- Konu Sahibi Blackbluee1
- #19.161
MaşAllah annesi cok tatli saglikla kucagina alirsin insallah
ara ara saniyelik ağrılar oluyor kasıklarımda bazen bacaklarımda sızlıyor ama sürekli olupta rahatsız edecek cinsten ağrılar değil
muhtemelen kan şekerin düşüyordur canım anlattığın şeyi uzun süre aç kaldığımda bende yaşıyorum, ani terleme ve mide bulantısıyla midem kasılıyor aç kalınca
geçmiş olsun canım bende hasta olcak gibiyim ama doktora gidince de ilaç vermiyorlar boşuna hastane ortamına giröeye gerek var mı bilmiyorum ama bol bol dinşen c vitamini al inşallah çabucak atlatırsın
maşallah canım çok tatlı :)
teşekkür ederiz teyzoslar41 kere Maşallah kuzuna nede tatlı ya rabbim bağışlasın size![]()

maşallah koca dudakliyaaaa bebişimin resmini unutuyordum renkli gösterdi ama çıktı veremedi sıkıntı vardı sanırım bende ekrandan çektim tam belli olmadı ama idare eder
sadece dudak var kocaman hemde
doktorum bile babasına çekmiş heralde dudaklara bak dedi
Eki Görüntüle 2101380 Eki Görüntüle 2101381 Eki Görüntüle 2101380

bende genelde sol kasığında hissediyorum göbek deliği seviyesine gelmiş artık oralarda ve sağ tarafta daha nadir hissediyorum normaldir canımKızlar bebeklerinizi nerelerde hissediyorsunuz. Ben bi vok aşaşıda bazende gobek deliğimin orda hissediyorum genelde solda cok nadir sağda hissediyorum. Normalmi böyle heryerde hissetmem
bir arkadaşımın amniyon sıvısı fazla çıktı dr korkacak bisey yok merak etmeyin dedi canım bisey olmaz Allah ın izniyleGünaydın kızlar.nasilsiniz
Dün doktora gittim amniyon sivimin fazla olduğunu söyledi.ailede şeker hastası var mı yediklerine dikkat et dedi.oysaki daha 3haftadan beri doğru düzgün yedim .doktorum zaten ilk günden beri kilo alma diye uyariyordu şimdi ciddi anlamda dikkat etmem gerekecek.simdi ya da daha önceki gebeliklerinde başına böyle birşey gelen varmı

bu arada sırt ağrısı olabilir tarif ettiğin ağrı karnımız büyüyor o yüzden bel sırt ağrılarımız olacak benim karnım patlayacak gibi oluyor bazen krem falan sürerek masaj yapıyorum ıyi geliyor ayakta fazla kalmamaya çalış