2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Şu an tam o durumdayım canım, gece iki üç kez kalkıp bişeyler yiyorum üstüne de her seferinde su içince 3-4 seferde wc ye kalkıyorum sabaha kadar hiç uyumuyorum desem yeri :KK43: kk nın altını üstüne getiriyorum sabaha kadar :halay:

Ayyni ben de oyleydim.bi anda azaldi çok sukur.dedigin gbi sabaha kadar uyuyamiyordum aclikla savasmaktan wc ile bulusmaktan:D raporluydum neyseki o donem gunduz dinleniyodum.sabir bakalm benim gbi olursan az kalmis kurtulmana:D

yaa valla geceleri uğrak mekanım oldu mutfak, yedikçe sinir oluyorum sinir oldukça yiyorum :kk77:

benim hiç kalmadı bulantı ..şu an sadece zevkten yiyorum :KK49: senin kilon çok azdı kilo almak istiyordun zaten , yanlış mı hatırlıyorum :KK64:

Aaah ahh ne berbat bisey ya markette soguk yerlere gidince bir agri girerdi cikana kadar kıvranırdim soguk ve stres cok tetikliyor.lavmanlar fitiller yillarca kullandim ben de.onun agrisini hatirlayinca bile fena oluyorumm:skandal: amin canim kimseciklere ugramasin bebislerimize de genlerimizden gecmesin:)

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :anne::KK200:

Benim 11+2de ölçümleri yaptı normal dedi ikili test için kan verdim sonuç bekliyorum.erken değil bence
İnşallah sonuçların güzel çıkar canım, sevindim ozaman bi daha gitmeme gerek kalmıycak hastaneye gitmeye çok üşeniyorum nedense, bi stres bi gerginlik oluşuyor üstümde

benim hiç kalmadı bulantı ..şu an sadece zevkten yiyorum :KK49: senin kilon çok azdı kilo almak istiyordun zaten , yanlış mı hatırlıyorum :KK64:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :anne::KK200:
Evet canım kilo almak istiyorum ama biraz da sağlıklı besleneyim istiyorum, şimdi ekmeksiz doymuyorum, sürekli yiyince bu seferde fos kilo alıcam diye korkuyorum öyle saçma sapan bi döngüye girdim ki ne yapıyorum, ne yapmaya çalışıyorum bende anlamıyorum :)

İnşallah sonuçların güzel çıkar canım, sevindim ozaman bi daha gitmeme gerek kalmıycak hastaneye gitmeye çok üşeniyorum nedense, bi stres bi gerginlik oluşuyor üstümde
Inşallah canım.bende de oluyor.korkuyorum kötü bisey duyarım diye.annelik böyle garip birseymis meğer :)

Bebek hareketi olması mümkün değil canım .. bende çook isterdim o hissettiklerim bebeğim olsun :oops::oops:

Şu an kasları o güçte değil .. Kas gücü ile rahme baskı yapabilecek ... bir de yaptığı baskı ile bize hissettirecek ... çoook erken daha :KK51:

Biliyorum canım olmadığını ama umud işte. :))

bende ılk hamılelıgımde anlamıyordum ama bu hamılelıgımde tahmın edebılıyorum.. karnıma hafıf baskı oldugunda coook hafıf tıtresımler oluyo :) ılk hamılelıgımde 14. haftada eşime az sarılsam hemen baslıyordu tık tık bende bagırsak hareketı sanıyordum.. gun gectıkce guclenıp artınca anladım bebek ımıs :) hatta eşim derdi erkek olacak beni istemiyor diye :)

Işte sonradan farkediyoruz şimdilik çok çok acemiyim maalesef.. :))

Ay vallahi ben rahatladım canım yaa.. Gözün aydın.. Umarım Gitmek zorunda kalmazsın.. Zaten kış geldi, en fazla onlar gelirler.. Tabi hiçbirşeye gerek kalmaz da kocan gelir artık..
Kardeşine de çok geçmiş olsun, umarım güzel geçer ameliyatı..

Bende göbek deliğimin altında üç dört kez, ard arda pıt pıt diye hafif kalp atışı gibi bir etki hissettim.. Tarifi bile zor.. 4 cm lik bir yavrudan değil elbet ama nitekim onlar var diye oluyor.. Şükürler olsun..

Sağ ol Canım benimmmm aynen öyle bir gelseydi..
çok tesekur ederim insallah iyi geçer. :KK200::KK19:

kızlar son bırkac gundur bende hafıf kıpırtılar var.. ozellıklle bugun farkettım hapsırınca bır ıkı dakıka tıtresımler oldu karnımda :) gecendede tatlı yemıstım o zaman oldu aynı sey.. sanırım bebek bu..

oncekı gebelıgımdede hapsırınca bebek takla atmıstı ıcımde korkudan sanırım :) o zaman hıssetmıstım ılk :) sanırım aynı seyler oluyor..
Erken diyecesiniz ama benim 3 gebeligim gerçekten hissediyorum kıpırdanma seğirme sizdede oluyormu 10 haftadayiz

Evet canım kilo almak istiyorum ama biraz da sağlıklı besleneyim istiyorum, şimdi ekmeksiz doymuyorum, sürekli yiyince bu seferde fos kilo alıcam diye korkuyorum öyle saçma sapan bi döngüye girdim ki ne yapıyorum, ne yapmaya çalışıyorum bende anlamıyorum :)
Valla benim öğün sayım 5 6 oluyor ekmek yok Saba h cavdar yiyorum 1 dilim ara öğünde ceviz badem süt öğlen yemek ara öğünde meyve muz mandalina ikindi gibi tost bazen bazende domates peynir akşamda yemek yyiyorum ara saatte e meyve yatarken süt içiyorum bulantim olmadığı için rahattım meyveyi sevmem normalde ama mecburen yiyorum çokmu yiyorum sizde oylemisinizz

Kan değerlerin nasıl bilmiyorum canım ama genelde hamilelikte kansızlık olabiliyor, o yüzden demir takviyeleri yazabiliyor doktorlar
Bende bilmiyorum walla nasil oldugunu burda ilac werilecek bir pozisyon warsa konusuluyor degerler yoksa soylemiyorlar bu ayin 27 sinde ebeyle randewum war kontrol ederler artik

Canım dün tansiyon tavan yapınca acile gittik alfemet kullanacam benim tansiyonum eskiden geliyormuş benmhic farketmedim çünkü bukadar erken hafta olmazmış yüksek tansiyon 16/9 çıktı sabah 2 aksam 2 tablet içiyorum perinatoji doktoruna git hastane teşkilatlı oldun riskli gebesin dediler benide baktılar bugunde iyi maşallah
Basinmi agriyordu canm senin nasil suphelendin benimde uc gundur bas agrim war gecmiyor surekli normalde migrenim war ama hamileligin basindan beri bu kadar uzun surmemisti bende alet aldim gelir gelmez takip edecem tansiyonu

Bende bilmiyorum walla nasil oldugunu burda ilac werilecek bir pozisyon warsa konusuluyor degerler yoksa soylemiyorlar bu ayin 27 sinde ebeyle randewum war kontrol ederler artik
Bakarlar o zaman canım, İki hafta önce ebe benim kanıma baktı, değerlerin düşmeye başlamış ama takviye alma , Benden haber bekle dedi :/ bakalım arayacak mı, bekliyorum, artık biraz daha belirgin hale geldi yorgunluğum.

Bakarlar o zaman canım, İki hafta önce ebe benim kanıma baktı, değerlerin düşmeye başlamış ama takviye alma , Benden haber bekle dedi :/ bakalım arayacak mı, bekliyorum, artık biraz daha belirgin hale geldi yorgunluğum.
Bende cok yorgunum 3 gundur basimda agriyor Allah kolay getirsin insallah guc kuwwet wersin bizede benimde bugun ikili testin kan sonucundan memnun olmasalardi arayacakti ebe aramazsak sorun yok dedi buda demek oluyorki sorun yok insallah

Bende cok yorgunum 3 gundur basimda agriyor Allah kolay getirsin insallah guc kuwwet wersin bizede benimde bugun ikili testin kan sonucundan memnun olmasalardi arayacakti ebe aramazsak sorun yok dedi buda demek oluyorki sorun yok insallah
Aramadilarsa sorun yoktur canım, ben de kan verdim bugün ama erken mi verdim ki :/ 10+6 yım Bugün. Ebe kendi bir tarih söylememişti sadece 10. Haftadan önce verme dedi, Bir de ultrason dan önce olsun dedi, bakalım ne olacak. Umarım ultrason için bu hafta bir kağıt yollar Eve.

Inşallah canım.bende de oluyor.korkuyorum kötü bisey duyarım diye.annelik böyle garip birseymis meğer :)
Aynen canım ilkinde de üçünde de beşinde de hep aynı heyecan hep aynı kaygı...
Valla benim öğün sayım 5 6 oluyor ekmek yok Saba h cavdar yiyorum 1 dilim ara öğünde ceviz badem süt öğlen yemek ara öğünde meyve muz mandalina ikindi gibi tost bazen bazende domates peynir akşamda yemek yyiyorum ara saatte e meyve yatarken süt içiyorum bulantim olmadığı için rahattım meyveyi sevmem normalde ama mecburen yiyorum çokmu yiyorum sizde oylemisinizz
canım maşallah çok yemekten ziyade porsiyonların önemli, zaten uzmanların söylediği şey de tam olarak bu düzen az az sık sık yemek, porsiyonların da ideal miktardaysa bence çok güzel besleniyosun. Açıkçası benim bi düzenim yok meyve canım isterse yerim, muz süt yoğurt tüketmiyorum midem almıyor eşim ara öğün yapayım diye karışık bişeyler almış fındık, ceviz, badem.. ama bir görev gibi yiyince yiyesim gelmiyor hiç zorlayınca da tiksinip hepten bırakıyorum. Şu bulantılar tamamen geçene kadar sağlıklı beslenemiycem sanırım. O yüzden dışardan alabildiğim her vitamini dr dan istiycem en azından hap olarak alayım da bünyem tamamen kopmasın benden.

Aynen canım ilkinde de üçünde de beşinde de hep aynı heyecan hep aynı kaygı...
canım maşallah çok yemekten ziyade porsiyonların önemli, zaten uzmanların söylediği şey de tam olarak bu düzen az az sık sık yemek, porsiyonların da ideal miktardaysa bence çok güzel besleniyosun. Açıkçası benim bi düzenim yok meyve canım isterse yerim, muz süt yoğurt tüketmiyorum midem almıyor eşim ara öğün yapayım diye karışık bişeyler almış fındık, ceviz, badem.. ama bir görev gibi yiyince yiyesim gelmiyor hiç zorlayınca da tiksinip hepten bırakıyorum. Şu bulantılar tamamen geçene kadar sağlıklı beslenemiycem sanırım. O yüzden dışardan alabildiğim her vitamini dr dan istiycem en azından hap olarak alayım da bünyem tamamen kopmasın benden.
Inş yoluna girer cnm bulantılar vitamin işte tabiki ıns kolay gecer bebeklerimiz sağlıklı olsunda

Aramadilarsa sorun yoktur canım, ben de kan verdim bugün ama erken mi verdim ki :/ 10+6 yım Bugün. Ebe kendi bir tarih söylememişti sadece 10. Haftadan önce verme dedi, Bir de ultrason dan önce olsun dedi, bakalım ne olacak. Umarım ultrason için bu hafta bir kağıt yollar Eve.
Benim ayni gun aldilar kani 11. Haftaya girmis sayilirsin etkilemez insallah bir gun bu hafta yollamali bence cunku haftadan haftaya fark ediyor hormonlar sende bebisini gorursun rahatlarsin biraz

Back
X