Öyle yapıcam canım özele gidicem artık mecburen. Bilseydim bu kadar baştan savma olacağını önceden özele giderdim 22+6yim detaylı zamanini da aşmış olucam bunların yüzünden

türkiyede olmaya baya saydirdim bugün ama sen bildiğim kadarıyla yurtdisindasin orda da mı böyle ilgisizler çok şaşırdım
Merhaba zeynepcim. Aynı yerde bulunmuşuz bugün anlaşılan farklı doktorlarda. Hemen hemen de aynı şeyleri yaşamışız. Biz video da cekemedik eşime soylememe rağmen cekemedi o da çekindi herhalde. Cinsiyet söylememe muhabbeti de aynı sekreter de hemşire de tembihledi aman cinsiyet sormayın sinirleniyor falan diye. Zaten biliyoruz dedim ben de tiplere bak 23 haftadır daha yeni ogrenecem sanki onlardan
Sorma canım ya kötü oldu biraz halden anlasalar daha farklı olacak her şey de nerde.. iyi bari sen iyi doktora denk gelmissin sevindim senin adina
Aynen öyle benim de isyan ettiğim nokta tam olarak bu. Boyle olmamalı sağlık sistemimiz yani. Onlar için birsey farketmiyor olan bize oluyor hep sinir oldugumuzla kalıyoruz.
En iyisini yapmışsın özele kendini bağlamakla devlette kendini sinir etmektense. Benim guvendigim kısmı buyuk Üniv. Hastanesi olmasi doğum sonrası falan yenidogan unitesinin, perinatolojisinin, sosyal pediatri bölümünün olmasi ama böyle giderse vazgecirecekler artık lanet olsun deyip özelde takip ve doguma yonlenecegim mecburen