2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aslında benim yazdıklarıma pek yanıt gelmiyor ama sormak istedim içinizde 3. Sezeryan ameliyatı olacak var mı doktorunuz birşey dedi mi ben çok korkuyorum Dr bunları konuşmak için erken diyor.

Evet canim yazıyorum ama boşa ilgilenilmiyor oyuzdende siteye girmicem bu kaçıncı yazışım yokmusuz gibi oluyor kemdi kemdime yazıyorum

Canlar burada biliyorsunuz ki kimse kasıtlı yazma, yazmama durumları yapmıyor.. Bilgisi olan herkes bildiklerini yazıyor.. Sadece herkes her an aktif değil.. Bir sıkıntısı olan da çok mesaj biriktiği için geçmişi okumayıp direk mesaj yazabiliyor.. Aynı konular bazen kısır döngü gibi konuşuluyor.. Mesela ben ikinizin de üçüncü doğumu olduğunu biliyorum.. Eliza 'nın doğumlarının sezeryan olduğunu da biliyorum.. Aslında yazışmaları takip edebilseniz sizde bilirdiniz durumlarınızı.. Bilmemenize şaşırdım biraz..
Benim maalesef ki ilk doğumum olacak, tecrübesizim, başkaları anlatsa dahi insan yaşamadan da bilemiyor, sezeryanı şimdiye kadar rüyamda gördüm.. Dolayısıyla bilemediğim şeylerde alıntı yapıp, bilmiyorum demek garip geliyor.. Reyyan'ın mesajını gördüm, alıntı yapıp Eliza bilir 3. Doğumu diyecektim ki başka bir arkadaş aynı cevabı vermiş diye tekrarlamadım.. Çocuk bakımı deseniz onu da bilemiyorum..
Bence siteye girmemek yerine, engin bilgilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.. Tecrübeli annelere ihtiyacımız var cidden..

Saol canım benim sanada geçmiş olsun miniğim ayetel kürsi oku baya iyi geliyor migrenin varsa bide saatlerce sürer ağrı kesici de etki etmiyor ki çekiyoruz öyle havalardan mı bilmiyorum ki gerçi ben aç bırakıyorum işe ona buna dalıyorum yemegi unutuyorum
Ac kalma canim ben baya da yiyorum ama migren var sanirim oyle hemen gecmiyor en az iki gun suruyor basladigi zaman
İçini ferah tut canım iyi düşün iyi olsun. Benim annem bana hamileyken bağ bağ maydonoz yiyormuş midesi bi onda rahat edermiş :KK70:birde 19 yıl tedavi sonrasında ben olmuşum o zamana kadar hamile bile kalamamış zararı olsa ağzına sürer mi :KK70:birşey olmaz Allahın izniyle
insallah canim :)

Troid sorunu olanlara fazla tere önermiyorlar bilginiz olsun
arastirinca zaten oyle aman aman bi yarari da yokmus bi daha agzima bile surmem sanirim

Canlar burada biliyorsunuz ki kimse kasıtlı yazma, yazmama durumları yapmıyor.. Bilgisi olan herkes bildiklerini yazıyor.. Sadece herkes her an aktif değil.. Bir sıkıntısı olan da çok mesaj biriktiği için geçmişi okumayıp direk mesaj yazabiliyor.. Aynı konular bazen kısır döngü gibi konuşuluyor.. Mesela ben ikinizin de üçüncü doğumu olduğunu biliyorum.. Eliza 'nın doğumlarının sezeryan olduğunu da biliyorum.. Aslında yazışmaları takip edebilseniz sizde bilirdiniz durumlarınızı.. Bilmemenize şaşırdım biraz..
Benim maalesef ki ilk doğumum olacak, tecrübesizim, başkaları anlatsa dahi insan yaşamadan da bilemiyor, sezeryanı şimdiye kadar rüyamda gördüm.. Dolayısıyla bilemediğim şeylerde alıntı yapıp, bilmiyorum demek garip geliyor.. Reyyan'ın mesajını gördüm, alıntı yapıp Eliza bilir 3. Doğumu diyecektim ki başka bir arkadaş aynı cevabı vermiş diye tekrarlamadım.. Çocuk bakımı deseniz onu da bilemiyorum..
Bence siteye girmemek yerine, engin bilgilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.. Tecrübeli annelere ihtiyacımız var cidden..
Aynen ben artik gecmisi cok okuyamiyorum yakin sayfalarda gordujlerimi bilgim dahilinde cevapliyirum yada bi baskasi cevaplamissa es geciyorum.. gecmis okundugu zaman da zaten hemen hemen her bilgi var. kusmeyin kirilmayin kizlar hepimizin amaci ortak, herkes birbirine destek icin burda..

Iyi pazarlar canlar :anneadayı:
Kramplari merak ediyorum çeken var mi . Ben sabahlari iki tane magnezyum takviyesi aldigim halde uyurken gece yada sabaha karşı bacagima kramp giriyor. İnanılmaz acıyor :KK43: ard arda olunca artik basınca aciyor . Sizde durumlar nasıl

Aynen ben artik gecmisi cok okuyamiyorum yakin sayfalarda gordujlerimi bilgim dahilinde cevapliyirum yada bi baskasi cevaplamissa es geciyorum.. gecmis okundugu zaman da zaten hemen hemen her bilgi var. kusmeyin kirilmayin kizlar hepimizin amaci ortak, herkes birbirine destek icin burda..
Aynen canım.. Ben burada birçok arkadaştan birşeyler öğrendim, sağolsun herkes ilgili.. Öğrendiklerimi de direk bana yazmadılar.. Başkalarına verilen cevaplardan öğrendim çoğunu.. Olabiliyor böyle şeyler.. Birde ilk tabloda kimin kaçıncı doğumunun olduğu yazıyor.. Listede 3-5 kişi var mesela 3. Doğumu olacak.. Hepsinin o an müsait olup, mesaja cevap vermeleri oldukça zor.. Burada ilk gebeliğinde olup, herşeyden nem kapan, telaşlı anneler olarak sayımız fazla.. Bizleride sağolsun ikinci hamileliği olanlar bilgilendiriyor.. Böyle böyle devam edecek inşallah..

Iyi pazarlar canlar :anneadayı:
Kramplari merak ediyorum çeken var mi . Ben sabahlari iki tane magnezyum takviyesi aldigim halde uyurken gece yada sabaha karşı bacagima kramp giriyor. İnanılmaz acıyor :KK43: ard arda olunca artik basınca aciyor . Sizde durumlar nasıl
Bende bebekten kaynaklı kasılmalar oluyor.. Benimde doktorum mg ilacını ikiye çıkar dedi.. Ama bir tane içebiliyorum.. Yine maden suyu da iyi geliyormuş, içerisinde Mg olduğu için.. Onu da hergün iç dedi doktorum ama haftada bir anca içiyorum..

Canim benim ben bildiklerimi yazmaya calisyorum bazen benimde sorularim arada kaynıyor gecmisi okurken @Eliza7979 arkadasimizin 3. Sezeryani olacagini okudum.
Eliza sizinkini normal doğum sanıyordum Dr size birşey dedi mi.
Evet canim yazıyorum ama boşa ilgilenilmiyor oyuzdende siteye girmicem bu kaçıncı yazışım yokmusuz gibi oluyor kemdi kemdime yazıyorum
Maşallah canım benim doğumlarda yakın 2014_2016 bakalım benim Dr biraz dikkat edelim dedi siz sezeryanla doğum yapan hastalara dedi neden dedim sonuçta ameliyat ama korkma diyor haliyle korkuyorum ben.
Canım bende pek aktif olamıyorum tesadüf gördüm mesajını benimde 3 doğum olacak Allah izin verirse bir kaç dr gittim 3 dogumum olacağını biliyorlar riskli demediler biride ve ben en son 2015 de doğum yaptım

Yazı yazarken amaç kırmak değildi kimseyi öyle anlasildiysa kusura bakmayın sonuçta 2 tane minik bebeğim var geçmişi çok okuyamıyorum.

Herkese iyi pazarlar kizlar.benimde vucudumda genel bi sisme basladi ya :( ayak bileklerime dun bi baktim gozle gorulur sismisler resmen.yuzuklerimi zaten takamiyorum.erken degilmi bunlar icin yahuuuu

Ac kalma canim ben baya da yiyorum ama migren var sanirim oyle hemen gecmiyor en az iki gun suruyor basladigi zaman
insallah canim :)

arastirinca zaten oyle aman aman bi yarari da yokmus bi daha agzima bile surmem sanirim

Tereci minik:) persembe gunu ben de yedim bi seyin yaninda iyi olur hem faydali olur diyee ki normalde hic yedigim bisey degil o an manavda canm istedi aldim yedim bi guzel.arastirmak hic aklima gelmedi.hatta dalga geciyodum yeşillik sut yapar dogumdan sonra da yiyim de inek gibi yesillik yiyip sut vereyim diyordum:D bisi olmaz Allah'ın izniyle ya Şafi diyip yemek lazim her yiyecegi aslinda.sifasi olsun zarari olmasin insaallah

İnşallah birşey olmaz canım.. Hiç takma kafana.. Yalnız tere dedikçe canım çekti :KK70:
ay cekmesin valla cok yararli biseyde degilmis zaten, su an giren her agridan onu sorumlu tutuyorum :))

Aynen canım.. Ben burada birçok arkadaştan birşeyler öğrendim, sağolsun herkes ilgili.. Öğrendiklerimi de direk bana yazmadılar.. Başkalarına verilen cevaplardan öğrendim çoğunu.. Olabiliyor böyle şeyler.. Birde ilk tabloda kimin kaçıncı doğumunun olduğu yazıyor.. Listede 3-5 kişi var mesela 3. Doğumu olacak.. Hepsinin o an müsait olup, mesaja cevap vermeleri oldukça zor.. Burada ilk gebeliğinde olup, herşeyden nem kapan, telaşlı anneler olarak sayımız fazla.. Bizleride sağolsun ikinci hamileliği olanlar bilgilendiriyor.. Böyle böyle devam edecek inşallah..
aynen canim hamilelik hormonlari birazda alinganlik yaptiriiyor insana birbirimizi hos gormemiz gerek :)

Tereci minik:) persembe gunu ben de yedim bi seyin yaninda iyi olur hem faydali olur diyee ki normalde hic yedigim bisey degil o an manavda canm istedi aldim yedim bi guzel.arastirmak hic aklima gelmedi.hatta dalga geciyodum yeşillik sut yapar dogumdan sonra da yiyim de inek gibi yesillik yiyip sut vereyim diyordum:KK70: bisi olmaz Allah'ın izniyle ya Şafi diyip yemek lazim her yiyecegi aslinda.sifasi olsun zarari olmasin insaallah
ya yesillik gercekten sut yapiyor aslinda bu ot nerden dustuyse aklima surekli canim cekiyordu bulmusken de bitirene kadar yedim :D

Kizlar bugun karnim inmis resmen dune gore.bebis pozisyon mu degistirdi nedir dun yuvarlacikti bugun duz
benimde oyle hatta ben farkinda bile degildim eltim soyledi, bazen karnin buyuyor bazen kuculuyor napiyor icerde senin minik diye :)) pozisyondan kaynaklidir diye dusunmustum bende :) bazen gaz ve kabizlikta buyuk gorunmesine neden oluyor :)

Bende bebekten kaynaklı kasılmalar oluyor.. Benimde doktorum mg ilacını ikiye çıkar dedi.. Ama bir tane içebiliyorum.. Yine maden suyu da iyi geliyormuş, içerisinde Mg olduğu için.. Onu da hergün iç dedi doktorum ama haftada bir anca içiyorum..
Bana da magnezyumu kullanmadan once hergun bi sade soda ic o daha iyi gelir dedi hemde icinde ki mineraller bebek icin faydaliymis ama bende icemiyorum mg ye de simdilik baslamadim ama icmem yakindir bacaklarim sabahlari tahta gibi sertlesip agriyor

Bana da magnezyumu kullanmadan once hergun bi sade soda ic o daha iyi gelir dedi hemde icinde ki mineraller bebek icin faydaliymis ama bende icemiyorum mg ye de simdilik baslamadim ama icmem yakindir bacaklarim sabahlari tahta gibi sertlesip agriyor
Canım sade soda mi meyveli olur mu dedim tekrar okdum kuzum zaten sade soda yazmışsın da ben görmemişim

Aynen canım, sade sodaya takmış durumda doktorum.. Bende mg da 2. Kutumu bitireceğim, kasılma filan olmadan vermişti, bende vitamin diye başlamıştım..

Meyveli olanlarda cok seker varmis canim ve ekstra katki maddeleri de, o yuzden onermiyorlar.

keske meyveliye izin verseler gunde 3-4 defa icerim :KK70:

Ama sade olana limon portakal filan sıkıp içebilirsin :KK66:
:KK200::KK70: zaten şuan midem acayip yanıyor kaynıma diyim alsın bi tanecik zehir gibi tadı var birde bsy sormak istiyorum canım ben bazen böyle sol bogregime yakın bebeğimin olduğu tarafta ara sıra ağrı oluyor çok tuhaf bi ağrı sizlerden uzak olsun anlamadim :KK51: anlatamadım sanırım o bölgeyi tarifalan debilsem iyide böyle midemeydan yak in karnımın solunda :KK42:

ay cekmesin valla cok yararli biseyde degilmis zaten, su an giren her agridan onu sorumlu tutuyorum :))

aynen canim hamilelik hormonlari birazda alinganlik yaptiriiyor insana birbirimizi hos gormemiz gerek :)

ya yesillik gercekten sut yapiyor aslinda bu ot nerden dustuyse aklima surekli canim cekiyordu bulmusken de bitirene kadar yedim :KK70:

benimde oyle hatta ben farkinda bile degildim eltim soyledi, bazen karnin buyuyor bazen kuculuyor napiyor icerde senin minik diye :)) pozisyondan kaynaklidir diye dusunmustum bende :) bazen gaz ve kabizlikta buyuk gorunmesine neden oluyor :)

Dimi ya ben ilk defa fark ediyorum boyle kuculdugunu.normal demekki sagol canim;)

Back
X