• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Insallah canim randevum 3hafta sonraydi ama haftaya carsambaya cektim kesin istiycem o zamana kadar evde ki aspirini kullansam olur mu 100mg lik coraspirin

kullanabilirsin tabiki ama ben doktorun bilmeden kullanmana karşıyım o yğzden ara söyle içim rahat etsin diye alıyorum haberiniz olsun de.. ben hamilelik başlangıcından beri kullanıyorum.. çentik çıkan çoğu kişi kullanıyor

Kaynanam bile bana alışverişi son aya bırakma çok zor olur dedi bende indirimden aldım ara sıra erken miydi diye düşünsem de aldım gitti Rabbim bebislerimizi korusun millet de her şeye karışıyor
Bencede ağzı olan konuşuyor. Annem kötü niyetli değiller ilk bebeğin öldü diye yapıyorlar diyor ama bence böyle düşünmeleri daha kötü

Etiket yapmayi unutmusum yaa :KK70: Babylicious Babylicious

O çentiklemeden bende deee vaar :( hamileliğimin başından beri coraspin kullanıyorum zaten ben . Nefroloji doktorum vermişti.Biz yurtdışındaki bütün hamile bayanlara coraspin veriyorduk bebeğa kan akışı daha sağlıklı olsun die demişti.Kadın doğumcumda onayladı.Perşembe günü kontrolüm var bnmde bakalım ne durumda olacak çentikleme.Birde tek değil bnde çift :olamaz:

O çentiklemeden bende deee vaar :KK43: hamileliğimin başından beri coraspin kullanıyorum zaten ben . Nefroloji doktorum vermişti.Biz yurtdışındaki bütün hamile bayanlara coraspin veriyorduk bebeğa kan akışı daha sağlıklı olsun die demişti.Kadın doğumcumda onayladı.Perşembe günü kontrolüm var bnmde bakalım ne durumda olacak çentikleme.Birde tek değil bnde çift :olamaz:

aynen bizde de çift taraflı canım.. benim 12 haftada 2,37 diğeri 1,67 bişeydi yine biraz azalmış..İnşallah 27 ye kadar geçer.. ben hem iğne hem aspirin kullanıyorum

ek: Sürekli yatıp dinlenmek gerekiyormuş birde tuzu çok azalatmak gerekiyormuş

iş yerindekiler gelecek hastaneye ve 1. derece yakınlar.

evi düşünmk bile istemiyorum her gelene pasta börek veremem yani
Kanguruya nasil bakiyorsunuz kizlar kullanisli olur mu.ben pusetli travel sistem arabasiyla hafif kullanisli bi portbebe olabilen bebek arabasi arasinda kaliyorm ama minikken bebek arabasi biraz buyuk mu kalir.hos eskiden travel sistem mi vardi ablamlar nasi koydu gezdirdi diyorum sonra:KK70: bide arabada koltuk olarak kullanilmasi cezbediyor travelda ama ayriyeten koltuk da alabilirim uzun vadeli kullanabilecegi.karar veremiyorum.kanguruya takip cikasim geliyor bebisi ama onda da handikap var bi yerde uyusa kalsa nereye yatircam kafamda deli sorular:deli:
Portbebe bende düşündüm ama ayriyettrn 400 500 tl en az anakucağı bebek arabasına takılabiliyor ilk zamanlar o yeter bende kumaşlar var ya geniş sling deniliyor sanırım ondan alabilirim sevi bebe de bile var

kullanabilirsin tabiki ama ben doktorun bilmeden kullanmana karşıyım o yğzden ara söyle içim rahat etsin diye alıyorum haberiniz olsun de.. ben hamilelik başlangıcından beri kullanıyorum.. çentik çıkan çoğu kişi kullanıyor

O çentiklemeden bende deee vaar :KK43: hamileliğimin başından beri coraspin kullanıyorum zaten ben . Nefroloji doktorum vermişti.Biz yurtdışındaki bütün hamile bayanlara coraspin veriyorduk bebeğa kan akışı daha sağlıklı olsun die demişti.Kadın doğumcumda onayladı.Perşembe günü kontrolüm var bnmde bakalım ne durumda olacak çentikleme.Birde tek değil bnde çift :olamaz:

aynen bizde de çift taraflı canım.. benim 12 haftada 2,37 diğeri 1,67 bişeydi yine biraz azalmış..İnşallah 27 ye kadar geçer.. ben hem iğne hem aspirin kullanıyorum

benimde cift tarafli canim dun dr tuzu kes dedi tansiyonun kontrol et dedi haftaya randevu aldim benim eltimde kullaniyordu bi ara, dun aksamdan beri arastiriyorum bir cok kisi kan sulandiriciya baslamis. Kan sulandiriciyi bi cok hamile kullaniyor zarari olacagini sanmiyorum ama simdi doktorumu arayip soracagim yinede

Bende şerbet için güzel şişe ve bardaklar götürücem. Badem şekeri, hediyelik küçük bişeyler, mavi balonlar bide hoşgeldin yazısı :KK33: hepsi bu. Peki baby shower yapmayı düşünen varmı? Arkadaşlar gaza getiriyo yap diye ama zor ve meşakatli bir iş üstelik masraflı:KK43:
Ben belki kendi aramda arkadaşlarla yaparım kendimi iyi hissedersem eğlence maksatlı abartıdan uzak tabi bakalım belkide çok ağır hissedeceğiz o zamanlar

kızlar.
az önce doğum yapan iş arkadaşımı hastanede ziyarete gittim.
kendisi masa hazırlamış.
balonlar, renkli badem şekerleri, küçük kavanozda şekerler, buzdolabı süsü, lohusa şerbeti vs.
siz neler hazırlayacaksınız?

ya da hazırlayanınız var mi?
hastanede hiç bir şey düşünmüyorum çünkü başka şehirde bir hastanede doğum yapıcam gelen giden olmaz eve gelince de bayram zamanı olacağı için bir kaç tepsi baklava yaptırıcam önüne gelene baklava ikram ederim. pasta börek yapamam kimseye yalnız olucam çünkü
Kanguruya nasil bakiyorsunuz kizlar kullanisli olur mu.ben pusetli travel sistem arabasiyla hafif kullanisli bi portbebe olabilen bebek arabasi arasinda kaliyorm ama minikken bebek arabasi biraz buyuk mu kalir.hos eskiden travel sistem mi vardi ablamlar nasi koydu gezdirdi diyorum sonra:KK70: bide arabada koltuk olarak kullanilmasi cezbediyor travelda ama ayriyeten koltuk da alabilirim uzun vadeli kullanabilecegi.karar veremiyorum.kanguruya takip cikasim geliyor bebisi ama onda da handikap var bi yerde uyusa kalsa nereye yatircam kafamda deli sorular:deli:
yaz bebeği olacaklar çok sıcak olacak kanguru rahatsız olabilir. 3 aydan sonra daha rahat kullanımı ama o zaman da havalar soğumaya başlayacak bebek arabası travel sistem ya da çift yönlü kullanılabilen bir şey olmalı bebeğin yüzü bize dönük olmalı ilk aylarda. travel sistemin puseti oto koltuğu olarak da kullanılıyor ilk 1 sene kullanılır sonra normal oto koltuğu şart. ben chicco baston kullandım inanılmaz rahat bir araba çok hafif travel sistem puseti de var. heryere kolayca sığıyor kullanımı da rahat bir araba.

benimde cift tarafli canim dun dr tuzu kes dedi tansiyonun kontrol et dedi haftaya randevu aldim benim eltimde kullaniyordu bi ara, dun aksamdan beri arastiriyorum bir cok kisi kan sulandiriciya baslamis. Kan sulandiriciyi bi cok hamile kullaniyor zarari olacagini sanmiyorum ama simdi doktorumu arayip soracagim yinede

Bende ayrıntılı ultrasonda öğrendim .Daha önceki kaybımda böle bişi hiç hatırlamıyorum bakıldığını.İnşallah geçiririz problemsiz. Bana doktorum yat demedi çalışıyorum zaten ama tansiyona dikkat et dedi. Zaten tansiyon var allahına kadar ilaç kullanıyorum :)

@gmzckr

canım zararı yok zaten herkes kullanıyor akım iyi olsun diye ama doktoruna söylemen iyi olur.. Birde tuzu azalt bol bol dinlen sol tarafına yat.. Tansiyonunu kesin kontrol et özellikle 25-26 dan sonra.. Ödem vs olursa ona da odaklanın.. Ödem de tansiyon çıkarır..:KK15::KK15: Aman dikkat edelim.. Benim amacım en azında -35-36 yı görebilmek inşallah

@gmzckr

canım çalışıyorsan özellikle dikkat et.. Ödem daha çabuk olur.. saat başı kalk yürü ayağının altına yükselti koy.. Ben geçen hamileliğimde çalışıyordum şimdi işi bıraktım.. kendimi yormuyorum.. dinleniyorum sürekli

@gmzckr

ayy canım şimdi okudum seninde kaybın varmış.. Bende doktor hatasından ilk bebeğimi kaybettim.. Belirtiler gözüne battığı halde farkedemedi önünde eridiğimi

Bizim hastanenin bu tarz yaptıkları şeyler varmı. Ücretli organizasyon hizmeti varda onlar hiç ücretsiz bir şey yapmıyor mu bazı hastaneler odayı süslüyor felan. Masa mı veriyorlar yoksa sadece senin getirdiklerini sergilemen için.

ayrı oda tuttuğun zaman o odayı istediğin gibi süsleyebilirsin senin yapman lazım hastane yapmıyor sadece 1 tane küçük masa vermişlerdi bize onu süslemiştik fotoğrafları ekliyorum :)

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 98
  • 2.webp
    2.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 97
  • 3.webp
    3.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 98
  • 4.webp
    4.webp
    14 KB · Görüntüleme: 100
@gmzckr

canım zararı yok zaten herkes kullanıyor akım iyi olsun diye ama doktoruna söylemen iyi olur.. Birde tuzu azalt bol bol dinlen sol tarafına yat.. Tansiyonunu kesin kontrol et özellikle 25-26 dan sonra.. Ödem vs olursa ona da odaklanın.. Ödem de tansiyon çıkarır..:KK15::KK15: Aman dikkat edelim.. Benim amacım en azında -35-36 yı görebilmek inşallah

@gmzckr

canım çalışıyorsan özellikle dikkat et.. Ödem daha çabuk olur.. saat başı kalk yürü ayağının altına yükselti koy.. Ben geçen hamileliğimde çalışıyordum şimdi işi bıraktım.. kendimi yormuyorum.. dinleniyorum sürekli

Öyle yapmaya çalışıyorum kuzum.İnşallah 35-36 görürüz. :dua::dua:

ayrı oda tuttuğun zaman o odayı istediğin gibi süsleyebilirsin senin yapman lazım hastane yapmıyor sadece 1 tane küçük masa vermişlerdi bize onu süslemiştik fotoğrafları ekliyorum :)

Ne güzel olmuşş, kapıyıda siz süslediniz sanırım. Ayrı oda tutmam heralde gerek var mı ki bilmiyorum hiç ayrı oda tutan görmedim.

kızlar.
az önce doğum yapan iş arkadaşımı hastanede ziyarete gittim.
kendisi masa hazırlamış.
balonlar, renkli badem şekerleri, küçük kavanozda şekerler, buzdolabı süsü, lohusa şerbeti vs.
siz neler hazırlayacaksınız?

ya da hazırlayanınız var mi?

Bende yapicam renkli şekerler kuvöz eteği yapicam lavanta kesesi falan hazırlıcam serbet zaten olmazsa olmaz ama su an erken diye baslamadim

Back
X