2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben Nuray hanım ı çok seviyorum çok ilgili ,güleryüzlü, işinde titiz.İlk gebeliğimi öğrendiğimde ona gitmiştim bu gebeliğimde de yine ona gidiyorum Başka hastane ya da doktora hiç gitme ihtiyacı hissetmedim.Evet sezeryan oldum ama normal için çabaladım.Suyum geldi aradım Nuray hanım ı gel dedi gittim.5-6 saat sancımın ve açılmamın olması için bekledim olmayınca sezeryan oldum doktorun ve eşimin ısrarlarıyla :KK66: Ama çok şükür çok ağrım sızım olmadı çok memnun kaldım ikinci gün ayaktaydım yani o derece.Benim bu gebeliğim çok sorunlu geçmiyor 2.3 haftada bir gidiyorum genelde cuma günleri oluyor .Belki de :KK66:
Ben bu cuma oradaydım mesela.. :KK76: aynen güler yüzlülüğünü bende seviyorum.. Medicalparkte iki bayana gittim,ikisi de evlerden ırak.. İşte Nuray hoca da buna takılıyorum genelde.. Kordon dolandı, kalp atışı yavaşladı Vs diyerek bir şekilde sezeryana ikna ediyorlar insanı.. Normal için direnen de o sancıdan sonra ikna oluyor.. Ben Allah nasip ederse 3 evladım olsun istiyorum.. Sezeryan da sıkıntı oluyor galiba.. Allah yardımcımız olsun..
Bu arada bu cuma bende hastanedeydim.. :)

Ben bu cuma oradaydım mesela.. :KK76: aynen güler yüzlülüğünü bende seviyorum.. Medicalparkte iki bayana gittim,ikisi de evlerden ırak.. İşte Nuray hoca da buna takılıyorum genelde.. Kordon dolandı, kalp atışı yavaşladı Vs diyerek bir şekilde sezeryana ikna ediyorlar insanı.. Normal için direnen de o sancıdan sonra ikna oluyor.. Ben Allah nasip ederse 3 evladım olsun istiyorum.. Sezeryan da sıkıntı oluyor galiba.. Allah yardımcımız olsun..
Bu arada bu cuma bende hastanedeydim.. :)
Bu hafta gitmedim geçen hafta oradaydım 2 hafta sonra gidicem yine ;) Evet bana çatın dar dedi muayene ettikten sonra ama bence de dardı çünkü çok canım acıdı.Malum 2.ye de erkek diyince bende sordum sezeryan olayını.En fazla 4 kere sezeryan yapıyoruz dedi sonrası rahim için riskliymiş.

Kizlar akintiniz ne durumda war mi benim dunden beri beyaz sulu cok fazlalasti bide kasintim war ondan mi acaba normalmi bu donemde yoksa??

Bu hafta gitmedim geçen hafta oradaydım 2 hafta sonra gidicem yine :KK66: Evet bana çatın dar dedi muayene ettikten sonra ama bence de dardı çünkü çok canım acıdı.Malum 2.ye de erkek diyince bende sordum sezeryan olayını.En fazla 4 kere sezeryan yapıyoruz dedi sonrası rahim için riskliymiş.

Bu kadar erken den neden çatı muayenesi yaptı ki canım

Benim de tuple oldu hamileyim çok şükür.ama doğal yoldan olmasını çok isterdim bi gün olur mu acaba senin gibi bilmiyorum
Maşallah canım tüp bebekte tecrubeliyim aklına takılan olursa sorabilirsin,doğumdan sonra rahim kendini gebeliğe daha rahat hazırlıyormus bizim Dr 2. İçin acele etmeyin demişti ben yok olmaz dedim 2. Dondurulmuş embriyo transferiydi size tavsiyem doğumdan sonra korunmayin başka bebek istiyorsanız hiç vücuta hormon vermeyin zamana bırakınca bence kendiliğinden gelir diğer kuzucuk inşallah sağ selamet doğar analı babalı

Ay maşallah ellere bak ya rabbim sana bağışlasın

Gorunmuo malesef net degil

Doktor birsey dedi mi sana ? Ben de pek anlamıyorum ama görünmüyor sanırım

Hepinize teşekkür ederim kızlar. Doktor hiç bişey demedi maalesef şimdilik erken söylemem yanlış olur dedi ve bişey demedi artık ayın 12 sini beklicez kısmetse o zaman söylemesi umuduyla diye kendimi avutayım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bu kadar erken den neden çatı muayenesi yaptı ki canım
:KK70:
Canım konunun öncesi var.. İlk doğumunda, normal doğum olmasını istemiş ve 6saat kadar beklemiş arkadaş.. Doktorda çatın dar demiş ve sezeryana almışlar arkadaşı..
Bu arada sen ne yaptın? Kayınvalidelerde kalmıyorsun galiba.. Evine mi geçtin?

Akıntı bende çok fazla, hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana. Ama kokusuz, kasintisiz. Beyaz bazen sarımsı ama koyu. Ben sordum normalmiş
Benim bugun cogaldi bide cok tuhafim ya dunden beri acikmasam 7/24 uyurum halsizim basim donuyor persembe gunu tansiyonum 11/7 cikmisti dusukte degildi anlamadim kendimden bisey gercekten acikmasam yerimden kalkmam kalkamiyorum resmen gewsegim basim donuyor hayrolsun insallah

:KK70:
Canım konunun öncesi var.. İlk doğumunda, normal doğum olmasını istemiş ve 6saat kadar beklemiş arkadaş.. Doktorda çatın dar demiş ve sezeryana almışlar arkadaşı..
Bu arada sen ne yaptın? Kayınvalidelerde kalmıyorsun galiba.. Evine mi geçtin?

Anladim :)
Ahh evet canım geçtim evime kardeşim ameliyat olacak o nedenle kendi annemler geldi buraya ameliyat için burdayiz. Kendi evim gibi rahatı yok..

Canım ilk gebeliğimden bahsediyordum.Suyum gelip hastaneye gittiğimde açılmam var mı diye muayene etmişti o zaman dedi çatın dar normal olmaz diye.

Anladım canım bende yeni yaptılar sandım önceki mesajları görmemiştim.. bende diyorum neden bu kadar erken..

Hematolog bana dedi ki bazen ilac fazla gelebilir kontrol et burun dis kanamaların oluyo mu die
Ben hiç öyle birşey yaşamadım bu 2 . Hamileliğim ilknde clexane kullandım niye kanama olmuyor diye bile düşündüğüm oldu ama şimdi hibor kullanıyorum ufak bir yaram olsa bol kanıyor

Back
X