- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #21.381
İsim konusun da hâlâ sıfıra sıfırım yaa zormuş gerçekten hem çocuk memnun olsun ileri de diyorum hem ben pişman olmayayım hem ne çok uçuk değişik olmasın hemde çok sıradan olmasın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benımde o kadar baktı ama özel klinikte devletin anlaşmalı oldugu bi klinik burasıda parada almadılar. Ama renkli foto yok tabiben ayrıntılıyı devlette yaptırdım. özel de beni takip eden doktorumun tavsiye ettiği bir radyologdu.
15dk civarı baktı.
aynen... renkli foto yok...Benımde o kadar baktı ama özel klinikte devletin anlaşmalı oldugu bi klinik burasıda parada almadılar. Ama renkli foto yok tabi
Amin canim inşAllahÇok tsk ederim.amin.hepimiz sağlikla kucagimiza alalim
Özellikle girmek istiyorum arastırdım burda var 40 liraya bakıyormuş normal muayenesi. Bazılarıda girme nolcak diyoraynen... renkli foto yok...
insan bebeğinin yüzünü merakk ediyor.
Benım sonucumda cok yabancı terimler var o ne diye geciyor ismi cnmKizlarrr servikal uzunlugunuz kac cm olculdu ayrintili da, oglumda 4.4 cm di bu sefer 3.6 cm olculmus sizlerde durum ne takacak birsey kalmadi bari bunu arastirayim dedim :)
Serviks uzunlugu yada servikal uzunluk yaziyor canim :)Benım sonucumda cok yabancı terimler var o ne diye geciyor ismi cnm
Bende yok öyle birşey doktoruma sorarım kısmetse :)Serviks uzunlugu yada servikal uzunluk yaziyor canim :)
Arkadaşlar merhaba
Bilmem beni hatırlar mısınız?
Ben de bu grubun bir üyesiydim ancak kötü bir kayıp yaşamıştım
Sizler teselli ettiniz, güzel dileklerde bulundunuz, dua ettiniz.. o günlerde çok iyi gelmişti bana..
Bugün yeniden hamile olduğumu öğrendim, tarifsiz duygular yaşıyorum.. Artık Ekim annesi olacağım ama bir yanım Haziran anneleri ile olacakArada uğrarım tecrübelerinizden faydalanırım :) Sevgilerimle
Ultrasonda ki adı neKizlarrr servikal uzunlugunuz kac cm olculdu ayrintili da, oglumda 4.4 cm di bu sefer 3.6 cm olculmus sizlerde durum ne takacak birsey kalmadi bari bunu arastirayim dedim :)
raporum da hiç öyle birşey yazmıyorKizlarrr servikal uzunlugunuz kac cm olculdu ayrintili da, oglumda 4.4 cm di bu sefer 3.6 cm olculmus sizlerde durum ne takacak birsey kalmadi bari bunu arastirayim dedim :)
doktoruna söyledin mi peki o ne diyor bu konu da hani benim de bazı zaman belim falan ağrıyor zorlandığım da kasıklarımda ağrı oluyorkızlar merhaba 22 hafatlık gebeyım gebelıyım basından berı yer yer kasık bel agrım oldu fakat son 1 haftadır adet sancıları gıbı kasık agrılarım oluyor dun ayrıntılı usg gırdım servıkal 35 mm dıyordu bukadar agrı olması normalmı
fl sanırım 7 ile çarpılıyorBir de kızlar boyu için neyle neyi çarpıyorduk
Ara ara bende de oluyor canim bazen artiyor bazen azaliyor bugun ayrintili da 36 mm cikti benim servikal uzunlukta.. agrilar normal :)kızlar merhaba 22 hafatlık gebeyım gebelıyım basından berı yer yer kasık bel agrım oldu fakat son 1 haftadır adet sancıları gıbı kasık agrılarım oluyor dun ayrıntılı usg gırdım servıkal 35 mm dıyordu bukadar agrı olması normalmı
Direk servikal uzunluk yaziyor canimUltrasonda ki adı ne
Ayrintili da rutin bakiliyor aslinda canim ben de bi an bakilmadi sandim arka sayfalarda yaziyormusraporum da hiç öyle birşey yazmıyor