2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar hepinizin mesajlarını okuyorum hasta olan varmış geçmiş olsun diyorum. Bebişlerini görenler var çok sevindim bir sıkıntı olmadığına.
Inşallah hepimiz sağ salim alırız kucağımıza.
Benim de 20 gün var yaklaşık görmeme. Çok özledim onu.
Kimseyle pek konuşmuyorum bu aralar. Anneme geldim burdayım 3 gündür. Sanırm büyük bi bunalım geçiriyorum. Annem sürekli benim moralimi düzeltmeye oraya buraya götürmeye çalışıyor ama nafile. :KK43: bugün eşim aradı sesini duyunca aglicaktim.
Nasılsın oğlumuz nasıl dedi.
Göbeğin büyüdü mü bana resmini at falan dedi çok üzüldüm:KK43:

canım sen eşinden dolayı üzülüyorsun sanırım uzaktasınız sürekli haberler alıyorsundur.. kötü haberler falan duyuyorsundur... hiç haber izleme sosyal medyadan uzak dur.. bebeğine sahip çık üzme onuda.. hatta git bir tıp merkezine yada devlet hastanesine bebeğini gör sana iyi gelir:KK36::KK36::KK36:

Kızlar bebeklerinizi nerelerde hissediyorsunuz. Ben bi vok aşaşıda bazende gobek deliğimin orda hissediyorum genelde solda cok nadir sağda hissediyorum. Normalmi böyle heryerde hissetmem

canım sen eşinden dolayı üzülüyorsun sanırım uzaktasınız sürekli haberler alıyorsundur.. kötü haberler falan duyuyorsundur... hiç haber izleme sosyal medyadan uzak dur.. bebeğine sahip çık üzme onuda.. hatta git bir tıp merkezine yada devlet hastanesine bebeğini gör sana iyi gelir:KK36::KK36::KK36:

Ben haberleri izlemek istemiyorum ama hangi kanalı açsam Afrin. Bide kuzenim falan burda 9. Yaşında haberleri görünce eniştemde burda böyle mi falan diye soruyor kaçıp gitmek istiyorum çok sinirim bozuluyor :( şu an memleketteyim burda kadın doğum uzmanı haftada 1 gün oda sabah 7de gidip sıra almam gerekiyor.. :(

Ben haberleri izlemek istemiyorum ama hangi kanalı açsam Afrin. Bide kuzenim falan burda 9. Yaşında haberleri görünce eniştemde burda böyle mi falan diye soruyor kaçıp gitmek istiyorum çok sinirim bozuluyor :KK43: şu an memleketteyim burda kadın doğum uzmanı haftada 1 gün oda sabah 7de gidip sıra almam gerekiyor.. :KK43:

allahım en yakın zamanda kavuştursun inşallah.. sende madem çok kalmamaya çalış..stres çok kötü hamilelikte..
Allahım tüm askerlerimize sağ salim evlerine dönmeyi nasip etsin:dua:

Kızlar size bir sorum var sırtımı dik tutunca sanki karnımda gerilmiş ipler varmış ta tık deyip kopacakmış gibi hissediyorum. Çok gergin yani normal mi acaba:(

Kızlar size bir sorum var sırtımı dik tutunca sanki karnımda gerilmiş ipler varmış ta tık deyip kopacakmış gibi hissediyorum. Çok gergin yani normal mi acaba:KK43:
Oğlum yukarıya mı ilerliyor napıyor anlamadım. Karnımın ortası patlayacak gibi oluyor bazen özl. akşamları

Ben haberleri izlemek istemiyorum ama hangi kanalı açsam Afrin. Bide kuzenim falan burda 9. Yaşında haberleri görünce eniştemde burda böyle mi falan diye soruyor kaçıp gitmek istiyorum çok sinirim bozuluyor :KK43: şu an memleketteyim burda kadın doğum uzmanı haftada 1 gün oda sabah 7de gidip sıra almam gerekiyor.. :KK43:
Canim insallah sag salim doner esin doğumda birlikte kucaginiza alirsiniz bebisi bol bol dua okumaya calis sende ister istemez stres yaparsin tabi. Mumkun mertebe iyi dusunmeye calis. Allaha emanet olsunlar.

Canim insallah sag salim doner esin doğumda birlikte kucaginiza alirsiniz bebisi bol bol dua okumaya calis sende ister istemez stres yaparsin tabi. Mumkun mertebe iyi dusunmeye calis. Allaha emanet olsunlar.
Öyle yapıyorum zaten aklım hep orda hep dua ediyorum inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile kavuşuruz çok sağ ol :KK200:

Kızlar şu ikizleri olacak olanlar kimler bi tane ikiz kız var 3 tane de bi kız bi erkek ikiz bekleyenler war :)(:
Onların hamilelikleri nasıl geçiyor merak ediyorum

Ay be güzel bi taşla iki kuş evet çok zor olcak iki bebek ama sonrasında sefasını sürecekler aradan çıkar ikisi de (::anneadayı::KK200::emir_bebek::nazar::dondurma:

Günaydın kızlar.nasilsiniz
Dün doktora gittim amniyon sivimin fazla olduğunu söyledi.ailede şeker hastası var mı yediklerine dikkat et dedi.oysaki daha 3haftadan beri doğru düzgün yedim .doktorum zaten ilk günden beri kilo alma diye uyariyordu şimdi ciddi anlamda dikkat etmem gerekecek.simdi ya da daha önceki gebeliklerinde başına böyle birşey gelen varmı

Günaydın kızlar.nasilsiniz
Dün doktora gittim amniyon sivimin fazla olduğunu söyledi.ailede şeker hastası var mı yediklerine dikkat et dedi.oysaki daha 3haftadan beri doğru düzgün yedim .doktorum zaten ilk günden beri kilo alma diye uyariyordu şimdi ciddi anlamda dikkat etmem gerekecek.simdi ya da daha önceki gebeliklerinde başına böyle birşey gelen varmı
Benim ilk gebeliğimde suyum fazlaydı şeker yüklemeside yapılmıştı normaldi herşey,ona rağmen ben kilo almıyodum ama kızım hzılı kilo alıyordu, toplam 10 kilo ile tamamladım 37. Haftada suni sancıyla normal doğum yaptım kızım 3.470 kg doğdu...yani hiç bir sıkıntı olmadan tamamladım ama 40 haftayı beklersen bebek 4.500 kg geçer normal doğuramazsın demişti doktorum o yüzden erken doğurudum

Benim ilk gebeliğimde suyum fazlaydı şeker yüklemeside yapılmıştı normaldi herşey,ona rağmen ben kilo almıyodum ama kızım hzılı kilo alıyordu, toplam 10 kilo ile tamamladım 37. Haftada suni sancıyla normal doğum yaptım kızım 3.470 kg doğdu...yani hiç bir sıkıntı olmadan tamamladım ama 40 haftayı beklersen bebek 4.500 kg geçer normal doğuramazsın demişti doktorum o yüzden erken doğurudum
Teşekkürler bazen hiçbir sebebi olmuyormuş.aslinda aşırı da yemiyorum.18+6dayim 2kg aldım 57-59 oldum.ben de anlamadım şeker yüklemesine kadar dikkat edeyim .onunla bağlantılı mı onu öğrenmem herhalde şart olacak

Teşekkürler bazen hiçbir sebebi olmuyormuş.aslinda aşırı da yemiyorum.18+6dayim 2kg aldım 57-59 oldum.ben de anlamadım şeker yüklemesine kadar dikkat edeyim .onunla bağlantılı mı onu öğrenmem herhalde şart olacak
Aynen önce şekere bakılmalı sonrasında sebepsizse eğer ona göre doktorunla bi plan yaparsınız. Ama korkma bişey olmaz inş benim kızım 7 yaşında şuan çokta sağlıklı;)

Back
X