2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar o kadar çok duygu değişimi yaşıyorum ki bi an hemen bebeğim doğsun istiyorum :anne:sonra korku basıyor ben hayatımı devamlı ona nasıl endeksliycem diye. :KK43:Doğum sonrası millet başıma üşüşücek herşeye karışmaya başlıycaklar kabusu. Bi an ağlamaklı sonra çok mutlu karnıma sarılıp bebeğime seni çok seviyorum diyesim geliyor.
Allah aklıma mukayyet olur inşallah:KK34:
Gelecek insanlardan bende korkuyorum.. Eşimin arkadaşları ve ailesi anlayışsız.. Doğum yapsam, hastaneden eve gelsem hemen gelirler hayırlı olsuna.. En nefret ettiğim şey.. Bir bekleyinde kendime geleyim.. İnsanlarda ayıp olur, hemen gidelim diye düşünüyorlar ama ben sevmiyorum.. Ailesi zaten apayrı.. 2 odalı ev zaten.. Salonu ve diğer odayı blokluyorlar.. Salonun dağınık olmasından da hoşlanmıyorum.. Ee doğum yazın inşallah.. Rahat rahat giyinip evde dolaşmak varken, babası var diye mümkün olmayacak.. Eşimle ayrı şehirlerdeyiz sırf bu sebeplerden birleşmek istemiyorum..
Ama şöyle karışırlarsa cevap veririm ben, ne de olsa lohusa psikolojisi içinde olacağız.. :cool: çekemezlerse giderler.. Takmasak iyi olacak cidden.. En güzel alnımızın hayalini bile kurdurmuyorlar

Alışveriş topiğine de yazdım babymall de chicco anne yanı 650 tl ye düşmüş. Park yatak konusunda bi bilgim yok.
Anne yanı ve ahşap olanlar güzel ama bebekler kısa süreli yatabilirler gibi geliyor bana.. Tırmanmayı öğrendikleri anda çok kolay yükselirler.. Mağazalarda incelediğimde modeller öyleydi yani.. Oda da yapmayacağım için sadece park yatak düşünüyorum.. Zamana göre, 3 odalı bir evim olursa inşallah güzel bir yatak ve dolap alırım ama şuan ayrı odası olamayacağı ve çok küçük olacağı için park yatak mantıklı geliyor bana..

Muallimiahir sen misin yoksa?

Aslında demir ilacı lazım galiba yaa.. Onu almakla iyi yapmışsın canım.. Çok istikrarlı içemesemde, içiyorum bende.. Devletteki doktorun ne diyor ilaçlar için?

Aa olabilir canım.. Çünkü birkaç model beğenmiştim, onu neden kenara aldım dedim sen yazınca.. Ebebek sitesinde oturma ünitesi ile katlanma yazıyor.. Dedim o zaman sebebim neydi benim.. Burada dolmuşlar bile arabanızı katlayın diye afiş yapıştırdılar.. Eşim ve araba hep olmayacak bizde maalesef.. Araban varsa süper bir araba cidden.. Çok kaliteli, sepeti filan geniş diğer modellere göre.. Güle güle kullan bebeğinle inşallah
Evet canım.benim....

Anne yanı ve ahşap olanlar güzel ama bebekler kısa süreli yatabilirler gibi geliyor bana.. Tırmanmayı öğrendikleri anda çok kolay yükselirler.. Mağazalarda incelediğimde modeller öyleydi yani.. Oda da yapmayacağım için sadece park yatak düşünüyorum.. Zamana göre, 3 odalı bir evim olursa inşallah güzel bir yatak ve dolap alırım ama şuan ayrı odası olamayacağı ve çok küçük olacağı için park yatak mantıklı geliyor bana..
Evet kısa süreli kullanılıyor en fazla 6-7 ay kumaş bi park yatak bulursam benim de öncelipim o olacak ama bulamazsam anne yanı alıcam sonra da kızın odasına bi karyola daha atarım diye düşünüyorum bakalım

Anne yani beşiği düşünen arkafaslar soo baby marka var fiyatı 400tl civarı o da güzele benziyor.isterseniz araştırın.
Ben onda çok az yatacağı için park yatak istoyorim.kraft yada Elele diye bir marka var ikisinin 1modelini beğendim butceme gorekarsr vereceğiz.

Bende merak ediyorum çünkü ilk kızım sezeryan kaybettim maalesef çok arası olmadığı için bu da sezeryan olacak kısmetse ee bir çocuk daha istiyoruz nasipse arasınıda çok tutmak istemediğim için bende mecburen en az 3 sezeryan olacağım 5 e kadar yolu var diye duymuştum ama korkmuyor değilim
Canım Allah bu bebeginizi size bağışlasın sağ selamet gelsin minik, 2. Doğumda sıkıntı olmuyor pek benim 2. Doğumda belden uyustum uyandigimda çok rahatım sadece ayaklarım üşüdü inşallah seninde sıkıntı olmaz 3. Doğumda yazarım rahatsız edici yada kolay oldu diye.

Muallimiahir sen misin yoksa?

Aslında demir ilacı lazım galiba yaa.. Onu almakla iyi yapmışsın canım.. Çok istikrarlı içemesemde, içiyorum bende.. Devletteki doktorun ne diyor ilaçlar için?

Aa olabilir canım.. Çünkü birkaç model beğenmiştim, onu neden kenara aldım dedim sen yazınca.. Ebebek sitesinde oturma ünitesi ile katlanma yazıyor.. Dedim o zaman sebebim neydi benim.. Burada dolmuşlar bile arabanızı katlayın diye afiş yapıştırdılar.. Eşim ve araba hep olmayacak bizde maalesef.. Araban varsa süper bir araba cidden.. Çok kaliteli, sepeti filan geniş diğer modellere göre.. Güle güle kullan bebeğinle inşallah
Teşekkür ederim canım..

Bende merak ediyorum çünkü ilk kızım sezeryan kaybettim maalesef çok arası olmadığı için bu da sezeryan olacak kısmetse ee bir çocuk daha istiyoruz nasipse arasınıda çok tutmak istemediğim için bende mecburen en az 3 sezeryan olacağım 5 e kadar yolu var diye duymuştum ama korkmuyor değilim
Aklıma geldi siz iyi bir Dr bulursanız normal doğum yapılabilir aslında benim arkadaşım Almanya'da 2. Normal doğum yaptı burda yapan bayanlarda varmış.

Kizlar anne yanlarina baktim simdi besik gbi sallanmiyor sanirim.bebisler icin sallanan bisi almak onemli bence o yuzden vazgectim anne yanından.bu park yataklar sallaniyor mu peki kimisinde sallanma aparatı fln yaziyor

kızlar merhaba ;

İki arkadaşımız 3. sezeryan olmaktan bahsetmiş.. Ben isimleri alamadım onları bilenler etiketlerse sevinirim.. En azından korkmazlar..

Benim ilk bebeğim sezeryan ile oldu aradan 2 ay geçmeden hamile kaldım ona rağmen doktorum hiçbirşey demedi.. Geçen devlet hastanesinde kadının biri 6 sezeryan olmuş 7. ye hamileydi düşün yani.. :oha:doktor kızıyordu tabiki sen niye bağlatmadın diye ama hiç tehlikeli falan demiyordu..

ayrıca benim teyzem 4 tane erkek bebek kaybetmiş 2 tane hayatta çocuğu var yani 6 tane sezeryan olmuş oda.. Hatta en son bebeğinde bundan sonra tüp bebek yap demişler yani hala izin veriyorlardı..:eek:

doktorlar tehlikeyi yeniden hamile kalırken görüyorlar oda belki bebek aşağı yerleşir kesi yerine o zaman tehlikeli olabiliyormuş.. oda çoook düşük bir ihtimal...

kızlar merhaba ;

İki arkadaşımız 3. sezeryan olmaktan bahsetmiş.. Ben isimleri alamadım onları bilenler etiketlerse sevinirim.. En azından korkmazlar..

Benim ilk bebeğim sezeryan ile oldu aradan 2 ay geçmeden hamile kaldım ona rağmen doktorum hiçbirşey demedi.. Geçen devlet hastanesinde kadının biri 6 sezeryan olmuş 7. ye hamileydi düşün yani.. :oha:doktor kızıyordu tabiki sen niye bağlatmadın diye ama hiç tehlikeli falan demiyordu..

ayrıca benim teyzem 4 tane erkek bebek kaybetmiş 2 tane hayatta çocuğu var yani 6 tane sezeryan olmuş oda.. Hatta en son bebeğinde bundan sonra tüp bebek yap demişler yani hala izin veriyorlardı..:eek:

doktorlar tehlikeyi yeniden hamile kalırken görüyorlar oda belki bebek aşağı yerleşir kesi yerine o zaman tehlikeli olabiliyormuş.. oda çoook düşük bir ihtimal...
Beim dikişlerim sorun var 2 kez sezaryan oldum geçen yıl hamile kaldım iç dikişe yapıştı bebek ölümden döndüm dr yapmam dedi kürtaj resmen ortada kaldım rahmim alınıyordu oyuzden riskli iç dikiş kötü sorun bu

Evet canım.benim....
Yaa çok sevindim canım, gözün aydın.. Sağlıkla al kucağına inşallah..

Evet kısa süreli kullanılıyor en fazla 6-7 ay kumaş bi park yatak bulursam benim de öncelipim o olacak ama bulamazsam anne yanı alıcam sonra da kızın odasına bi karyola daha atarım diye düşünüyorum bakalım
Odanız varsa iyi olabilir canım.. Ben mecbur uzun süreli bir yatak almalıyım..

Kizlar anne yanlarina baktim simdi besik gbi sallanmiyor sanirim.bebisler icin sallanan bisi almak onemli bence o yuzden vazgectim anne yanından.bu park yataklar sallaniyor mu peki kimisinde sallanma aparatı fln yaziyor
Aynen canım sallanma özellikleri yok galiba anne yanı yatakların.. Park yataklarda da bazılarında varmış.. Tesadüf bir mağazada sallanıyor bu değil mi dedim de satıcı hayır dedi öyle öğrendim.. Öğreneceğimiz çook şey var

Benim kullandığım omega3 ün içinde d vitamini de olduğu halde d vit başlamamı söyledi.yarından itibaren günde 7 damla olarak alacağım ki d vitaminim 27 lerde yinede memnun kalmadı:)b12 içinde haftada bir Dodex ampul devam:)
b12 de sınırdaydı ona da bakmadı Allaha emanet büyüyor bebişim :)

Yaa çok sevindim canım, gözün aydın.. Sağlıkla al kucağına inşallah..

Odanız varsa iyi olabilir canım.. Ben mecbur uzun süreli bir yatak almalıyım..

Aynen canım sallanma özellikleri yok galiba anne yanı yatakların.. Park yataklarda da bazılarında varmış.. Tesadüf bir mağazada sallanıyor bu değil mi dedim de satıcı hayır dedi öyle öğrendim.. Öğreneceğimiz çook şey var

Aynen yaa en iyisi magazaya gidip gorup almak araba ve besigi.sagol canim
Bu arada ben de cok sevindim U Umudumbitmedi_ :KK200: Allah tamamina erdirsin insaallah

Bence sallanan birşey almayın, alistiklari zaman çok zor oluyor sürekli sallanmak istiyorlar ve bir yerden sonra Anne babaya fenalık getiriyor sallamak :(

Back
X