2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Şu veledi hissedemeyen bir tek benmi kaldım yahu:kızgın: kilolu hamile kalmanın bu kadar etki edeceğini bileydim yemeden içmeden kesilirdim:KK70:Kızlar benim bu ara öfke nöbetlerim arttı. Adam elimde kalıcak az kaldı. Allahtan kuzu gibi peşimden ayrılmıyor. Birde karşılık falan vermeye kalksa aile faciası yaşarız. Tabiki haklı nedenlerim var ama yaptıktan sonra bebek yüzünden vicdan azabı çekiyorum. Eşim yüzünden değil ona az bile yapıyorum ama yavruma zararım olacak diye çok korkuyorum:KK42:

Ben genelde anlatmamayı tercih ediyorum sadece eşimle paylaşıyorum. Bir yazar " sınanmadığınız bir acı üzerine konuşmak kolaydır " der çünkü. Yaşamayan ne bilsin ? Bu öyle hafife alınacak bişey değil hele ki hamilelikle birlikte insan o kadar çok şeyi düşünüyor ki, bebekle napıcam, yardıma ihtiyacım olursa nolcak, hastalanırsa kim koşacak, bir ihtiyacım olduğun da onu kime bırakıcam vs vs.. diğerlerini bilmiyorum ama inan bana çok zor geliyor ki anaç bir insanım çocuklarla aram iyidir bebeğimi gerçekten çok istiyorum ona rağmen başaramayacağımı düşünüyorum. Ayrıyeten ben hassas bir insanım istediğim kadar derin yaşarım acılarımı ellere ne ? :)
Keşke ufacık bir imkanım olsa inan hemen taşınırım memlekete çünkü olmuyor yapamıyorum net bu kadar..
Kesinlikle aileye yakın olmak çok özel ve önemli, ben kayınvalideyi hastaneden evine postalayacağım. Allaha şükür herkes yakınımda oturuyor

Herkese harika Pazarlar diliyorum :KK49::halay:Bu sabah farkettim ki hatta dün akşamdı ama karanlık diye emin olamamıştım , benim minnak göbek deliğinin altına dışa doğru minik minik vuruyor :) gözümle görmüş oldum ilk defa benim çelimsiz miniği:nazar::emir_bebek:
ay darisi bana insallah.cok ama cok merakla bekliyorum hareketlerini

Şu veledi hissedemeyen bir tek benmi kaldım yahu:kızgın: kilolu hamile kalmanın bu kadar etki edeceğini bileydim yemeden içmeden kesilirdim:KK70:Kızlar benim bu ara öfke nöbetlerim arttı. Adam elimde kalıcak az kaldı. Allahtan kuzu gibi peşimden ayrılmıyor. Birde karşılık falan vermeye kalksa aile faciası yaşarız. Tabiki haklı nedenlerim var ama yaptıktan sonra bebek yüzünden vicdan azabı çekiyorum. Eşim yüzünden değil ona az bile yapıyorum ama yavruma zararım olacak diye çok korkuyorum:KK42:
evet bi ben daha kac kiloyla hamile kaldin canim 78 le kaldim ben henuz 1.5-2 kilo aldim gobegim vardi zaten ama 19 haftaya girdim hala bisey hissedemiyorum.nezaman hissedicem bilemiyorum.20 22 haftayi bekle dediler bekliyorum.biraz daha sabir yani.sinire gelince ben acisini esimden cikaramiyorum ama annemlere fenanazlaniyorum

Ah siniri gelin bana sorun, Evde herşey gözüme batıyor , ortada elle tutulur bir şey olmamasına rağmen herşey beni sinir ediyor, yeminle haftasonu gelsin istemiyorum. Ne kadar yorulsamda işte eve gelince boğuluyorum. Eşim anlayışlı çok şükür , geçer diyip duruyor

evet bi ben daha kac kiloyla hamile kaldin canim 78 le kaldim ben henuz 1.5-2 kilo aldim gobegim vardi zaten ama 19 haftaya girdim hala bisey hissedemiyorum.nezaman hissedicem bilemiyorum.20 22 haftayi bekle dediler bekliyorum.biraz daha sabir yani.sinire gelince ben acisini esimden cikaramiyorum ama annemlere fenanazlaniyorum
85 le hamile kaldım canım, bulantı döneminde 83 oldu hala aynı. Benim annem esimin annesi gibi ondan yana oluyor. Borç biter kalp kırma yazık günah elin oğlunun ağzı var dili yok hep böyle. Sanırsın annem benim kayınvalidem:KK70:

Ah siniri gelin bana sorun, Evde herşey gözüme batıyor , ortada elle tutulur bir şey olmamasına rağmen herşey beni sinir ediyor, yeminle haftasonu gelsin istemiyorum. Ne kadar yorulsamda işte eve gelince boğuluyorum. Eşim anlayışlı çok şükür , geçer diyip duruyor
Benim gözüme adam batıyor. Yaptıkları sınırlarımı zorluyor. 1 haftadır kavgalıyız ev kredisine kmh tanımlatıp bakiyeyi eksiye çekmiş krediye her ay kmh faizi ekleniyormuş şeytan dürttü internet bankaciligindan kontrol ettim. Parayı ne yaptın diyorum eve harcadım diyor. Evin neresine diyorum ses yok. Hadi gelde delirme. Dün gece sürekli kızıyorsun uzatmaları oynuyoruz soğuyorum gibi birşeyler geveledi. Uzatmada neymis paşam gel hemen bitirelim diye kıyameti kopardım aklı gitti. Çocuğa falan güvenme 10 çocuğum olsun gözümde olmaz boşarım dedim özür diliyor bu kezde çıldıracağım yakındır :kızgın:

Merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum. Doktorum vajinal akıntım olduğu için bana Cec suda eritilen antibiyotik verdi. Aranızda kullanan var mı yoksa da kullansam zararı olur mu emin olamadım lütfen cevap verir misiniz
Bana da fitil gibi bir şey verdi akıntıdan dolayı.2haftadan beri akintim var.ama kullanmayacağım galiba kararsizim çünkü yoğun sarı akintim var dedim 2 haftadan beri camasiri kirletecek şekilde oluyor.tahlil falan yapmadan verdi vagi hex

Son düzenleme:
gunde 1 tane magnezyum verdi.ultrasonda bakti kasilmalarin var dedi ben suyum var bile demeden.elavit var gece yatmadan iciyorum.gun icindede omega 3 iciyorum.1 de dr progestandan haftada 1 cok sancin olursa alttan koy uzan dedi.18+6olduk bugun.hareketlerini hissetmiyorum henuz 8 subattada detaylimiz var.cinsiyetide ogrenemedik.hayirlisiyla detaylida iyi ciksinda baska bisey yok suan istedigim yani
hmm Ben 17haftamdan belli hissediyorum canim sabah ac karnima troit icn kullandgm hap var onun harici demir hapi kan icn ve bide balik yagi hapi Var bnide 20.haftada cagrdi sanirim detayli ultrason icin bize erkek dedi ama kizm diyoruz nedense arasira bakalm belkide detaylida kiz cikar

Kızlar bu sabah uyandım kahvalti yapmamıştım henüz.
babam ekmek getirecek işte onu bekliyoruz. Ama acıktık tabi. Otururken karnım da bir hareketlilik hissettim güm diye bir vurdu. Bizimkiler baktı karnıma uzaktan bile gördüler karnım hop hop hopladı resmen Ne kadar güldük yaa :D

Kızlar bu sabah uyandım kahvalti yapmamıştım henüz.
babam ekmek getirecek işte onu bekliyoruz. Ama acıktık tabi. Otururken karnım da bir hareketlilik hissettim güm diye bir vurdu. Bizimkiler baktı karnıma uzaktan bile gördüler karnım hop hop hopladı resmen Ne kadar güldük yaa :KK70:
Nerde kaldi bu ekmek diyodur :D masallah :nazar:

başınız sağolsun canım, yengeyi salla kafana takmaya değmez böyle cahilce bir cümle kuran bi insan evladına ne söylesen söyle anlamaz
Sağolasın canım, bence de ne söylesem anlamaz ama özellikle ben ve eltim varken demesi çok sinirimi bozdu. Bı uygun zamanda yine de hatırlatıp biseyler demezsem içimde kalacak.

Bana da fitil gibi bir şey verdi akıntıdan dolayı.2haftadan beri akintim var.ama kullanmayacağım galiba kararsizim çünkü yoğun sarı akintim var dedim 2 haftadan beri camasiri kirletecek şekilde oluyor.tahlil falan yapmadan verdi vagi hex
Aynen benimde aynı durumda işte banada tahlil yapmadı ve banada aynı fitil den verdi bende kararsızım

Idrar tahlilimi aldım kızlar sizce sıkıntı varmı? Doktoruma haftasonu göstereceğim

Eklentiler

• Screenshot_20180128-153219.webp
    Screenshot_20180128-153219.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_20180128-153502.webp
    Screenshot_20180128-153502.webp
    8 KB · Görüntüleme: 82
H Happymarried ben kullandım o suda eriyen antibiyotiklerden. Bi zararı yok hatta sağlık ocagı doktorumada sordum kullanmasan assıl o zaman zararı var dedi. Gebelikte enfeksiyon isyenmeyen bi durum dedi

Kizlar iyi pazarlar.smdi bebislerimize bizim yediklerimiz sindirilip kan yoluyla gidiyor ya mesela yedikten nekadar sora gidiyor???bilgisi olan warmi nete baktim pek tatmin olmadim
insülin direnci hamilelikte artıyor neden diğer zamanlara göre hızlı kilo alıyoruz işte bu yüzden. peki ne işe yarıyor derseniz yediklerimizin önce kana geçmesini önleyip öncelikle bebeğe gitmesini sağlıyor yani her şey vücutta olan şu an bebeğe çalışıyor. önce onun karnı doyuyor. iyi pazarlar

Back
X