2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım dün tansiyon tavan yapınca acile gittik alfemet kullanacam benim tansiyonum eskiden geliyormuş benmhic farketmedim çünkü bukadar erken hafta olmazmış yüksek tansiyon 16/9 çıktı sabah 2 aksam 2 tablet içiyorum perinatoji doktoruna git hastane teşkilatlı oldun riskli gebesin dediler benide baktılar bugunde iyi maşallah

Aynen bende alfamet alıyorum canım.Çok dikkatli olmalıyız.Benimde tansiyonlar devamlı oynak :)

gittik alfemet kullanacam benim tansiyonum eskiden geliyormuş benmhic farketmedim çünkü bukadar erken hafta olmazmış yüksek tansiyon 16/9 çıktı sabah 2 aksam 2 tablet içiyorum perinatoji doktoruna git hastane teşkilatlı oldun riskli gebesin dediler benide baktılar bugundeiyi maşallah

vucudun ılaca tepkı verıyorsa cok ıyı gercekten.. bende oda etkı etmıyordu son zamanlarda.. ama senınkı sadece geleık hıpertansıyonu allahtan gebelık zehırlenmesı degıl 20. haftadan sonra cok dıkkat et. allahım yardım etsin saglıkla kucagına aldırsın ınsallah

kızlar son bırkac gundur bende hafıf kıpırtılar var.. ozellıklle bugun farkettım hapsırınca bır ıkı dakıka tıtresımler oldu karnımda :) gecendede tatlı yemıstım o zaman oldu aynı sey.. sanırım bebek bu..

oncekı gebelıgımdede hapsırınca bebek takla atmıstı ıcımde korkudan sanırım :) o zaman hıssetmıstım ılk :) sanırım aynı seyler oluyor..

Benim de dün gece canim pasta istedi. Azıcık yedim sanki kelebekler uçuştu bir sürü birden bire. Pır pır etti ..
Bebek olamaz erken diyorum bir yandan da hadi bebekse diyorum:KK70:

Benim de dün gece canim pasta istedi. Azıcık yedim sanki kelebekler uçuştu bir sürü birden bire. Pır pır etti ..

Bebek hareketi olması mümkün değil canım .. bende çook isterdim o hissettiklerim bebeğim olsun :oops::oops:

Şu an kasları o güçte değil .. Kas gücü ile rahme baskı yapabilecek ... bir de yaptığı baskı ile bize hissettirecek ... çoook erken daha :KK51:

Bana multi vitamin yazmadı canım ayrı ayrı yazmış bu arada benim kanım iyi aslında 15,3 falan demir kullanmasam olmaz mi acaba çünkü kabızlık yapıyormuş :KK12:

benimde değerlerim iyi ... soracağım bu sefer gittiğimde .Sadece omega 3 alsam , multivitamine ne gerek ?
Omega 3 / balık yağı mutlaka alın ama ... bu ay itibarıyla

Anladim :)
Ahh evet canım geçtim evime kardeşim ameliyat olacak o nedenle kendi annemler geldi buraya ameliyat için burdayiz. Kendi evim gibi rahatı yok..
Ay vallahi ben rahatladım canım yaa.. Gözün aydın.. Umarım Gitmek zorunda kalmazsın.. Zaten kış geldi, en fazla onlar gelirler.. Tabi hiçbirşeye gerek kalmaz da kocan gelir artık..
Kardeşine de çok geçmiş olsun, umarım güzel geçer ameliyatı..

kızlar son bırkac gundur bende hafıf kıpırtılar var.. ozellıklle bugun farkettım hapsırınca bır ıkı dakıka tıtresımler oldu karnımda :) gecendede tatlı yemıstım o zaman oldu aynı sey.. sanırım bebek bu.. oncekı gebelıgımdede hapsırınca bebek takla atmıstı ıcımde korkudan sanırım :) o zaman hıssetmıstım ılk :) sanırım aynı seyler oluyor..

Bende göbek deliğimin altında üç dört kez, ard arda pıt pıt diye hafif kalp atışı gibi bir etki hissettim.. Tarifi bile zor.. 4 cm lik bir yavrudan değil elbet ama nitekim onlar var diye oluyor.. Şükürler olsun..

Benim bugun ikili test sonucum cikti çoook sukurki iyi.insaallah saglikla hayirla gelir.su sonuca gore cinsiyet tahmini meselesi nasildi bilen var mi t-hcg sonucu var ama iki yuze yakin.50alti ustu yakini falan degil baska bi deger miydi o bahsettiginz:KK64:

bende ılk hamılelıgımde anlamıyordum ama bu hamılelıgımde tahmın edebılıyorum.. karnıma hafıf baskı oldugunda coook hafıf tıtresımler oluyo :) ılk hamılelıgımde 14. haftada eşime az sarılsam hemen baslıyordu tık tık bende bagırsak hareketı sanıyordum.. gun gectıkce guclenıp artınca anladım bebek ımıs :) hatta eşim derdi erkek olacak beni istemiyor diye :)

Benim bugun ikili test sonucum cikti çoook sukurki iyi.insaallah saglikla hayirla gelir.su sonuca gore cinsiyet tahmini meselesi nasildi bilen var mi t-hcg sonucu var ama iki yuze yakin.50alti ustu yakini falan degil baska bi deger miydi o bahsettiginz:KK64:

canım doktorun ne dedi? birde hamileliğinin hangi haftasında kan vermiştin? sonucun ona gore değişir

Kızlar hiç endol fitil kullanan vAr mı ? Çok tedirginim kullanmakta

Ben kullandim.kullanan cok gebe var.bende ülseratif kolit var ondan dolayı sanirim her kullandigimda bagirsaklarmda bi gariplik oldu ishal gbi.bana iyi gelmemisti birakmstm iki gebeligimde de ama normalde herkese veriyorlar

Back
X