• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benden ikili test içinde muayene + 80 tl almışlardı, sgk lıyım başka bir sigorta yok ama normal muayene ücretide 230+15 tl sgk girişi oldu en son ocaktan beri böyle ödüyorum. Ocaktan önce 155 tl idi. Yani gece gündüz farkı mı var diyeceğim ama Bülent bey zaten en erken öğlen 2 de gelir kliniğe valla soracağım bende şaşırdım.
Bu fiyatlar kardisinda Allah yardım etsin diyorum tam soygun.

Bu fiyatlar kardisinda Allah yardım etsin diyorum tam soygun.
Amin teşekkür ederim. Bugün fazla para ödediğimi farkettim insan rahatsız oluyor zaten fiyatlar fazla birde üstüne ben fazladan ödemişim. Daha bunun doğumu var Allahın izniyle.

Yarın ögrenicez :) Allah'ın izniyle 24 haftalık cıkması gerekiyor ultrasonda :)
Maşallah kuzum benim sağlıkla al kucağına yarın kontrol var inşalalh güzel haberle gelirsiniz usg bazen yanlış oluyor ben 10 gun arayla gitmiştim dr 14 ten 17 haftaya zıpladı mübarek ona kalsa bende şuan 24 falanda ama neyseki dr değiştirdim

Kızlar 21. Haftaya girmek üzereyim. Çalışıyorum 8-5 isim genelde ayakta eğilerek veya bir tabureye oturularak yapılıyor. Akşama doğru sırt ağrısından ağlayacak gibi oluyorum. Karnım haddinden büyük zaten. Bu haftada bu derece sırt ağrısı oluyorsa beni ileride neler bekliyor acaba :110:

Maşallah kuzum benim sağlıkla al kucağına yarın kontrol var inşalalh güzel haberle gelirsiniz usg bazen yanlış oluyor ben 10 gun arayla gitmiştim dr 14 ten 17 haftaya zıpladı mübarek ona kalsa bende şuan 24 falanda ama neyseki dr değiştirdim
İnşAllahh cnm AMİNNNN❣ Hapimiz sağlıkla kavulaşalım bebeklerimize .AMİNNNN❣ cnm ben hep aynı doktora gidiyorum 1 hafta oynayabiliyor. Doktorumda +1 -1 hafta oynar normal diyor. Cnm yarın şeker yüklemesi yaptırıcam kısmetse

İnşAllahh cnm AMİNNNN❣ Hapimiz sağlıkla kavulaşalım bebeklerimize .AMİNNNN❣ cnm ben hep aynı doktora gidiyorum 1 hafta oynayabiliyor. Doktorumda +1 -1 hafta oynar normal diyor. Cnm yarın şeker yüklemesi yaptırıcam kısmetse
Aminn canım benim inşallah sende Blackbluee1 Blackbluee1 yarın güzel haberler verirsiniz bize

Iyi pazarlar canlar :anneadayı:
Kramplari merak ediyorum çeken var mi . Ben sabahlari iki tane magnezyum takviyesi aldigim halde uyurken gece yada sabaha karşı bacagima kramp giriyor. İnanılmaz acıyor :KK43: ard arda olunca artik basınca aciyor . Sizde durumlar nasıl
gecen hafta benim b8r gun arayla hem ayak parmaklarimda hemde baldirimda damarlarda cekilne olynca hemen doktorumla iletisime gectim magnezyum sase ve osteocare baslatti.iyi geldi bel agrilarima da iyi geldi sanki

Bugune kadsr sormak hic aklima gelmedi csnim ama bi problem olsa doktorum soylerdi galiba degil mi, ayrintiliya ds girmistim. Cok sagol buarada canim
Rica ederim canım ne demek.. Bence de muayene sırasında bakıyorlardır diye düşünüyorum, düşünmek istiyorum.. Önemli bir konu.. Mesela bende kasılma oluyordu.. Serviks kısalırsa, erken doğum riski oluyormuş Allah korusun.. Öyle birşey varsa dikiş atmaları filan lazım.. Yani çok önemli bir konu.. Atlamıyorlardır inşallah..

Kuzum çok denedim onu da bi oturuşta 10 sigara içen bi eşim var nargile gibi odasından duman çıkıyo :KK73:
Canım sen şimdiden alıştır, balkonda içsin.. Bence en baştan dışarda içmeliydi ama olan olmuş.. Bebek için önlem al.. Yoksa çok sık hastalanır yavrucak Allah korusun..
Bu sigara içenlerde ayrı alem.. Balkonumda bile içmelerini istemiyorum.. Hele duraklarda içiyorlar ya, ters ters bakıyorum.. Güya açık alan ya içebilirler.. Halbuki ne alaka, ben o durakta durmak zorundayım, keyfi olarak kafelerin sigara içilen alanında oturuyormuşuz da katlanmak zorundaymışız gibi davranıyorlar ya.. Ayyyy kız nasıl sinir oldum bir anda.. Hormonlara kızayım az :KK70:
Bu arada işlerini günlere böl canım, yapma bir anda, yorma kendini..

Kızlar 21. Haftaya girmek üzereyim. Çalışıyorum 8-5 isim genelde ayakta eğilerek veya bir tabureye oturularak yapılıyor. Akşama doğru sırt ağrısından ağlayacak gibi oluyorum. Karnım haddinden büyük zaten. Bu haftada bu derece sırt ağrısı oluyorsa beni ileride neler bekliyor acaba :110:
Allah kolaylık versin canım. işyerinde hamilelik durumun için sana daha az yorucu alternatif bişey yok mu,ilerde böyle çalışman zor

Allah kolaylık versin canım. işyerinde hamilelik durumun için sana daha az yorucu alternatif bişey yok mu,ilerde böyle çalışman zor
İş aynı iş ama belki dr özel bir rapor verirse yoğunluğu azaltırlar bilemiyorum. Halbuki bir sürü hamile geldi geçti hiç bu haftada böyle pes edeni gormemistim

Back
X