2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın herkese ben gece kanamadan hastaneye yatırıldım bildiğiniz gece işedim sandım ama bildiğiniz kanlar aktı benden çok korktum şimdilik bebeğim iyi ama hala kanamam devam ediyor bir iğne iki tane hap verdiler yatmaya devam bakalım ne diyecekler merakla bekliyorum

geçmiş olsun canım ya :( iyi misiniz şimdi neden böyle olmuş :(

günlük kaç adet ceviz yememiz gerekiyor kızlar biliyor musunuz? ilk hamileliğimde çok abarttığım için tiksinmiştim ve hiç yiyememiştim :(

Günaydın herkese ben gece kanamadan hastaneye yatırıldım bildiğiniz gece işedim sandım ama bildiğiniz kanlar aktı benden çok korktum şimdilik bebeğim iyi ama hala kanamam devam ediyor bir iğne iki tane hap verdiler yatmaya devam bakalım ne diyecekler merakla bekliyorum

canım geçmiş olsun.. aynı şey bende oldu 8. haftamda kan sulandırıcı iğneden 1 gün sonra bildigin aktı neredeyse yarım litre dedim gitti bebek bir anda oldu o kadar korkmuştum ki. doktorumu aradım iğne ve jel kullan gel dedi.. iğne yaptırdım jel kullandım falan derken lekelenme şeklinde devam etti 10. haftadan sonra geçti kanama.. seninde zamanla azalır ve biter canım.

yok canım düşük tansiyon en güzeli hamilelikte.. zaten hamilelikte vücut tansiyonu düşürüyormuş bebeğe alışmak için ama bazılarında düşmeyince sorun olabiliyor.. eğer sen baş dönmesi vs hissetmiyorsan çok güzel gerçekten umarım hep aynı devam eder hamilelik sonuna kadar :)

Yaa bnde korkmuştum acaba bi sey olur mu diye:) Ama baş dönmem oluyor maleseff:(

çok çooookkk geçmiş olsun.İnşallah bi sıkıntı yoktur.:( sende bebişte iyisinizdir umarım

Yaa bnde korkmuştum acaba bi sey olur mu diye:) Ama baş dönmem oluyor maleseff:KK43:

canım cok dusuk degıl zaten ama zamanla vucut alısır normale doner merak etme.. sureklı bas donmesı vs olmuyorsa takılma derim. bende de arada oluyor baş dönmesi ama inşallah hem 9 10 larda devam eder.. önceki hamileliğimde yüksek tansiyondan çok çektim Allah biliyor ya.

canım cok dusuk degıl zaten ama zamanla vucut alısır normale doner merak etme.. sureklı bas donmesı vs olmuyorsa takılma derim. bende de arada oluyor baş dönmesi ama inşallah hem 9 10 larda devam eder.. önceki hamileliğimde yüksek tansiyondan çok çektim Allah biliyor ya.

Gecmis olsun canm insallah bunda yasamazssn.Snin kac tansiyosun Simdi getirdm bi olcüyüm bakalm kac cikicak bnimki :)

Cok geçmiş olsun canım zamanla geçicek insallah doktorlar ne diyor

Gecmis olsun canm insallah bunda yasamazssn.Snin kac tansiyosun Simdi getirdm bi olcüyüm bakalm kac cikicak bnimki :)

canım benimki 9-6 ve 12-7 arasında değişiyor şimdilik.. diğer hamileliğimde 20. haftadan sonra artmaya başlamıştı..29 haftada 18 tansiyon ile hastaneye yatmıştım..

10-6 falan cok ıyı emin ol.. benimki bazen 8-5 e bile düşüyor.. ozellikle spor yapıyorum ki tansiyonum düşük olsun.vücudumu bir alıştırabilsem spora hem nabzım hem tansiyonum sürekli düşük çıkacak..

canım benimki 9-6 ve 12-7 arasında değişiyor şimdilik.. diğer hamileliğimde 20. haftadan sonra artmaya başlamıştı..29 haftada 18 tansiyon ile hastaneye yatmıştım..

10-6 falan cok ıyı emin ol.. benimki bazen 8-5 e bile düşüyor.. ozellikle spor yapıyorum ki tansiyonum düşük olsun.vücudumu bir alıştırabilsem spora hem nabzım hem tansiyonum sürekli düşük çıkacak..

Bnim de nabzim yuksek 80 ila 96 falan cikiyor sürekli:/ Insallah hayirlisiyla bi kucagimiza alalimda Cok istiyorm bi an once dogmasini onaa ciciklerr almayai:D

Ahhh kuzumm dedim destinim nerde acb bi bakim profiline nasil oldun iyi misin

Canım benim oğlan ve kız arasında tam 2 yaş var oglum 15 aylikti dondurulmuş tedavi sırasında zaten tek bir ilaç kullandığım için sıkıntı olmamisti,geçmiş olsun ohss çok kötü bir durum inşallah sıkıntısız gelsin minik.
Zor olmadı mi canım.ben çalışıyorum benim için zor olabilir.tabi nasip .seninle yakın sayılırız eğer takvimin doğruysa benim bebis seninkinden 6 gün ilerde :)

Herkese selamlar iyi haftalar, şu hamileliğin balayı ne zaman başlıyordu, ben de halaa değişen bir şey yokta..
Bıraksalar günlerce yataktan çıkmak istemiyorum midem hafif hafif bulanıyor halaa. Yüzümde vucudumde sivilceler çıkmaya başladı, halbu ki geçsin diye ne ilaçlar kullanmıştım zamanında. Balayı evresine geçmek istiyorum artık..

Back
X