• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Dün tetanoz aşısı olmuştum gayet iyiydim ağrı sızı yoktu.gece kolumun üzerine yatmışım sabah bir kalktım kolumun ağrısı tavan yapmış.kızlar sizde aşı olunca kolunuzun üzerine yatmamaya özen gösterin cidden fena ağrıyor

Kızlar şeker yüklemesi yarına kaldı yogunluk varmış birde doktorum kalp ekosu istedi korktum acıkcası. Ama doktorum istiyoruz dedi :/

Kızlar bebek arabasına ayırdığınız bütçe nedir? Ben alacağım arabayı kime söylesem o kadar para verilir mi saçmalama falan diyorlar..

Concord neo- Mamas Papas-Quinny Modd- Kraft twist gibi modellerin travel sistemini düşünüyorum ..3000-5000 civarında ücretleri..

Ben çok mu abartıyorum sizce? Yani parasında değilim şu sıralar kazanıyoruz çok şükür ama ihtiyacı olan birine vermek veya başka ihtiyaçlara mı ayırsam bu bütçeyi? Yani çok ikilemde kalıyorum şu sıralar.. Yada beklesem mayısta karar mı versem? Çünkü zaten o zamana kadar büyük şeyleri almayacağım..

birde son birkaç gündür diş hassasiyeti başladı bende.:eek:. Ağrı yok ama sanki şişmiş gibi acıyor.. Başıma vuruyor resmen başımı ağrıtıyor.. Ekstra kalsiyum alıyorum her gün süt içiyorum ama ne yapsam bilemiyorum belki 1 2 güne geçer.. İnşallah ağrı falan başlamaz.:dua:
Canım sen hangisini beğeniyorsan onu al ben de mamas papas beğendim önce 3000 civarıydı sonra Britax-Römer beğendim arkadaşım da onu önermişti 1600 tl katlanması daha kolay daha hafif diye onu alıcam. 3 yıl kullanıcaz sonuçta.

Canım benim de detaylıda suyum fazla cikti:110:doktor erken doğum olur diye korkuttu kendi doktorumda düşünme daha bunları dedi açlık tokluk şekerine bakıldı normal çıktı hamur işi,patates,pirinç, fazla meyve yememek gerekiyormuş. Benim de karnım çok şiş şu iyice arttı da ondan mi acaba diye korkmuyor değilim açıkçası :KK12: durumundan haberdar edersen sevinirim

Yaaa benimde tek bi yerde suyum fazla çıktı.İnternette yazılanlar da insanı çok korkutuyor açıkçası :(

Kızlar şeker yüklemesi yarına kaldı yogunluk varmış birde doktorum kalp ekosu istedi korktum acıkcası. Ama doktorum istiyoruz dedi :/
Benim de yarına kaldı sabah saat 8 de burda olacaksın dedi geç gelmişsin olmaz artık dedi 10 du gittiğimde.
Aç karnına gitcekmişim 75 gr yapılacak

Kızlar bebek arabasına ayırdığınız bütçe nedir? Ben alacağım arabayı kime söylesem o kadar para verilir mi saçmalama falan diyorlar..

Concord neo- Mamas Papas-Quinny Modd- Kraft twist gibi modellerin travel sistemini düşünüyorum ..3000-5000 civarında ücretleri..

Ben çok mu abartıyorum sizce? Yani parasında değilim şu sıralar kazanıyoruz çok şükür ama ihtiyacı olan birine vermek veya başka ihtiyaçlara mı ayırsam bu bütçeyi? Yani çok ikilemde kalıyorum şu sıralar.. Yada beklesem mayısta karar mı versem? Çünkü zaten o zamana kadar büyük şeyleri almayacağım..

birde son birkaç gündür diş hassasiyeti başladı bende.:eek:. Ağrı yok ama sanki şişmiş gibi acıyor.. Başıma vuruyor resmen başımı ağrıtıyor.. Ekstra kalsiyum alıyorum her gün süt içiyorum ama ne yapsam bilemiyorum belki 1 2 güne geçer.. İnşallah ağrı falan başlamaz.:dua:
Masallh insalhh hep böyle bebeğinize istediğinizi alırsınız
Ben bebek arabası ebebektekini beğendim 300 TL onu alabilmek için kırk takla atıyorum indirimi takip edecegim:KK23::KK23:

Geçmiş olsun iğne ile durdurulur diye biliyorum.

Günaydın çok geçmiş olsun sizede, benim oğlumda sürekli hasta bu sefer kulağa vurmuş antibiyotik tedavisi ise yaramazsa tüp takılacakmis üstüne geniz eti varmış onu da alalım diyorlar çok kötü oldum ya dünya gözümde yok onlara birşey olunca.
geçmiş olsun size de kulak da kötüdür ben çocukken çok çekmiştim :(( inş. uzun sürmeden tedavi sonuç verir

Babylicious Babylicious canım bence bebek arabasını ne sıklıkla kullanacaksın bu önemli.. bazen her yere araba ile gidiliyor bebek arabasını yine kullanıyorsun ama uzun uzun yürüyüşler yapmayabiliyorsun (bizde öyle olmuştu) bir de ilk zamanlar mecbur anakucağı/puset şekilde kullanılıyor demonte olduğundan çıkarıp arabanıza da kemerle sabitliyorsun çocuk onun içinde büyüyor 7 ay kadar... 7.aydan sonra oturmaya başlayınca zaten anakucağını çıkarıyorsun bu durumda da mevcut araba çok büyük kalıyor çünkü bagajda filan çok yer kapladığından baston tarzına geçmek istiyorsun öyle olunca da boş yere bu kadar para çöp oluyor... biz de maxicosi araba kullandık ilk 7 ay anakucağı şeklinde 7.aydan sonra araba çok yer kapladğı için onu bırakıp easywalker baston aldık

Masallh insalhh hep böyle bebeğinize istediğinizi alırsınız
Ben bebek arabası ebebektekini beğendim 300 TL onu alabilmek için kırk takla atıyorum indirimi takip edecegim:KK23::KK23:

yok canım yaa alabilmek değilde heves diyelim.. Oğlumda maddi durumumuz çok kötüydü hiçbirşey alamamıştım zaten erken doğum oldu bebeğim yaşamadı.. Şimdi hayatta olsaydı hiç önemsemezdim bu kadar parayı hayatta vermezdim ama ona bir şey alamadım diye şimdi herşeyin en iyisini almak istiyorum..

Babylicious Babylicious canım bence bebek arabasını ne sıklıkla kullanacaksın bu önemli.. bazen her yere araba ile gidiliyor bebek arabasını yine kullanıyorsun ama uzun uzun yürüyüşler yapmayabiliyorsun (bizde öyle olmuştu) bir de ilk zamanlar mecbur anakucağı/puset şekilde kullanılıyor demonte olduğundan çıkarıp arabanıza da kemerle sabitliyorsun çocuk onun içinde büyüyor 7 ay kadar... 7.aydan sonra oturmaya başlayınca zaten anakucağını çıkarıyorsun bu durumda da mevcut araba çok büyük kalıyor çünkü bagajda filan çok yer kapladığından baston tarzına geçmek istiyorsun öyle olunca da boş yere bu kadar para çöp oluyor... biz de maxicosi araba kullandık ilk 7 ay anakucağı şeklinde 7.aydan sonra araba çok yer kapladğı için onu bırakıp easywalker baston aldık

canım çalışmıyorum zaten bebeğim büyüyene kadar da çalışmayı düşünmüyorum zaten çok ara vermeden tekrar hamile kalayım ikisi beraber büyürler istiyorum.. ilk başlarda portbebe kullanılır zaten oturmaya başlayınca normal kısmı kullanırız.. birde çalışmayacağım için gün içinde her gün birkaç saat dışarı çıkarız heralde.. araçla biryere gidilse zaten yine ihtiyaç duyulacak.. o yüzden karar vermekte zorlanıyorum.. Memlekete falan zaten götürülmez heralde kocaman araba olacak.. 9*15 kilo arasında hepsi

yok canım yaa alabilmek değilde heves diyelim.. Oğlumda maddi durumumuz çok kötüydü hiçbirşey alamamıştım zaten erken doğum oldu bebeğim yaşamadı.. Şimdi hayatta olsaydı hiç önemsemezdim bu kadar parayı hayatta vermezdim ama ona bir şey alamadım diye şimdi herşeyin en iyisini almak istiyorum..

canım çalışmıyorum zaten bebeğim büyüyene kadar da çalışmayı düşünmüyorum zaten çok ara vermeden tekrar hamile kalayım ikisi beraber büyürler istiyorum.. ilk başlarda portbebe kullanılır zaten oturmaya başlayınca normal kısmı kullanırız.. birde çalışmayacağım için gün içinde her gün birkaç saat dışarı çıkarız heralde.. araçla biryere gidilse zaten yine ihtiyaç duyulacak.. o yüzden karar vermekte zorlanıyorum.. Memlekete falan zaten götürülmez heralde kocaman araba olacak.. 9*15 kilo arasında hepsi

dışarıda uzun süre kullanırsın o zaman verdiğin paraya değer diye düşünüyorum bir de tam yaz döneminde olacağız sık sık dışarda olunur... ama dediğim gibi 7. aydan sonra bastona geçmek istiyor koca araba taşımaktansa... aslına bakarsa baston arabayı daha uzun süre kullanacaksın ve iyi bir baston araba alayım dersen o da pahalı olacak...

Rahim uzunluğun iyi mi canım ben progestan fitil ve haftada 2 kere iğne vuruluyorum kasılmaları engelliyor bi de ağır iş yapma günde 3 lt su içmek lazım bi de idrar yolu enfeksiyonu var mı onu ekarte etmek lazım enfeksiyon sancıları tetikliyor çünkü kasılman geldiğinde

Rahim uzunlugu gayet normal suyu herseyi cok iyi dedi. Enfeksiyonumda yok. Sanirim ben biraz fazla hareketlym o sebeple olmus olablr. Bilemedim.

Canım bebek arabası çok araştırdım, gittim gördüm.. Açıkçası fazla bir bütçe de ayırmadım bebek arbası için 1500 tl.'ye kadar düşünüyorduk. Pazar günü ebebek'te indirim vardı, Kraft fit travel aldık normalde 2000 tl, indirim sebebiyle 1,460 tl'ye düşmüştü. Çok kullanışlı ve konforlu bir model içime en çok bu sinmişti açıkçası. Tavsiye ederim canım bir göz atarsın sende.

Günaydın kizlar nasılsınız bebislerde iyidir insallah biz bir haftalık ankara tatilinden sonra evimize döndük şükür yarın detaylı ultrasonumuz var yüreğim ağzımda resmen insallah hersey yolundadır bu aralar kasik ve bel ağrılarım çok artti çünkü
Ya bel ve kasık ağrısı bende de var şu sıralar neden olur ki? Yormuyorum da kendimi... Adet ağrısı gibi oluyor. Bir de bazen karnımın altında ağırlık dolgunluk hissi oluyor :/ normal mi acaba?

Kaçıncı haftada oluyor şeker yüklemesi ben sağlık ocağımda oluyor mu yoksa kendi Dr umuza mı gideceğiz
Sağlık ocağında da oluyor ama dr hastanede ise orda da yapıyorlar..özel muayene ise dışarıya gideceğine sağlık ocağında yaptır daha iyi 24 hafta itibariyle yapılıyor

Kizlarrr servikal uzunlugunuz kac cm olculdu ayrintili da, oglumda 4.4 cm di bu sefer 3.6 cm olculmus sizlerde durum ne takacak birsey kalmadi bari bunu arastirayim dedim :)
benim 4 cm çıkmış canım
Kizlar bu tulumdan kullanan varmı Eki Görüntüle 2110176
2012 versiyonu var bende :)
paçaları bol baya daralttirmayi düşünüyorum
Kız bışey sorcam bugun doktora gıttım bebışımın suyu fazla dedı 15gun sonra yıne gel dedı tekrar bakıcaz dıye hıc bu konuda bılgınız varmı cok korkuyom karnımda eskısı gıbı bebeyı hısetmıyom ara ara kasılmalar oluyo nefesım daralıyo 7aylık gıbı şıştım resmen

arkadasiminda suyu fazla canım dr korkacak bisey yok demiş gönlünü ferah tut biseycik olmaz insallah

kızlar.
az önce doğum yapan iş arkadaşımı hastanede ziyarete gittim.
kendisi masa hazırlamış.
balonlar, renkli badem şekerleri, küçük kavanozda şekerler, buzdolabı süsü, lohusa şerbeti vs.
siz neler hazırlayacaksınız?

ya da hazırlayanınız var mi?

Back
X