2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Üç aydır ilk defa bel ağrısı yaşıyorum ara ara hafiften kasıklarıma da vuruyor gibi rahatsız edici bi his oluşuyor adet ağrısı gibi, bugün 11+0 ım bi hafta sonra olsaydı adet döngüsünden olabilir mi dicektim ama değil sanırım

kızın mı olacak acaba.
nabzının ıkı katı bebek kalp atışını verıyor

oyle mıymıs gercekten? oyle ıse benım bebek ıcerde at kosturuyor valla.. benımkı 90-100 arasında gıdıp gelıyor.. ama benım eskı hamılelıkte de oyle ıdı bebegım erkekti? hızlı olunca erkek mı oluyor kızmı

Bir kaç haftadır memlekette annemdeydim, bugün evime geldim başladı yine yemek yapmalı kusmalı feci günler. Herşeye oturup ağlayasım var kendimi hiç iyi hissetmiyorum :(

canım geçmiş olsun.. aynı şey bende oldu 8. haftamda kan sulandırıcı iğneden 1 gün sonra bildigin aktı neredeyse yarım litre dedim gitti bebek bir anda oldu o kadar korkmuştum ki. doktorumu aradım iğne ve jel kullan gel dedi.. iğne yaptırdım jel kullandım falan derken lekelenme şeklinde devam etti 10. haftadan sonra geçti kanama.. seninde zamanla azalır ve biter canım.
Canım ben 12+ 5 günlüğüm ama

Üç aydır ilk defa bel ağrısı yaşıyorum ara ara hafiften kasıklarıma da vuruyor gibi rahatsız edici bi his oluşuyor adet ağrısı gibi, bugün 11+0 ım bi hafta sonra olsaydı adet döngüsünden olabilir mi dicektim ama değil sanırım
Karın genisledigi için oluyormuş böyle ağrılar

Zor olmadı mi canım.ben çalışıyorum benim için zor olabilir.tabi nasip .seninle yakın sayılırız eğer takvimin doğruysa benim bebis seninkinden 6 gün ilerde :)
Takvim doğru canım ben atanamadim sonrada bebek işine sardik derken bize kolay oldu siz çalıştığınız için zor tabi

kızlar son bırkac gundur bende hafıf kıpırtılar var.. ozellıklle bugun farkettım hapsırınca bır ıkı dakıka tıtresımler oldu karnımda :) gecendede tatlı yemıstım o zaman oldu aynı sey.. sanırım bebek bu..

oncekı gebelıgımdede hapsırınca bebek takla atmıstı ıcımde korkudan sanırım :) o zaman hıssetmıstım ılk :) sanırım aynı seyler oluyor..

Ben de gebelikten once diyetisyene gitmistim zayiflamak icin. Her sabah 2ceviz yiyordum. Ogrendigimden beri tiksindim yiyemedim. 2gunden beri 3adet yemeye calisiyorum
Gerçekten insan yemek zorunda olduğu zaman yiyemiyor.. Ben normalde severim ama ağzımda büyüyor resmen bulantıdan

canımm merhaba.Hemen bi doktora git Sana gerekli ilacı verecklerdir.Benimde rahatsızlığımdan dolayı tansiyonlarım devamlı yüksek.Doktorum gebelikte kullanılan bi ilaç verdi.Günde 3 defa kullanıyorum.Umarım çabucak düşer.Geçmiş olsun.
canımm merhaba.Hemen bi doktora git Sana gerekli ilacı verecklerdir.Benimde rahatsızlığımdan dolayı tansiyonlarım devamlı yüksek.Doktorum gebelikte kullanılan bi ilaç verdi.Günde 3 defa kullanıyorum.Umarım çabucak düşer.Geçmiş olsun.
Canım dün tansiyon tavan yapınca acile gittik alfemet kullanacam benim tansiyonum eskiden geliyormuş benmhic farketmedim çünkü bukadar erken hafta olmazmış yüksek tansiyon 16/9 çıktı sabah 2 aksam 2 tablet içiyorum perinatoji doktoruna git hastane teşkilatlı oldun riskli gebesin dediler benide baktılar bugunde iyi maşallah

canım hemen doktoruna gıt gebelık zehırlenmesı 20. haftadan sonra olur ama belkı sende gebelik hipertansiyon vardır doktorun ilaç vermese de düşük olması için tavsiye verebilir yada direk ilaç başlar.. tansiyon çok önemli hamilelikte..
gittik alfemet kullanacam benim tansiyonum eskiden geliyormuş benmhic farketmedim çünkü bukadar erken hafta olmazmış yüksek tansiyon 16/9 çıktı sabah 2 aksam 2 tablet içiyorum perinatoji doktoruna git hastane teşkilatlı oldun riskli gebesin dediler benide baktılar bugundeiyi maşallah

Günaydın herkese ben gece kanamadan hastaneye yatırıldım bildiğiniz gece işedim sandım ama bildiğiniz kanlar aktı benden çok korktum şimdilik bebeğim iyi ama hala kanamam devam ediyor bir iğne iki tane hap verdiler yatmaya devam bakalım ne diyecekler merakla bekliyorum

canım çok çok geçmiş olsun :KK200: ikinizde iyi olun hep :KK68: bol bol yatış aynen ...

Kızlar onikinci haftada doktor folik asit kullanma dedi magnezyum ve demir yazdı bana size ne verdi doktor

Omega 3 + multivitamin içeren tek bir takviye kullanıyorum artık . Ama zaten bu ilaçlarda da magnezyum ..folik asit vs ..var

kızlar 2li testimiz iyi cıktı hamd olsun❣ darısını tüm bekleyenlerin başına inşAllahhh❣ AMİNNN ❣

Gözün aydın canım :KK68:

Back
X