2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
iyi akşamlar herkese umarım herkes iyidir bakamıyorum kaç gündür misafirim var .Bugün detaylı ultrason günümüzdü çok şükür her şey yolunda 55 dk boyunca inceledi dr bizimki de inat etti yüzünü zor gösterdi :-)
buda fındık burunlu Deniz Alp'im:KK200:

Eklentiler

• 20180126_210746.webp
    20180126_210746.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 115
iyi akşamlar herkese umarım herkes iyidir bakamıyorum kaç gündür misafirim var .Bugün detaylı ultrason günümüzdü çok şükür her şey yolunda 55 dk boyunca inceledi dr bizimki de inat etti yüzünü zor gösterdi :-)
MaşAllah annesi cok tatli saglikla kucagina alirsin insallah

18haftaliklar bacaklariniz da kasiklarinizda agri oluyormu
ara ara saniyelik ağrılar oluyor kasıklarımda bazen bacaklarımda sızlıyor ama sürekli olupta rahatsız edecek cinsten ağrılar değil

Kizlar size danismak istedigim bi konu war.
Hamile kaldim kalali boyle aksama dogru aksamuzeri yani boyle bi sicak basmasi mide bulantisi oluyo bende kendimi birden kotu hissediyorum acaba bu seker dusmesimidir yada yukselmesimi?yada tansiyonmu?benim gibi olan warmi yaa??yarim saat suruyo sora geciyo.kendimi asiri ac hissediyorum boyle oldugum zaman.kesin sekerle ilgili.doktora soledim tansiyondur dedi gecti. :/
muhtemelen kan şekerin düşüyordur canım anlattığın şeyi uzun süre aç kaldığımda bende yaşıyorum, ani terleme ve mide bulantısıyla midem kasılıyor aç kalınca

Ay çok hastayım dün gece aniden fenalaştım geçer dedim baş ağrım devam ediyor üstüne ateşim yok ama resmen ateş var gibiyim boğazlarım kızarmış damarlarım çekiliyor hastaneye gideyim dimi kızlar üf kafam çalışmıyor cidden
geçmiş olsun canım bende hasta olcak gibiyim ama doktora gidince de ilaç vermiyorlar boşuna hastane ortamına giröeye gerek var mı bilmiyorum ama bol bol dinşen c vitamini al inşallah çabucak atlatırsın

maşallah canım çok tatlı :)

ara ara saniyelik ağrılar oluyor kasıklarımda bazen bacaklarımda sızlıyor ama sürekli olupta rahatsız edecek cinsten ağrılar değil

muhtemelen kan şekerin düşüyordur canım anlattığın şeyi uzun süre aç kaldığımda bende yaşıyorum, ani terleme ve mide bulantısıyla midem kasılıyor aç kalınca

geçmiş olsun canım bende hasta olcak gibiyim ama doktora gidince de ilaç vermiyorlar boşuna hastane ortamına giröeye gerek var mı bilmiyorum ama bol bol dinşen c vitamini al inşallah çabucak atlatırsın

maşallah canım çok tatlı :)

Doktoruma birdaha yazdim tansiyon dusmesi dedi bibkac saat once.ve sade soda icmemi soyledi hergun mutlaka bitane.gebelik hormonu damarlari genisletiyor ac kalmakla alakali degil diyor ama ben aç oldugumda oluyor bu hep yemek vaktine yakin

41 kere Maşallah kuzuna nede tatlı ya rabbim bağışlasın size:KK200::nazar:

Doktoruma birdaha yazdim tansiyon dusmesi dedi bibkac saat once.ve sade soda icmemi soyledi hergun mutlaka bitane.gebelik hormonu damarlari genisletiyor ac kalmakla alakali degil diyor ama ben aç oldugumda oluyor bu hep yemek vaktine yakin
O esna da tansiyon aletin varsa ölç canım bi ama dediğim gibi anlattığın şeyi bende kan şekerim düşünce yaşıyorum. Geçen mesela tansiyonum düştü midem filan bulanmadı sadece şiddetli baş dönmesi ve göz kararması yaşadım

O esna da tansiyon aletin varsa ölç canım bi ama dediğim gibi anlattığın şeyi bende kan şekerim düşünce yaşıyorum. Geçen mesela tansiyonum düştü midem filan bulanmadı sadece şiddetli baş dönmesi ve göz kararması yaşadım

Bikere olctum normal ckmisti ama olabilir cnm.herkeste farklida olabilir.ama bende sekerd3n supeleniyom doktorum tansiyon desede :)

Güzel haberlerle gelirsin inşallah tatlımm. tansiyonsuz ve ödemsiz birlikte atlatıcaz :KK5:

inşallah canım tek dileğim bu.. bebeğim zamanında sağlıkla gelsin inşallah HEPİMİZ İÇİN..:dua:

Gunaydin kizlar:KK200:
Cok heyecanli oluyor su kontroller:anneadayı:
Guzelce atlatirsinz kizinla insaallah.canm senin tansiyon ne zamandan sonra yukselmeye baslamsti.uzmek de istemem ama kac haftalik dogum olmustu

canım tam bilemiyorum ama 23-24 gibi yükselmeye başlamıştı ama sağlık ocağında falan belliydi d,nlen,nce normale dönüyordu... sonra ara ara yükselmiş ama ben farkedememişim. 28-29 gibi tam yükseldi hiç inmedi.. 30 da doğum yaptım..
tab, benim akıllı doktorum yakalayamadı ben yakaladım..az daha bende ölüyormuşum..

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım :KK68:

inşallah canım :anneadayı::anneadayı:

Bu arada bebeğim çok sağlıklı maşallah herşeyi çok iyi sadece bacak boyu kısa birkaç gün oda benden sanırım ben kısa değilim ama bacaklarım belden üstüme göre çok kısa..:KK70::KK70:

Ama yine kaç gr söyletemedim.. 50 kere sordum geçiştirdi bacak boyu ve kafa ölçüsünüde tutuşturdu elime öğrenemedim malesef.. Mecburen bu çevrede bir tıp merkezine gidip ölçümleri alacağım..:KK1::KK1:

3-4 hafta önce devlette bağırsaklarında beyazlık gözükmüştü bugün tekrar baktı hatta başka bir arkadaşını da çağırdı hiçbirşeyi yok dedi ikiside.. :halay::halay:

He birde randevumu tam 3 saat bekledim çok sinirlendim doktorumu değiştirmeyi en az 100 kere düşündüm ama doktoruma da güveniyorum bilemedim ne yapsam:işsiz::işsiz::işsiz:

Kızlar karnımda kasiga Doğru bir bölüm var parmakla hafif bastırınca acıyor Sanki moraran yeri bastirirsin ya, Öyle hafif bir acı, Tek ufak bir noktada :/ Acaba neden ki?

inşallah canım tek dileğim bu.. bebeğim zamanında sağlıkla gelsin inşallah HEPİMİZ İÇİN..:dua:

canım tam bilemiyorum ama 23-24 gibi yükselmeye başlamıştı ama sağlık ocağında falan belliydi d,nlen,nce normale dönüyordu... sonra ara ara yükselmiş ama ben farkedememişim. 28-29 gibi tam yükseldi hiç inmedi.. 30 da doğum yaptım..
tab, benim akıllı doktorum yakalayamadı ben yakaladım..az daha bende ölüyormuşum..

inşallah canım :anneadayı::anneadayı:

Bu arada bebeğim çok sağlıklı maşallah herşeyi çok iyi sadece bacak boyu kısa birkaç gün oda benden sanırım ben kısa değilim ama bacaklarım belden üstüme göre çok kısa..:KK70::KK70:

Ama yine kaç gr söyletemedim.. 50 kere sordum geçiştirdi bacak boyu ve kafa ölçüsünüde tutuşturdu elime öğrenemedim malesef.. Mecburen bu çevrede bir tıp merkezine gidip ölçümleri alacağım..:KK1::KK1:

3-4 hafta önce devlette bağırsaklarında beyazlık gözükmüştü bugün tekrar baktı hatta başka bir arkadaşını da çağırdı hiçbirşeyi yok dedi ikiside.. :halay::halay:

He birde randevumu tam 3 saat bekledim çok sinirlendim doktorumu değiştirmeyi en az 100 kere düşündüm ama doktoruma da güveniyorum bilemedim ne yapsam:işsiz::işsiz::işsiz:
Çok şükür canım gözün aydın olsun :) bende her kontrol günü en az 45 dk bekliyorum ama sırf doktorum iyi diye değiştirmiyorum. Gerçekten sinir bozucu bir durum bekledikçe stres oluyor insan..

Kizlar hepinizin mesajlarını okuyorum hasta olan varmış geçmiş olsun diyorum. Bebişlerini görenler var çok sevindim bir sıkıntı olmadığına.
Inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza.
Benim de 20 gün var yaklaşık görmeme. Çok özledim onu.
Kimseyle pek konuşmuyorum bu aralar. Anneme geldim burdayım 3 gündür. Sanırm büyük bi bunalım geçiriyorum. Annem sürekli benim moralimi düzeltmeye oraya buraya götürmeye çalışıyor ama nafile. :KK43: bugün eşim aradı sesini duyunca aglicaktim.
Nasılsın oğlumuz nasıl dedi.
Göbeğin büyüdü mü bana resmini at falan dedi çok üzüldüm:KK43:

Back
X