hamilelik saçların lale devridir. Hem guclenir hemde dokulme kesilir guzelleşir ♡

Ikinci uc aylik doneminizde mutlaka farkedersiniz tee dogumdan sonra 3-4 aya kadar oyle sonra yeniden çok dokulmeye basliycak..
Maalesef ben 2. Üç ay dönemimdeyim ve dökülüyor doktorum hamilelikte dökülür dedi normal dedi. Kişiden kişiye değişir bence..
yengem hamileyken saçları zaten seyrekti öndekiler resmen gitti çok az var ve geri çıkmadı.. :KK43: anneminki de hamileliğinde çok güzeldi yumuşacıktı. Ve gürleşmişti

Kızlar çatlak kremini sadece göbeğime ve yanlara uyguluyordum.
Hele biraz kilo alıyım öyle basenlerime goguslerime sürerim dedim.
Daha yeni farkettim ki basenlerim çatlamış. Böyle açık mavi bazısı pembe daha yeni. Hemen kullandım kremi.. inanamıyorum daha 2 gün önce biseyi yoktu.. demek ki oralara da sürmek gerekiyormus kızlarrr :(:(

4 ay sürer kimisinin
evet canim 6. dusugum olacak malesef pazartesi hastaneye gidecegim kprtaj istedim genetige yollasinlar arastirilsin

sanirim kiziniz geliyor
Allahım yatdimciniz olsun inşallah sorun bulunur da diğer gebelikleriniz de sıkıntı yaşamazsınız

Iyi aksamlar ♡

Aynen dedigin gibi ilk hamilelikte benimde saclarim cook duzeldi gurlesti dogumdan sonra dokuldu tabi.bu ikincide daha bisey gormedim hala dokuluyor yani 2.uc aylik donemde duzrlir umarim

Kizlar dun gece uyurken esime doğru doneyim dedim o da bana doğru dönüyormuş o esnada. Cok yakindik. Eşimin göbeği karnıma çarptı sert bir şekilde :( ağrım kanamam hicbiseyim olmadi ama cok korktuk.. Sizce bisry olur mu bebegime:(

cnm bazen kollar, bacaklar bile çatlayabiliyor :/
Kızlar çatlak kremini sadece göbeğime ve yanlara uyguluyordum.
Hele biraz kilo alıyım öyle basenlerime goguslerime sürerim dedim.
Daha yeni farkettim ki basenlerim çatlamış. Böyle açık mavi bazısı pembe daha yeni. Hemen kullandım kremi.. inanamıyorum daha 2 gün önce biseyi yoktu.. demek ki oralara da sürmek gerekiyormus kızlarrr :KK43::KK43:

Allahım yatdimciniz olsun inşallah sorun bulunur da diğer gebelikleriniz de sıkıntı yaşamazsınız
Canım merhaba senin önceki çocuklar tüp bebekle olmuştu değil mi eğer özel değilse sorununuz neydi çünkü bu doğal yolla olmuş ve çok güzel bir şey.

Back
X