• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar sordum ama yine soruyorum fetal eko istedi doktorum bende korktum acıkcası ama istiyoruz dedi sanırım tedirgin oldugumu farketti. Her hamileden istenir mi fetal eko ?
Tedbir amaçlı da istemis olabilir,bence kafana takıp stres olma. Benim ayrintilida doktor baktı herhalde. Çünkü rapora fetal eko normal yazmış. Sen de yaptır kafan rahat etsin

canım yazdım o kadar gitmemiş biraz önce zermina ya yazmıştım benimki de hep aşağıda kasıklarda idrar torbama vurup duruyor Çan’ımı acıtıyor minnoş hatta şu an bile çoştu idrar torbama kum cuvalı muamelesi mi yapıyor ne :KK53: ayrıntılıda da kafa aşağıda ayaklar yukardaydı bizimkiler ufak diye bence oralardalar hala
Ya aslinda doktorum bebegin gayet yukarida demisti son gittigimde. Daha oncede hic asagida hissetmemistim boyle
Agri da var 2 gundur o yuzden tedirgin oldum cok canim :(

Cok korktum ya agrim da olunca :KK43: ilk kez asagida pit pit hissettim

Benim otururken hep kasiklarimda atiyor.yani nasi desem ne kadar asagida dusunebiliyorsan o kadar asagida:) halen oyle uzun zamandr.yattigimda fln bazen yukari cikiyor o da gobek deligime yakin bile degil

Tedbir amaçlı da istemis olabilir,bence kafana takıp stres olma. Benim ayrintilida doktor baktı herhalde. Çünkü rapora fetal eko normal yazmış. Sen de yaptır kafan rahat etsin
Fetal eko her hamileden istenmiyor. İkisinde de istenmedi bende. Ayrıntılı da kalple ilgili bir sorun çıkarsa isteniyor sanırım. Tam bilgi sahibi değilim. Bikaç arkadaş yaptırdı burda. Gördüklerinde cevap yazacaklardır.
Genelde istenmesi gereken bir tetkik canım ama bazı doktorlar risk görmeden istemiyor yaptırmanda fayda var. Ben oğluöda yaptırmadım risk falan da yoktu ama kalp hastalığı çıktı şimdi bunda tedbir amaçlı yaptırdım içim rahat şükür sende yaptır bence
Kızlar ayrıntılı ultrasonumda kalp yerleşimi,aksı,boyutları,4 odacık görünümü olağan izlendi yazıyor. İnşAllah birşey yoktur ya yarın gidince tekrar sorucam ordaki hamilelerede sizden istendi mi diye. Doktor istiyoruz genel dedi ama tedirgin oldugumu farkettigi için söyledi o lafı gibi geldi bana

Genelde istenmesi gereken bir tetkik canım ama bazı doktorlar risk görmeden istemiyor yaptırmanda fayda var. Ben oğluöda yaptırmadım risk falan da yoktu ama kalp hastalığı çıktı şimdi bunda tedbir amaçlı yaptırdım içim rahat şükür sende yaptır bence
Özeldemi yaptırdın cnm?

Kızlar ayrıntılı ultrasonumda kalp yerleşimi,aksı,boyutları,4 odacık görünümü olağan izlendi yazıyor. İnşAllah birşey yoktur ya yarın gidince tekrar sorucam ordaki hamilelerede sizden istendi mi diye. Doktor istiyoruz genel dedi ama tedirgin oldugumu farkettigi için söyledi o lafı gibi geldi bana
ç tedirgin olma canım rahat ol genel olarak kalpte problem yok belli ki fetal eko damar yerleşimlerine giriş çıkışlara kanın pompalanma hızına kadar bakıyorlar

Özeldemi yaptırdın cnm?
özelde yaptırdım canım detaylı ile birlikte, iki hafta sonra da çocuk hastanesinde çocuk kalp doktoru tarafından bakılacak ben garantici bi insanım hem özele hem devlete gidebildiğim kadar gidiyorum

ç tedirgin olma canım rahat ol genel olarak kalpte problem yok belli ki fetal eko damar yerleşimlerine giriş çıkışlara kanın pompalanma hızına kadar bakıyorlar

özelde yaptırdım canım detaylı ile birlikte, iki hafta sonra da çocuk hastanesinde çocuk kalp doktoru tarafından bakılacak ben garantici bi insanım hem özele hem devlete gidebildiğim kadar gidiyorum
Benım radyoloji bakıcak kısmetse. Cocuk kardıyologuna gidip kalp ekosu çekilmek istiyor muyum diyorsun. Benım martın 2sine randevu verdiler kısmetse.

Benım radyoloji bakıcak kısmetse. Cocuk kardıyologuna gidip kalp ekosu çekilmek istiyor muyum diyorsun. Benım martın 2sine randevu verdiler kısmetse.
dün ki ayrıntılıyı ve ekoyu radyoloji uzmanı yaptı canım. Çocuk hastanesine devlette ki doktorum yönlendirdi, git konuş onlar gün veriyorlar dedi (kalple ilgili hikayesi olanları yönlendiriyorlarmış sadece) gittim oğlumda ki problemi söyledim ve şimdi ki gebeliğim için fetal eko yapılmasını istiyorum dedim onlar da gün verdiler bakalım nasıl inceleyecekler

dün ki ayrıntılıyı ve ekoyu radyoloji uzmanı yaptı canım. Çocuk hastanesine devlette ki doktorum yönlendirdi, git konuş onlar gün veriyorlar dedi (kalple ilgili hikayesi olanları yönlendiriyorlarmış sadece) gittim oğlumda ki problemi söyledim ve şimdi ki gebeliğim için fetal eko yapılmasını istiyorum dedim onlar da gün verdiler bakalım nasıl inceleyecekler
Ayın kacına verdiler cnm . İnşAllah güzel haberler alırız hepimiz.AMİNNNNN❣

Kasilma nasil oluyo canim tarif edebilir misin ay ya ALLAH korusun insaALLAH hepimiz zamaninda dkucagimiza aliriz yavrularimizi
Amin canım inşallah.. Karnımda bebek toparlanıyor, yerel sertleşme yani.. Bende burada yazınca onun kasılma olduğunu öğrendim.. Doktoruma tarif edince Mg ilacını artırdı, ve rapor verdi.. Şimdi biraz daha iyiyim aslında yine toparlanıyor da o kadar sık değil..

Kanguruya nasil bakiyorsunuz kizlar kullanisli olur mu.ben pusetli travel sistem arabasiyla hafif kullanisli bi portbebe olabilen bebek arabasi arasinda kaliyorm ama minikken bebek arabasi biraz buyuk mu kalir.hos eskiden travel sistem mi vardi ablamlar nasi koydu gezdirdi diyorum sonra:KK70: bide arabada koltuk olarak kullanilmasi cezbediyor travelda ama ayriyeten koltuk da alabilirim uzun vadeli kullanabilecegi.karar veremiyorum.kanguruya takip cikasim geliyor bebisi ama onda da handikap var bi yerde uyusa kalsa nereye yatircam kafamda deli sorular:deli:

Aynı kafamdaki sorular.. Eşimin arkadaşı demiş Travel sistem arabamız var, verelim diye.. Çocukları da bir yaşında.. Kullanışlı olmamış.. Bende düşünüyorum, altı ay ana kucağı yeter.. 1 yaşından sonra da diğer araçlar ağır gelir gibi.. Herkes bastona döndüğü içinde kararsızım.. Kolay oturma ünitesi ile katlanan, hafif, fonksiyonel bir araba istiyorum.. Ay inşallah buluruz..

Gözün aydın canım,bak geçen haftaki doktor boşu boşuna strese sokacakti seni nerdeyse.. Neyseki minigin iyiymiş. Burnu ne güzel görünüyor maşallah size:KK200:
Gerçekten koca hafta korku ve stres yaşadım ama boşunaymış çok şükür. Bebeğim ı gördüm gayet iyiydi ve ne güzel netti her hareketi :) Ama adet tarihine göre geç döllenme olmuş Olabilir dedi doktor ve Dogum tarihi 5 Temmuz çıktı ama erken de olabilir dedi. , takvimi değiştirdim ben de, sağlıkla gelsin de farketmez.

Gerçekten koca hafta korku ve stres yaşadım ama boşunaymış çok şükür. Bebeğim ı gördüm gayet iyiydi ve ne güzel netti her hareketi :) Ama adet tarihine göre geç döllenme olmuş Olabilir dedi doktor ve Dogum tarihi 5 Temmuz çıktı ama erken de olabilir dedi. , takvimi değiştirdim ben de, sağlıkla gelsin de farketmez.
Önemli olan sağlıklı olması canım geç doğar erken doğar tamamen bebişlerin keyfine kalmış bişey inşallah hepsi tam zamanında sağlıkla doğar

Kızlarr :KK43: Bebeklerinizin hareketlerini aşağıda kasıkta hissettiğiniz oluyor mu? 2 gündür ağrım var zaten :KK43: Şimdide aşağıda pıt pıt kasıklarımda hareket ediyor sanki..
Aynen canım benimki de kasigimi çok seviyor.nadir karnımda tekmeleri oluyo.nerde rahatsa oraya geçer diyolar korkma:) ağrı benim adet dönemime gelen tarihte oldu şükür şimdi fazla yok.

Kızlar sağ tarafım çok sert yukarda bagirsagimin olduğu yer ağrıyor eşim de dokundu bu taraf şişkin ve sert diyor . Sizce bebek o tarafta olabilir mi ? Bugün sessiz yine :/

Back
X