- 30 Ağustos 2017
- 408
- 874
- 18
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #19.181
Kızlar şimdi hareketlerini hissetmeyenler sırt üstü yatin bebeğe odaklanin o zaman hissediosnz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim de midem çok bulandı geçen. Doktora dedim ilk zamanlar vardı yine oldu bulantı diye. İdrar yolları enfeksiyonu olabilir dedi tahlil istedi. Şüphesi doğru çıktı.ilaç verdi geçti. İstersen sen de baktır.Kahvaltı yapamadım mide bulantısından niye geçmiyo hala ya![]()
Teşekkürler ben de 2hafta sonra tekrar gideceğim detayliya ama sadece bunun için değil ozaman soracağım.yediklerine dikkat et dedi.gebelikten önce çok dikkat ediyordum gebelikte zaten 15.haftaya kadar ekmek tost makarna falan yedim.midem bulandigi için şimdiden sonra dikkat edicem 18.hafta bitiyor 20 bitiminde gidicem.size de yazarım bununla ilgili gelişmeleri.@Mufiil benim de içimi rahatlattin aynı sorun detaylı ultrasonda bende de çıktı. Doktor erken doğum olur diye korkuttu. Kendi doktorumda açlık tokluk şekerine baktı değerler normal çıktı. Bende çok dikkat ediyorum yediklerime 3 kilo aldım bebekte normal kiloda. Patates,pirinç pilavı,hamur isi yasak meyvede 3 çeşit yeterliymis. Bakalım ne olacak 1 ay sonra kontrol var. Sen de beni durumundan haberdar edersen sevinirim.![]()
Suyu güzel içiyorum yanma filan da yok aslında ama p.tesi genel bi tahlil yaptırıcam canımCanım benim de midem çok bulandı geçen. Doktora dedim ilk zamanlar vardı yine oldu bulantı diye. İdrar yolları enfeksiyonu olabilir dedi tahlil istedi. Şüphesi doğru çıktı.ilaç verdi geçti. İstersen sen de baktır.
Vardı bitirdim bi daha da almadım her zaman olmuyo diye, yumurtayı doktor zorla da olsa ye dedi gördükçe kokusunu aldıkça fena oluyorum midem bulanıyornaneli şeker alsana kendine
insallah canım güzel haberler alırsın cihazlar çok iyi görünür diye düşünüyorumne güzeelll yaaaa inşallah 2 hafta sonra bende böyle görürüm aramızda çok fark yok ama benim göbekten birşey gözükmüyor net üzülüyorum ya
Allah kavuştursun sağ salim inşallahhepinize teşekkür ederim kızlar takmamaya çalışıyorum bol bol dua ediyorum. Sağolun
Bu gece rüyamda bebegimi gördüm doğmuştu kv falan üstünü giydirmişler. Görüyorum çok sinirleniyorum bu elbiseler yıkamamış etiketleri kesilmedi diye. Sonra benim kucağıma vermek istemiyor ilk ben kucağıma alicam diyordu. Bende kızdım kavga ediyordum
aldim oğlumu kucagima hemen o halde elbiselerini falan yıkıyordum. Üstündekileri hemen çıkarıyım diye cok değişikti gerçekten![]()
Magnezyum kullanmiyorum ben yabsen hangi ilaclari kullaniuorsunkasiklarimda cok nadir bir hisle agri oluyor.bacaklarimda gunduz degil ama gece cok kasiliyor huzursuzlaniyor.magnezyumu icmeye devam dedi doktor bu kasilmalar ve kramplara iyi geliyormus
32 yaş, Nevşehir, sat:22 Eylül, tahmini doğum 29 Haziran, ilk, kız bebekYani yaş hangi il son adet tarihî kaçıncı bebek olduğu vs.
gunde 1 tane magnezyum verdi.ultrasonda bakti kasilmalarin var dedi ben suyum var bile demeden.elavit var gece yatmadan iciyorum.gun icindede omega 3 iciyorum.1 de dr progestandan haftada 1 cok sancin olursa alttan koy uzan dedi.18+6olduk bugun.hareketlerini hissetmiyorum henuz 8 subattada detaylimiz var.cinsiyetide ogrenemedik.hayirlisiyla detaylida iyi ciksinda baska bisey yok suan istedigim yaniMagnezyum kullanmiyorum ben yabsen hangi ilaclari kullaniuorsun
Merhaba arkadaşlar, kötüyüm bı kaç gündür. Kayınbabamı kaybettik üç gün önce, çok ağladım ayakta durdum surekli, bı de soğuktu hava üşüdüm de. Kasık ağrısı var biraz bişey olmuş mudur bebeğe çok merak ediyorum. Gerçi hareket ediyor,kanama da yok ama içim rahat değil inşallah iyidir.
Bir de sinirim bozuldu biz üzüntüyle uğraşırken eşimin yengesi,bu aileye hiç erkek çocuk yaramıyor,ben de oğluma hamileyken kayınım ölmüştü,şimdi seninki de erkek kayinbaban vefat etti dedi. Daha doğmamış çocuğumu uğursuz ilan etmeye çalıştı,hem de eltimin yanında. Çok moralim bozuldu,hicbisey de diyemedim. Bu insanlar neden kötü niyetli olur hiç anlamıyorum![]()
İşte böyle geçmişi de okuyamadım herkes iyidir inşallah![]()
Amiiin canım Allah razı olsun.. Aynen öyle bu yengesinin ilk vukuati da değil de. Ben sabrediyorum az kaldı yakında ben de karşısında susmayacam o zaman neler olacaksa olacak bakalım.Opuyorum seni ve prensesini..
Canım benim Allah rahmet eylesin , mekanını cennet eylesin ... Sabırlar versin .
O yengeye diyecek söz çoook ama yok :)
Dengesiz . Sözün nereye gittiğini bilmeyecek kadar boş .
Hiç üzme o güzel canını .![]()
ah canim ya hic bebeginle ilgili soyleneni kafana takma yaklasik 3 hafta once herseyimiz yolundayken tepetaklak olduk.esimin tam kadrosunu almasina sevinirken kadro alimi durduruldu.esim kiz heralde kismetiyle geliyor diye sevinirken doktor erkek dedi.yakin bi tanidigimiz.kiz cocuk berekettir.erkek cocugu darlik dedi ayni hafta.aglamaktan kendime gelemedim.esimin kiz cocuguna odaklanip bozulmasi erkegi duyunca (hatta dr organini bile gosterdi bebegin)esim 3 gun kendine gelemedi neyse tanidigimiz kadro alamadigini duyunca esimiz kismetimi yok acaba bu cocugun imalarinda bulundu.allaha dua ede ede gecirmeye calistim o gunleri.simdi sakin kalmaya calisiyorum.esimin is durumundan kaynaklanan sorunlarda bile.oyuzden kimin nededigini bosver.etraf ugursuz baykus dolu.gozunu dikmis herseyi dogmamis yavruya mal etmeye coktan haxir yani.sen canini sikma.ölüm allahin emri tipki dogup yasamasini iistedigi gibi.kimsenin dedigine takilma bebegine ve kendine iyi bak.ha bu arada erkek deyip organini gosteren doktorumuz iki hafta sonra %80 kiz dedi tabi esim şokMerhaba arkadaşlar, kötüyüm bı kaç gündür. Kayınbabamı kaybettik üç gün önce, çok ağladım ayakta durdum surekli, bı de soğuktu hava üşüdüm de. Kasık ağrısı var biraz bişey olmuş mudur bebeğe çok merak ediyorum. Gerçi hareket ediyor,kanama da yok ama içim rahat değil inşallah iyidir.
Bir de sinirim bozuldu biz üzüntüyle uğraşırken eşimin yengesi,bu aileye hiç erkek çocuk yaramıyor,ben de oğluma hamileyken kayınım ölmüştü,şimdi seninki de erkek kayinbaban vefat etti dedi. Daha doğmamış çocuğumu uğursuz ilan etmeye çalıştı,hem de eltimin yanında. Çok moralim bozuldu,hicbisey de diyemedim. Bu insanlar neden kötü niyetli olur hiç anlamıyorum
İşte böyle geçmişi de okuyamadım herkes iyidir inşallah![]()
CANIM Allah rahmet eylesin. Hasta miydi kayın baban ? Hiç bakma o konuşana çünkü her bebek ugurludur , melektir ve gunahsizdirAmiiin canım Allah razı olsun.. Aynen öyle bu yengesinin ilk vukuati da değil de. Ben sabrediyorum az kaldı yakında ben de karşısında susmayacam o zaman neler olacaksa olacak bakalım.Opuyorum seni ve prensesini..![]()
Bir haftaya kadar hep göbek deliğimin 3 parmak altında solda hissediyodum. Bugün artık tam göbek deliği seviyesinde sağda hissettim.Kızlar bebeklerinizi nerelerde hissediyorsunuz. Ben bi vok aşaşıda bazende gobek deliğimin orda hissediyorum genelde solda cok nadir sağda hissediyorum. Normalmi böyle heryerde hissetmem