- 14 Ekim 2017
- 374
- 722
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #21.201
Başkent uni canim artık gidemem sen hangisine gidiyorsunNereye gidiyordun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başkent uni canim artık gidemem sen hangisine gidiyorsunNereye gidiyordun canım
Çankaya canimYaaa sen nerdesin canm
Başkent uni canim artık gidemem sen hangisine gidiyorsun
Geçmiş olsun alna nane yağı sürmek geçiriyormuş,hatta aktarlar migren için naneli bi karışım satıyor adını unuttum gebeler kullanabiliyor.arkadaşım kullanırdıGünaydın kızlar musmutlu haftasonu sizinle olsunDün baş ağrısından kriz geçirecektim böyle bi turlu geçmiyordu iki gündür üst üste bide tuttu mu bırakmıyor saatlerce sürüyor ağrı kesici içmedim süt içmiştim öyle çektim ya
![]()
Canim baskent uni dogum pahali degilde ozel oda cok pahali zorunlu sez. 1500 2000 dedi. heralde ozel oda az ondan. bende dogum parasi verip devlet hastanesi gibi 3 kisi ile beraber kalmak istemiyorum refakatçi de yok ozel ododa oluncada dunya para istiyorlar sok oldumMaşaallah neresiymiş orası yaa o kadar para istiyorlar
Muallimiahir sen misin yoksa?@September8083 canım bu msjı yazmıstim sana hatirliyormusun?
Seninle yine ayni grupta diye.Rabbim dualarimizi kabul etti.gönlümüze göre verdi.ikimizde 2 ay sonra hamile kaldik.
Demekki bi yerlerde sürekli bizi dinleyen bi Rabbimiz var.ona sonsuz sükürler olsun.
Bebeklerimizi bize bağışlasın...
Aslında demir ilacı lazım galiba yaa.. Onu almakla iyi yapmışsın canım.. Çok istikrarlı içemesemde, içiyorum bende.. Devletteki doktorun ne diyor ilaçlar için?Bana da kasılmaların çok sık boyutta değilse kullanma deyince kutuyu hiç açamadım bile erkenden başlayan çok kişi var canım rahmi de rahat tutuyormuş sanırım benim dr nolursa olsun her ilaca karşı, kan hapına bile daha yeni başlatacaktı ama ben tedirgin olunca erken başladım :)
Oturma ünitesini cıkarıp katlıyosun canım, kraftin sıtesinde videosu var, tüm özelliklerini anlatmışlar, ordan izlersen baya fikir verir canım
Bu özel oda mevzusunu anlayamadım ama yorum yapacağımCanim baskent uni dogum pahali degilde ozel oda cok pahali zorunlu sez. 1500 2000 dedi. heralde ozel oda az ondan. bende dogum parasi verip devlet hastanesi gibi 3 kisi ile beraber kalmak istemiyorum refakatçi de yok ozel ododa oluncada dunya para istiyorlar sok oldum
Benim kullandığım omega3 ün içinde d vitamini de olduğu halde d vit başlamamı söyledi.yarından itibaren günde 7 damla olarak alacağım ki d vitaminim 27 lerde yinede memnun kalmadı:)b12 içinde haftada bir Dodex ampul devam:)D vitaminim 7 çıkmıştı en son o kadar düşük onu bile görmezden geldi onun içinde ayrıca evham yapıyorum, istesem vermiycek doğal yollardan al diyecek e güneş yüzü gördüğümüzde yok bir sonra ki kontrolde dile getireyim bi bakalım ne tepki verecek :/
Çin yağı aynı naneli ve çok etkili aktardan alabilirsinizGeçmiş olsun alna nane yağı sürmek geçiriyormuş,hatta aktarlar migren için naneli bi karışım satıyor adını unuttum gebeler kullanabiliyor.arkadaşım kullanırdı
Evet sanırım Çin yağıydıÇin yağı aynı naneli ve çok etkili aktardan alabilirsiniz
Park yataklara ve anne yanı olanlara bakıyorum ben de buara. Ama park yatakların çoğu muşamba gibi,naylon şeylerde uyutmak istemiyorum bebişi.ikinci bebeğim bu ilkinde de ahşap almıştık ama birine verdik gitti.oyüzden yeniden bakıyorum ve bez kumaşlı olan modelleri araştırıyorum çok seçenek yok gibi.chicco anne yanı yada prego anne yanı kumaş sanırım onları araştıracam.park yataklardan kumaş olan model var mı bildiğiniz kızlar?Kizlar e bebekte kraftin yeni bi park yatagi var 830dan 596ya dusmus sizce nasildir almayi dusunuyorumda
Dodex i iğne yaptırıyorsu di mi?Benim kullandığım omega3 ün içinde d vitamini de olduğu halde d vit başlamamı söyledi.yarından itibaren günde 7 damla olarak alacağım ki d vitaminim 27 lerde yinede memnun kalmadı:)b12 içinde haftada bir Dodex ampul devam:)
Bende merak ediyorum çünkü ilk kızım sezeryan kaybettim maalesef çok arası olmadığı için bu da sezeryan olacak kısmetse ee bir çocuk daha istiyoruz nasipse arasınıda çok tutmak istemediğim için bende mecburen en az 3 sezeryan olacağım 5 e kadar yolu var diye duymuştum ama korkmuyor değilimAslında benim yazdıklarıma pek yanıt gelmiyor ama sormak istedim içinizde 3. Sezeryan ameliyatı olacak var mı doktorunuz birşey dedi mi ben çok korkuyorum Dr bunları konuşmak için erken diyor.
Bende anne yanı istiyorum ama chicco nerdeyse park yatak kadar fiyatı daha uygunları var park yatakta graco nun bi modeli hoşuma gidiyor onu düşünüyorum kısmetsePark yataklara ve anne yanı olanlara bakıyorum ben de buara. Ama park yatakların çoğu muşamba gibi,naylon şeylerde uyutmak istemiyorum bebişi.ikinci bebeğim bu ilkinde de ahşap almıştık ama birine verdik gitti.oyüzden yeniden bakıyorum ve bez kumaşlı olan modelleri araştırıyorum çok seçenek yok gibi.chicco anne yanı yada prego anne yanı kumaş sanırım onları araştıracam.park yataklardan kumaş olan model var mı bildiğiniz kızlar?
Evet iğneDodex i iğne yaptırıyorsu di mi?
Alışveriş topiğine de yazdım babymall de chicco anne yanı 650 tl ye düşmüş. Park yatak konusunda bi bilgim yok.Park yataklara ve anne yanı olanlara bakıyorum ben de buara. Ama park yatakların çoğu muşamba gibi,naylon şeylerde uyutmak istemiyorum bebişi.ikinci bebeğim bu ilkinde de ahşap almıştık ama birine verdik gitti.oyüzden yeniden bakıyorum ve bez kumaşlı olan modelleri araştırıyorum çok seçenek yok gibi.chicco anne yanı yada prego anne yanı kumaş sanırım onları araştıracam.park yataklardan kumaş olan model var mı bildiğiniz kızlar?
Canım arada kaynıyordur veya sorduklarını cevaplayacak kimse yoktur ben anlamadığım konularda yorum yapmıyorum bilgim varsa cevaplıyorumEvet canim yazıyorum ama boşa ilgilenilmiyor oyuzdende siteye girmicem bu kaçıncı yazışım yokmusuz gibi oluyor kemdi kemdime yazıyorum
Ya çok saol miniğim çok degsik bi ağrı tam nerde onuda çözemedim kiBebek büyüyüp yukarı çıktıkça organlara baskı yapabiliyor canım böbrek ağrısını oğlumda yaşamıştım, bende son iki gündür sağa dönsem kasığım ağrıyor sola dönsem kaburgalarım batıyor :)) ağrılar giderek artacak malesef :)