2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar dun gece uyurken esime doğru doneyim dedim o da bana doğru dönüyormuş o esnada. Cok yakindik. Eşimin göbeği karnıma çarptı sert bir şekilde :KK43: ağrım kanamam hicbiseyim olmadi ama cok korktuk.. Sizce bisry olur mu bebegime:KK43:
bişey olmaz canım bebeğin rahimde, muazzam bi koruma kalkanı içinde.

4 ay sürer kimisinin
evet canim 6. dusugum olacak malesef pazartesi hastaneye gidecegim kprtaj istedim genetige yollasinlar arastirilsin

sanirim kiziniz geliyor
Bana da öyle geliyo sanırım Sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil kızım vardı zaten bi kızım daha olsa hiç üzülmem çünkü kızım durmadan kız kardeşim olsun deyip duruyor herşeyin hayırlısı

Eki Görüntüle 2074303 benim nub tan anladığıma göre:)) kız .
Hayırlısı olsun canım

Kilo alımını ilk 3 ayda şu kadar kilo , toplam gebelikte bu kadar kilo diye ayırmıyor uzmanlar canım .
Annenin başlangıç kilosu önemli burada . Genelde 9-15 arasına ideal denir ... İlk 3 ay 2-5 kilo arası , diğer aylarda ortalama haftada 300-400 gr denir ... ama bu çok değişkendir .

daha öncede yazdım ilk gebeliğimde sadece 5.5 kilo kadar alıp , 3.5 kilo oğlum doğdu . Ama ben zaten 90 ile gebe kalmıştım .

Şİmdi 56.5 la gebeliğimi öğrendim ..ki 54 lerde idim ben öğrenene kadar da 2 kilo gelmiş aslında:) 15 kilonun üzerine çıkmazsam benim kafamda ideal .

Ama dediğim gibi aldığımız kilo = gürbüz sağlıklı bebek asla değil .

Sadece sağlıklı ve dengeli besleneceğiz .. bu bebeğimize faydalı olan .

İlk gebeliğinmiş ... kilon kaç bilmiyorum ama 3-4 kilo verdi isen de ilk 3 ayda , 3-5 kilo aldı isen de normal olabilir , bu kişiye beslenmesine göre değişir yani
Nub olayı nasıl oluyor gerçekten bana da bakar mısın?

Kizlar sizce cinsiyeti ne tahminleri alim

Eklentiler

• IMG-20171201-WA0015.webp
    IMG-20171201-WA0015.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 85
Ağzımda kötü bi tat var bugün, bulantılarda geri döndü ve ilk defa belim de hafif bir ağrı var, belimin kalınlaştığını farkettim, oğlumda 6.aya kadar incecikti, böyle tuhaf bi isteksizlik, tembellik var üzerimde :uykucu:

Herkese iyi Pazarlar :) kızlar ben hiç uyuyamıyorum ya daha şimdiden :( ilkinde hiç böyle değildim, artık sağıma yatamıyorum anında burnum tıkanıyor. Gün içinde de hep tıkalı ama uyurken rahatsız oluyorum ve hep sol l tarafa yatmaktanda kolum ağrıyor :/ hamilelikten sonra burun tikanmasi yaşayan var mı

Herkese iyi Pazarlar :) kızlar ben hiç uyuyamıyorum ya daha şimdiden :KK43: ilkinde hiç böyle değildim, artık sağıma yatamıyorum anında burnum tıkanıyor. Gün içinde de hep tıkalı ama uyurken rahatsız oluyorum ve hep sol l tarafa yatmaktanda kolum ağrıyor :/ hamilelikten sonra burun tikanmasi yaşayan var mı

Ben bu yüzden ameliyat olacaktım. Ama adetim gecikti ameliyatima 3 gun vardı acaba mı diyip test yaptığım da hamile olduğumu öğrendim ve ameliyat iptal oldu tabiki.. şuan hala çekmeye devam ediyorum tıkanıklığı.. Ama benim hamilelikten sonra kulak tikanikligim başladı.

Kızlar çatlak kremini sadece göbeğime ve yanlara uyguluyordum.
Hele biraz kilo alıyım öyle basenlerime goguslerime sürerim dedim.
Daha yeni farkettim ki basenlerim çatlamış. Böyle açık mavi bazısı pembe daha yeni. Hemen kullandım kremi.. inanamıyorum daha 2 gün önce biseyi yoktu.. demek ki oralara da sürmek gerekiyormus kızlarrr :KK43::KK43:

Bende ilk kızımdan kalan catlaklar var bunda daha bişi olmadı ben genede bi çatlak kremi alıcam daha da ilerlemesin diye çatlıcaksa da tutamıcaz :63::KK49:

Kızlar show da her pazar saat 2 de başlayan bir bebek masalı diye program var. Ben çok beğendim. Bilgili ve eğlenceli konular işleniyor. Fikir olsun sizede

Herkese iyi Pazarlar :) kızlar ben hiç uyuyamıyorum ya daha şimdiden :KK43: ilkinde hiç böyle değildim, artık sağıma yatamıyorum anında burnum tıkanıyor. Gün içinde de hep tıkalı ama uyurken rahatsız oluyorum ve hep sol l tarafa yatmaktanda kolum ağrıyor :/ hamilelikten sonra burun tikanmasi yaşayan var mı
Ben canim hep tikali hamileleikten mi acaba

Bende ilk kızımdan kalan catlaklar var bunda daha bişi olmadı ben genede bi çatlak kremi alıcam daha da ilerlemesin diye çatlıcaksa da tutamıcaz :63::KK49:

Gerçekten bu kadar erken beklemiyordum çatlak olayını ve şok şok oldum resmen :oha::skandal:
Yapacak bişey yok kreme devam umarım ise yarar..

Ben bu yüzden ameliyat olacaktım. Ama adetim gecikti ameliyatima 3 gun vardı acaba mı diyip test yaptığım da hamile olduğumu öğrendim ve ameliyat iptal oldu tabiki.. şuan hala çekmeye devam ediyorum tıkanıklığı.. Ama benim hamilelikten sonra kulak tikanikligim başladı.
O zaman normal bir durum yani :110::işsiz: ama çok fena ya, nefes alamıyorum, uyuyamıyorum ki:uykucu:umarım geçer 2. Trimester da

Back
X