- 10 Nisan 2013
- 96
- 191
- 93
- 38
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #13.901
gamzeer kalp ile ilgili sıkıntınız nedir? Sizin kalp doktorunuz zaten hamile kalıp kalamayacaginizi söylemiştir. Kadın dogumcularin goruslerini bosverin en iyi kendinizi siz bilirsiniz. Geçen hafta gittim başkent üniversitesine Sertaç beyden randevu almaya çok ugrastim ben de kalp hastasıyım beni kabul etmiyorlar dediğimde ben o kadar acımasız değilim dedi. Kalbin tolere edecektir hamileliği dedi. Kalp doktorum da aynısını söylüyordu. Normalde gazi Üniversitesine gidiyorum kalp doktorum orda diye ama başkentte devam etmek istiyorum. Siz canınızı sıkmayın nasıl konusacaklarini bilmiyorlar genelde. Geçen haftada gazideki doktorum korkuttu beni. Koca Prof bu durumu nasıl bilmez dedim ikinci bi görüş alınca. Uzun yazdım çok özür dilerim, benim tansiyonum da var asıl korktuklari o kalp değil. İyi düşünün yeterki
canım sanada çok geçmiş olsun. bana hemen aldır diyen çağrı gülümserdi dün baktım ayrılmış başkentten.galiba benim şansızlığım ordaki en soğukkanlı ,anlayışsız doktora denk gelmem.bu benim ikinci gebeliğim sağlam doğmuş bir oğlum var kalp aynı kalp :) ama doktor cidden çok ama çok tuhaftı ya çok yorgundu yada başka birşey.bana aldır hemen dediğinde ben istemsizce ağladım ve bana duygusal yaklaştığımı söyledi :) acaba kalkıp göbek atmamı yada gülerek tamam aldırırım dememi mi bekliyordu.üstelik tüm bu konuşmaların sonunda bana bebeğimin kalp atışını gümbür gümbür dinletmesi ve beni benden almasıda cabasıydı