2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar herkese iyi pazarlar, ebebekten bugun kraft ın bebek arabasını aldık, normalde 1999 tl idi. 1440 a düşmüş bugüne özel, birde tekstilde de %28 indirim var bugunluk.. 15 liraya 5parça takımlar aldım :) ilgilenenlere duyurulur

Hayirli olsun canm ben de her gun takip ediyorum ebebegi.esim erken dedigi icin bebek arabasi gbi buyuk seylere gecemedm henuz ama takipteyim hangi modeli aldin fiti mi.eline geçince yorumlarini yazar misin.aslnda kullanmadan anlasilmaz ama agirligi fln beni en tedirgin eden sey

Hayirli olsun canm ben de her gun takip ediyorum ebebegi.esim erken dedigi icin bebek arabasi gbi buyuk seylere gecemedm henuz ama takipteyim hangi modeli aldin fiti mi.eline geçince yorumlarini yazar misin.aslnda kullanmadan anlasilmaz ama agirligi fln beni en tedirgin eden sey
Teşekkürler. Dün magazasına gitmiştik orada baktık canım, yarın indirime girecek dediler bizim için ayırdılar bugun de gidip aldık. Kutusunu açmadım ama orada denedik. Profit modelini aldım. Cok ağır değil bence ve manevra kabiliyeti güzeldi. Sonradan 2. Elde bile satabilirsiniz dedi ilgilenen çocuk. İçini kumaşı falan baya güzeldi. Sağlam görünüyor. Bizde erkenmi dedik ama bi yerden başlayalım sona kalmasın sonra hem bizlerin cıkması zor olabilir hemde yavaştan ödeyelim birikmesin diye düşündük. Allah saglıklıca kucagımıza verip kullanmayı nasip etsin..

Canim bende ne boyu ne kilosu ne haftasi hicbir sey ogrenmedim hemde dunyanin parasini verdim hastaneyi degistircem zaten kizlar zorunlu sezeryan 1500 2000 mis ama ozel oda 6000 8000 mis yuhhhhh sanki maldivlerde kalicaz vazgectim hastane degistircem doktorumuda seviuordum kizlar fiyatlari ogrenin iyice
Maşaallah neresiymiş orası yaa o kadar para istiyorlar

maşallah canım bebişine :nazar: o kadar para veriliyor hiç bişey anlatmaması gerçekten sinir bozucu öbür türlüsünü devlette yapıyor zaten özel olmasının ne anlamı kaldı ki :/ p.tesi benim detaylım var medicalde değil ama inşallah tam anlamıyla bakar ve anlatır ben pimpirikli takıntılıyım içimi orda rahatlatmazsa o görüntüleme merkezinden dısarı adım atmam valla
Doktoruma dedim zaten o kadar para verdim hiç memnun kalmadım dedim bilseydim dışarıda yaptırırdım ben genelde ultramed gönderiyorum dedi keşke beni de yönlendirseydiniz dedim orası biraz pahalı diye ve sorunlu hastalarımı gönderiyorum dedi yüz lira fark vardı dedim keşke oraya gitseydim dedim yapacak birşey yok artık sağlıklı ya ona şükür diyorum

Teşekkürler. Dün magazasına gitmiştik orada baktık canım, yarın indirime girecek dediler bizim için ayırdılar bugun de gidip aldık. Kutusunu açmadım ama orada denedik. Profit modelini aldım. Cok ağır değil bence ve manevra kabiliyeti güzeldi. Sonradan 2. Elde bile satabilirsiniz dedi ilgilenen çocuk. İçini kumaşı falan baya güzeldi. Sağlam görünüyor. Bizde erkenmi dedik ama bi yerden başlayalım sona kalmasın sonra hem bizlerin cıkması zor olabilir hemde yavaştan ödeyelim birikmesin diye düşündük. Allah saglıklıca kucagımıza verip kullanmayı nasip etsin..
Güle güle kullan canım.. Bende kraftın profitini, casual 'ın iki arabasını birde joieden bir araba beğendim.. Ama ağır olurlar mı sorusu takılıyor hep aklıma..
Canım bu profil oturma ünitesi ile katlanıyor mu? Onunla ilgili bir soru işareti vardı aklımda, katlanma mıydı neydi hatırlayamadım..

Ins canim ins yeniden hamiş oluruz seninle ayni grupta.dr 3 ay korunma verdi.ama ben bu kadar beklemek istemiyorum.ilk adetinin 2. Günü gek dedi.rahim toparlanmis mi bakacak.eğer toparlanmissa dr a ben bu ay hamile kalmak istiyorum dicem
Bana kizacak ama uste çikmayi düsünuyorum.ćünkü 4 senelik evliyim.seneye 5 olacak.yasim geciyor.sonra olmaz diye endise ediyorum.
S September8083 canım bu msjı yazmıstim sana hatirliyormusun?
Seninle yine ayni grupta diye.Rabbim dualarimizi kabul etti.gönlümüze göre verdi.ikimizde 2 ay sonra hamile kaldik.
Demekki bi yerlerde sürekli bizi dinleyen bi Rabbimiz var.ona sonsuz sükürler olsun.
Bebeklerimizi bize bağışlasın...

Doktoruma dedim zaten o kadar para verdim hiç memnun kalmadım dedim bilseydim dışarıda yaptırırdım ben genelde ultramed gönderiyorum dedi keşke beni de yönlendirseydiniz dedim orası biraz pahalı diye ve sorunlu hastalarımı gönderiyorum dedi yüz lira fark vardı dedim keşke oraya gitseydim dedim yapacak birşey yok artık sağlıklı ya ona şükür diyorum
Aynen canım sağlık olsun bende ultramedde yaptırıcam rüyamda uyuyakalıyodum geç gidiyodum dr yarım yamalak bakıyodu fetal eko yapılmıyo filan, dün senden baya etkilenmişim :))

:KK200::KK70: zaten şuan midem acayip yanıyor kaynıma diyim alsın bi tanecik zehir gibi tadı var birde bsy sormak istiyorum canım ben bazen böyle sol bogregime yakın bebeğimin olduğu tarafta ara sıra ağrı oluyor çok tuhaf bi ağrı sizlerden uzak olsun anlamadim :KK51: anlatamadım sanırım o bölgeyi tarifalan debilsem iyide böyle midemeydan yak in karnımın solunda :KK42:
Bebek büyüyüp yukarı çıktıkça organlara baskı yapabiliyor canım böbrek ağrısını oğlumda yaşamıştım, bende son iki gündür sağa dönsem kasığım ağrıyor sola dönsem kaburgalarım batıyor :)) ağrılar giderek artacak malesef :)

Aynen canım, sade sodaya takmış durumda doktorum.. Bende mg da 2. Kutumu bitireceğim, kasılma filan olmadan vermişti, bende vitamin diye başlamıştım..
Bana da kasılmaların çok sık boyutta değilse kullanma deyince kutuyu hiç açamadım bile erkenden başlayan çok kişi var canım rahmi de rahat tutuyormuş sanırım benim dr nolursa olsun her ilaca karşı, kan hapına bile daha yeni başlatacaktı ama ben tedirgin olunca erken başladım :)

Ben hep int.den bakinca sizi de oyle aldiniz sandim:KK48: iyi yapmissiniz canm yerinde gormek denemek en iyisi Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin

Bana da kasılmaların çok sık boyutta değilse kullanma deyince kutuyu hiç açamadım bile erkenden başlayan çok kişi var canım rahmi de rahat tutuyormuş sanırım benim dr nolursa olsun her ilaca karşı, kan hapına bile daha yeni başlatacaktı ama ben tedirgin olunca erken başladım :)
Bende decavit kullanıyorum sadece ama içim hiç rahat değil.Kan ilacı için gereksiz yükleme diyor. Aile hekimlğinde d vitamini verdiler onu kullanıyorum bakalım ona ne diycek Cumartesi randevu...

Bugün karnım çok gergin, bebeğim pek hareketli değil, karnımın sol tarafında da bir acı var böyle bir yerini kaşırsın aşınır ve acır ya öyle bir acı mana veremiyorum..

Bende decavit kullanıyorum sadece ama içim hiç rahat değil.Kan ilacı için gereksiz yükleme diyor. Aile hekimlğinde d vitamini verdiler onu kullanıyorum bakalım ona ne diycek Cumartesi randevu...
D vitaminim 7 çıkmıştı en son o kadar düşük onu bile görmezden geldi onun içinde ayrıca evham yapıyorum, istesem vermiycek doğal yollardan al diyecek e güneş yüzü gördüğümüzde yok bir sonra ki kontrolde dile getireyim bi bakalım ne tepki verecek :/

Annelerrr ne zamandir canim istiyordu ve bu sabah kahvaltida bi tabak tere yedim kahvaltinin yaninda, sonra tabi aklima takildi bi bakiyim bi faydasi zarari varmi diye ve hamilelere kesinlikle onerilmiyormus ben gittim bir tabak yedim su an yediklerim tas gibi oturdu mideme
Ben de canım çektikçe yiyorum valla niye önerilmiyormuş?

Güle güle kullan canım.. Bende kraftın profitini, casual 'ın iki arabasını birde joieden bir araba beğendim.. Ama ağır olurlar mı sorusu takılıyor hep aklıma..
Canım bu profil oturma ünitesi ile katlanıyor mu? Onunla ilgili bir soru işareti vardı aklımda, katlanma mıydı neydi hatırlayamadım..
Oturma ünitesini cıkarıp katlıyosun canım, kraftin sıtesinde videosu var, tüm özelliklerini anlatmışlar, ordan izlersen baya fikir verir canım

Back
X