2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim bugun cogaldi bide cok tuhafim ya dunden beri acikmasam 7/24 uyurum halsizim basim donuyor persembe gunu tansiyonum 11/7 cikmisti dusukte degildi anlamadim kendimden bisey gercekten acikmasam yerimden kalkmam kalkamiyorum resmen gewsegim basim donuyor hayrolsun insallah
Bence normaldir canım, artık yavaş yavaş kansizlikta başlıyor olabilir, Benim en son iki hafta önce kanıma baktıklarında ebe kansızlık başlamış ama bekleyelim ilaç almaya başlama daha demişti ama bende yorgun hissediyorum kendimi ve artık eskisi gibi iştahım yok o ilk zamanlardaki yeme isteği gibi. :/

Iyi aksamlar ♡

Tesadufen gordum mesajlarinizi. Sac dokulmesi yasayan gebelermi var?

Yav hamilelik saçların lale devridir. Hem guclenir hemde dokulme kesilir guzelleşir ♡

Ikinci uc aylik doneminizde mutlaka farkedersiniz tee dogumdan sonra 3-4 aya kadar oyle sonra yeniden çok dokulmeye basliycak..
Ekstra bisey yoksa oyle oluyor yani :))

bonuscan ben kelliğe doğru gidiyorum canım ... hiçte öyle gebeyimmm lale devriyim değil , bildiğin fetret dönemi:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Herkese iyi Pazarlar :) kızlar ben hiç uyuyamıyorum ya daha şimdiden :KK43: ilkinde hiç böyle değildim, artık sağıma yatamıyorum anında burnum tıkanıyor. Gün içinde de hep tıkalı ama uyurken rahatsız oluyorum ve hep sol l tarafa yatmaktanda kolum ağrıyor :/ hamilelikten sonra burun tikanmasi yaşayan var mı
1 ) Hamilelik döneminde burun tıkanıklığı hangi anne adaylarında görülür

Hamilelik dönemi içerisinde burun tıkanıklığı ve burun akıntısı oldukça fazla görülen bir durumdur. Anne adaylarının yaklaşık %30 unda herhangi bir alerjik durum veya viral bir enfeksiyon bulunmasa dahi, burun tıkanıklığı görülebilmektedir.

2 ) Hamilelik döneminde burun tıkanıklığı ne zaman başlar?

Hamilelik döneminde burun tıkanıklığı, hamileliğin 2. Ayından itibaren başlayabilir ve hamileliğin ilerleyen dönemlerinde bu tıkanıklık daha kötü olabilir. Doğumun ardından burun tıkanıklığı hafifler ve takip eden 2 hafta içinde tamamı ile ortadan kalkar.

Hamilelik döneminde anne adaylarının baş belası olan bu burun tıkanıklıklarında, fazlalaşan östrojen hormonu seviyelerinin payı oldukça fazladır.

canım bende yaşıyorum , araştırdığım bir konu idi . Çok normal bu süreçte

Bence normaldir canım, artık yavaş yavaş kansizlikta başlıyor olabilir, Benim en son iki hafta önce kanıma baktıklarında ebe kansızlık başlamış ama bekleyelim ilaç almaya başlama daha demişti ama bende yorgun hissediyorum kendimi ve artık eskisi gibi iştahım yok o ilk zamanlardaki yeme isteği gibi. :/
Kansizlik basliyormu ki mutlaka gebelikte bunu bilmiyordum yok aksine iki gundur yemek olmazsa kimse beni ayaga kaldiramaz yemek istiyorum surekli bide uyku simdiye kadar 1 bucuk kilo aldim galiba biraz daha boyle giderse baya bi alacam olsun bebisler saglikli olsun cekecez artik napalim

10 haftalık hamileyim. Yoğun sarı akıntım var. Normal mi? doktora gitsem mi

İyi geceler.. bende de olmuştu doktorum normal dedi hic bir sıkıntın yok dedi kontrolde şimdi geçti çok şükür..

Inş sende de geçicidir ama yine de doktorunla görüşmelisin.

Hepimize sağlıklı hamilelik ve hayat
dönemi:anneadayı:

arkadasım ben burun tıkanıklıgı yasıyorum bu saatte benı uyandıran o nefes alamıyorum resmen

arkadasım ben burun tıkanıklıgı yasıyorum bu saatte benı uyandıran o nefes alamıyorum resmen
Günaydın canım bende uzun zamandır aynı durumdayım hatta bu yüzden ritm bozukluğum bile oldu.Nefes kesik kesik alıyorum doktor okyanus suyu verdi günde 6-7 kere sıkıp temizliyorum arada unutuyorum tabi bugün de beni uyandıran o oldu.

Günaydın canım bende uzun zamandır aynı durumdayım hatta bu yüzden ritm bozukluğum bile oldu.Nefes kesik kesik alıyorum doktor okyanus suyu verdi günde 6-7 kere sıkıp temizliyorum arada unutuyorum tabi bugün de beni uyandıran o oldu.
su reklamlarda cıkan okyanus suyu okaliptus mu :)cnm birde grip oldu yaa ondanda arttı benım malesef

Maşallah canım tüp bebekte tecrubeliyim aklına takılan olursa sorabilirsin,doğumdan sonra rahim kendini gebeliğe daha rahat hazırlıyormus bizim Dr 2. İçin acele etmeyin demişti ben yok olmaz dedim 2. Dondurulmuş embriyo transferiydi size tavsiyem doğumdan sonra korunmayin başka bebek istiyorsanız hiç vücuta hormon vermeyin zamana bırakınca bence kendiliğinden gelir diğer kuzucuk inşallah sağ selamet doğar analı babalı
CANIM benim ilk bebek ama benim de dondurulmuş çünkü ohss oldum hafif düzey.senin iki bebeğinin arasında ne kadar zaman var peki ?yani doğumdan ne kadar sonra diğer tüpü yaptın ?

10 haftalık hamileyim. Yoğun sarı akıntım var. Normal mi? doktora gitsem mi
Canım günaydın daha geçen gün öyleydim doktora gittim doktorum normal dedi.. Olabilir her zaman şeffaf gelmez dedi. Ama yine de idrar kültürü istedi.Yaptırdım temiz çıktı istersen sende bir git. Ama ciddi birşey olacağını sanmıyorum

Sabah sabah rezil oldum. Serviste dayanamadım durdurup indim ama açık hava falan kesmedi. Kaçınılmaz son gerçekleşti.:KK61: En nefret ettiğim şey insanlara rahatsızlık vermek, keşke rapor hakkım kalmış olsaydı.

Back
X