- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #21.161
Aslında benim yazdıklarıma pek yanıt gelmiyor ama sormak istedim içinizde 3. Sezeryan ameliyatı olacak var mı doktorunuz birşey dedi mi ben çok korkuyorum Dr bunları konuşmak için erken diyor.
Evet canim yazıyorum ama boşa ilgilenilmiyor oyuzdende siteye girmicem bu kaçıncı yazışım yokmusuz gibi oluyor kemdi kemdime yazıyorum
Canlar burada biliyorsunuz ki kimse kasıtlı yazma, yazmama durumları yapmıyor.. Bilgisi olan herkes bildiklerini yazıyor.. Sadece herkes her an aktif değil.. Bir sıkıntısı olan da çok mesaj biriktiği için geçmişi okumayıp direk mesaj yazabiliyor.. Aynı konular bazen kısır döngü gibi konuşuluyor.. Mesela ben ikinizin de üçüncü doğumu olduğunu biliyorum.. Eliza 'nın doğumlarının sezeryan olduğunu da biliyorum.. Aslında yazışmaları takip edebilseniz sizde bilirdiniz durumlarınızı.. Bilmemenize şaşırdım biraz..
Benim maalesef ki ilk doğumum olacak, tecrübesizim, başkaları anlatsa dahi insan yaşamadan da bilemiyor, sezeryanı şimdiye kadar rüyamda gördüm.. Dolayısıyla bilemediğim şeylerde alıntı yapıp, bilmiyorum demek garip geliyor.. Reyyan'ın mesajını gördüm, alıntı yapıp Eliza bilir 3. Doğumu diyecektim ki başka bir arkadaş aynı cevabı vermiş diye tekrarlamadım.. Çocuk bakımı deseniz onu da bilemiyorum..
Bence siteye girmemek yerine, engin bilgilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.. Tecrübeli annelere ihtiyacımız var cidden..