2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yani muhakkak bilimsel bir bağlantısı yoktur belki ama ne biliyim kız bekleyen çoğunluğun bulantısı var :) bir oğlum var , Bu hamilelikte de aynı şeyleri hissediyorum gibi yani bulantım yok o yüzden sordum. Öncelik tabiki sağlıklı olması ama ne kadar farketmez desek te İnsan bir de kız istiyor ikinciye :)
Ayy rabbim gönlüne göre versin canım benim:KK200: bende hep derim bi kiz bi erkek yeter bana .Benim ilk olucak rabbim nasip ederse bende cinsiyeti çokk çok merak ediyorum ikili test de yapmadık daha hayırlısi vedeee benimde bulantim çok yoktu bi kaç kere oldu bakalım bizmkisi ne:KK68:

Ay hiç sorma sence cinsiyet belli olur mu kız :KK200:
Bilmiyorum canım seninkinden emin degilim 12. Haftadaymissin ben 12. Haftada gitmiştim ama çok zor dedi söylemedi. Ama belki senin doktorun söyler. Ben gittiğimde 17. Haftanın içinde oluyorum o yüzden cinsel organı oluşmuş durumda oluyor ama bacaklarını açıp gösterirse tabiki :)

Bilmiyorum canım seninkinden emin degilim 12. Haftadaymissin ben 12. Haftada gitmiştim ama çok zor dedi söylemedi. Ama belki senin doktorun söyler. Ben gittiğimde 17. Haftanın içinde oluyorum o yüzden cinsel organı oluşmuş durumda oluyor ama bacaklarını açıp gösterirse tabiki :)
Canım yok 14 girmiş oluyoruz biara beraber hesapladiydikya göstersin bi :halay: inşalalh senin minigin gösterir kendini insan çok merak ediyor ya alışveriş krizi tutuyo:KK200::rolleyes::rolleyes:

sen gıdıp hastanede al serumu acılde ben hep acılde aldım.
bırde ayva tüket ozellıkle sabahları sımıt süzme peynır ye gerçekten bastırıyor. hatta ben ters bı hareket yaptım sg alt kaburgam 6. haftadan berı bulantılar yüzünden ağrıyor dıkkat et.

ıkılı teste gırdın mı

Yok ikili test istemedim.
Icim el vermesi bilmiyrium başta istiyorum sonra vazgeçtim birden..

Sende de adet sancısı gibi sancı oluyor mu canım. ? Benim.ufak ufak kanamam var yine..

Ayy rabbim gönlüne göre versin canım benim:KK200: bende hep derim bi kiz bi erkek yeter bana .Benim ilk olucak rabbim nasip ederse bende cinsiyeti çokk çok merak ediyorum ikili test de yapmadık daha hayırlısi vedeee benimde bulantim çok yoktu bi kaç kere oldu bakalım bizmkisi ne:KK68:
Hayırlısı olsun inşallah, Allah hayırla sağlıkla mutlulukla nasip etsin hepimize :)

Canım yok 14 girmiş oluyoruz biara beraber hesapladiydikya göstersin bi :halay: inşalalh senin minigin gösterir kendini insan çok merak ediyor ya alışveriş krizi tutuyo:KK200::rolleyes::rolleyes:
Ha canım unuttum ben onu alttaki takvimine gore baktım:) o zaman görürsün inşallah. Bende zaten öğrenir öğrenmez mağazaya koşucam:KK55:

Kızlar adet sancısı gibi sancı giriyor arada..
Birde çok az az gelen açık renkte kanamam var. Dün dr. Baktığın da bebek sağlıklı kese de öyle dedi ama yine de başlattı progestani. Ağrılar normal mı acaba ya . Uf vallahi korkuyoruz sadece böyle.

Bu da benim gobus :anneadayı: birazcık büyüdük sanki.
Sıfır benden biri olarak bu göbek bana büyük geliyor :KK49:
Şükür 5 buçuk kilo aldım şimdilik :KK76:

Rabbim sagligimiza zeval vermesin böyle devam etsin inşallah :nazar:

Eklentiler

• IMG_20171213_224236_467.webp
    IMG_20171213_224236_467.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 111
Beybisi123 Beybisi123 canım geçmiş olsun, hangi hastane/doktora gidiyosun, ben medicalpark bahar çelene başladım ama hiç bişey söylemeye gelmiyo tuhaf bir kadın devam edip etmemekte kararsızım, muayene süreci güzel geçiyor herşeyiyle bakıyor ama bilemedim esentepe de var aklımda arada kaldım

Canım ben doruk hastanesi çekirge de hatice taşlı ya gidiyorum. Memnunum da çok güleryüzlü ilgii bir bayan.. ve mesaj yoluyla da ulaşabildiğim için bana daha iyi geliyor. Herşeyiyle sevdim ben. Sadece doğum ücretleri bana fazla geldi ben de onda kararsız kaldım 4 bini geçiyormuş o yüzden biraz kafam karışık.. esentepe daha uygun doğum ücreti açısından birde eğer oraya gideceksen emel hanımı öneririm. Ben bana uzak kaldığı için bırakmak zorunda kalmıştım. 2 defa gidebildim.

Kizlar kizlar şuna bakarmisinz Bn şok bn iptal :skandal:

Eklentiler

• images (1).webp
    images (1).webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 54
Back
X