2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
gamzeer gamzeer kalp ile ilgili sıkıntınız nedir? Sizin kalp doktorunuz zaten hamile kalıp kalamayacaginizi söylemiştir. Kadın dogumcularin goruslerini bosverin en iyi kendinizi siz bilirsiniz. Geçen hafta gittim başkent üniversitesine Sertaç beyden randevu almaya çok ugrastim ben de kalp hastasıyım beni kabul etmiyorlar dediğimde ben o kadar acımasız değilim dedi. Kalbin tolere edecektir hamileliği dedi. Kalp doktorum da aynısını söylüyordu. Normalde gazi Üniversitesine gidiyorum kalp doktorum orda diye ama başkentte devam etmek istiyorum. Siz canınızı sıkmayın nasıl konusacaklarini bilmiyorlar genelde. Geçen haftada gazideki doktorum korkuttu beni. Koca Prof bu durumu nasıl bilmez dedim ikinci bi görüş alınca. Uzun yazdım çok özür dilerim, benim tansiyonum da var asıl korktuklari o kalp değil. İyi düşünün yeterki

canım sanada çok geçmiş olsun. bana hemen aldır diyen çağrı gülümserdi dün baktım ayrılmış başkentten.galiba benim şansızlığım ordaki en soğukkanlı ,anlayışsız doktora denk gelmem.bu benim ikinci gebeliğim sağlam doğmuş bir oğlum var kalp aynı kalp :) ama doktor cidden çok ama çok tuhaftı ya çok yorgundu yada başka birşey.bana aldır hemen dediğinde ben istemsizce ağladım ve bana duygusal yaklaştığımı söyledi :) acaba kalkıp göbek atmamı yada gülerek tamam aldırırım dememi mi bekliyordu.üstelik tüm bu konuşmaların sonunda bana bebeğimin kalp atışını gümbür gümbür dinletmesi ve beni benden almasıda cabasıydı

Pc ye geçince hemen ekleyeceğim arkadaşlar :KK36:

:ıslık: 10 kilo almış olarak 66 ...
Ama bedenim çok değişmedi 38 aldım rahat rahat oluyor .

Rabbim korktuklarımızı uzak etsin bizden :KK19:

Geçmiş olsum minikcim ... bu sabah bende de bulantı oldu . Ahanda 17.hafta:)
Dönem dönem bi yoklayabiliyor demek.

Sen gene iyimissin cnm.ben 66yla hamile kaldim suan 71im.acaba bana hangi beden olur ki?birde 9ay rahat giyilebiliyomu smdi alirsak ?

Ilkte 7.haftada baslayip 10 hafta gibi bitmisti kisa sureliydi ama felaketti, bu hafif suruyor ama gecmiyor bakalim kac hafta daha surecek :) su an hastanede esime refakatcilik yapiyorum icim disima cikti bulantidan eve bir gideydim :)
Benim de hala devam ediyor. Bir bitseydi mide bulantilari. Sabahtan baya iyiydim ama is yerinde yemekhaneye gidince dengem alt ust oluyor. Yine kustum. Artik gecsin biz de agiz tadiyla yemek yiyelim bebislerimiz beslensin:KK51:

Ausencia Ausencia canım hadi bakalım hangimiz daha çok kilo alıcaz takip edelim birbirimizi :emir_bebek::emir_bebek::-)
bu arada güzel haberlerle dönersin inşallah.Bende haftaya cuma özelden randevu aldım sırf cinsiyet için bakalım öğrenebilecek miyim :KK8::KK8::KK8:

aaa hayırlı uğurlu olsun canım.
Allah analı babalı büyütsün.
ben henüz öğrenmedim.
şu an 14+4'üm.
doktorum 16. haftada çağırdı.
herkes baska hastaneye git öğren belli olmuştur diyor.
ama niyeyse ayağım gitmiyor.
benden başka herkes çok meraklı cinsiyet konusunda:)
neden ben bu kadar sakinimmmmm
Saol canim insan iste merak ediyor onemli olan saglikli olmalari tabiki

kızlar cumartesi günü lc waikiki'ye gittim 20 tl ye hamilelik pantolonu vardı beden kalmamıştı ama aklınızda bulunsun

Kizlar dun aksam kotu birsey yasadim uyudum uyanip tuwalete gittim idrara ciktiktan sonra kirmiziyla pembe arasi kan geldi iki uc kere silindim gitti napsam ya elim ayagim gewsedi dunde gormustum yawrumu iyiydi icimede bir kurt dustu yurt disindayimda oyle gidip kafama gore doktora muayane olamam acaba yawruma bisey olmusmudur :KK43:

Kizlar dun aksam kotu birsey yasadim uyudum uyanip tuwalete gittim idrara ciktiktan sonra kirmiziyla pembe arasi kan geldi iki uc kere silindim gitti napsam ya elim ayagim gewsedi dunde gormustum yawrumu iyiydi icimede bir kurt dustu yurt disindayimda oyle gidip kafama gore doktora muayane olamam acaba yawruma bisey olmusmudur :KK43:
progestan alıyormusun alıyorsan eğer 1 den 2 çıkabilirsin canım yada günde 3 kere ye dr arama şansındamı yok ya

Canım aynısı önceki gün bende oldu dün doktora gittim harhangi bir sıkıntı ve kanama alani yoktu.
Birşey olmaz Allah'ın izniyle. İmkânın varsa yinede doktora görün.
Geçmiş olsun

progestan alıyormusun alıyorsan eğer 1 den 2 çıkabilirsin canım yada günde 3 kere ye dr arama şansındamı yok ya
Yok canim almiyorum once aliyordum 2 aydir falan bitti doktorda wermedi arayacam ama cagirirlarmi bilmiyorum icime ates dustu resmen aksamdan beri Rabbim bize bagislasin insallah dualarini eksik etme canm

Canım aynısı önceki gün bende oldu dün doktora gittim harhangi bir sıkıntı ve kanama alani yoktu.
Birşey olmaz Allah'ın izniyle. İmkânın varsa yinede doktora görün.
Geçmiş olsun
Saol canm insallah benimde oyledir ya ilk 5-6 haftalikken wardi kesildi kurtuldum derken aklimda hic yokken 16. Haftamda cok korkuttu beni arayacam kabul ederlerse gidip bi gorunecem

Saol canm insallah benimde oyledir ya ilk 5-6 haftalikken wardi kesildi kurtuldum derken aklimda hic yokken 16. Haftamda cok korkuttu beni arayacam kabul ederlerse gidip bi gorunecem
Bende çok korkmuş tum pembe çok az akıntı gelmişti oda silince farkettim.
İnşallah sizdede sıkıntı yoktur. Normal olarak bakıyor doktorlar bu gibi durumlara

Bende çok korkmuş tum pembe çok az akıntı gelmişti oda silince farkettim.
İnşallah sizdede sıkıntı yoktur. Normal olarak bakıyor doktorlar bu gibi durumlara
İnsallah benimkide normaldir ama pembeden daha cok kirmiziydi benimki pihtili gibiydi bakalim hastaneye gidecem birazdan Allahim korktugumuza ugratmasin

Back
X