• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Amin canım inşallah.. Karnımda bebek toparlanıyor, yerel sertleşme yani.. Bende burada yazınca onun kasılma olduğunu öğrendim.. Doktoruma tarif edince Mg ilacını artırdı, ve rapor verdi.. Şimdi biraz daha iyiyim aslında yine toparlanıyor da o kadar sık değil..

Aynı kafamdaki sorular.. Eşimin arkadaşı demiş Travel sistem arabamız var, verelim diye.. Çocukları da bir yaşında.. Kullanışlı olmamış.. Bende düşünüyorum, altı ay ana kucağı yeter.. 1 yaşından sonra da diğer araçlar ağır gelir gibi.. Herkes bastona döndüğü içinde kararsızım.. Kolay oturma ünitesi ile katlanan, hafif, fonksiyonel bir araba istiyorum.. Ay inşallah buluruz..

İnsaallah yaa cok kararsizim ben.arkadasin veriyorsa ne guzel al kullan kendin direkt baston alirsin ilerde

Arkadaşlar kalça oynar eklemlerim çok agriyor üstüne basamiyorum bazen magnezyum ve balık yagi olarak ne kullanıyorsunuz kalsiyum kullanan varmı birde benim yaramaz hep midemde yukarda oynuyor halen daha karnim çıkmadı çünkü geniş bir alana yayıldı bence :)

Eklentiler

• FB_IMG_1518546177762.webp
    FB_IMG_1518546177762.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 136
Chicco trio sprint travel sistem nasil 1.700lira babymallda gordum smdi.istedigim her seye sahip gibi duruyor ama tam arastirmadm bilgisi olan var mi.baston travel cinsinden. ana kucagi,port bebe ve oturma unitesi hepsi ayri ayri

Kızlarr :KK43: Bebeklerinizin hareketlerini aşağıda kasıkta hissettiğiniz oluyor mu? 2 gündür ağrım var zaten :KK43: Şimdide aşağıda pıt pıt kasıklarımda hareket ediyor sanki..
BEnim hep kasıkta hareket ediyor canım.dr a sormuştum haftasonu gittiğimde başı yukarda ayakları aşağıda o nedenle tekmelerini hareketlerini orada hissediyorsun ddi

Amin canım inşallah.. Karnımda bebek toparlanıyor, yerel sertleşme yani.. Bende burada yazınca onun kasılma olduğunu öğrendim.. Doktoruma tarif edince Mg ilacını artırdı, ve rapor verdi.. Şimdi biraz daha iyiyim aslında yine toparlanıyor da o kadar sık değil..

Aynı kafamdaki sorular.. Eşimin arkadaşı demiş Travel sistem arabamız var, verelim diye.. Çocukları da bir yaşında.. Kullanışlı olmamış.. Bende düşünüyorum, altı ay ana kucağı yeter.. 1 yaşından sonra da diğer araçlar ağır gelir gibi.. Herkes bastona döndüğü içinde kararsızım.. Kolay oturma ünitesi ile katlanan, hafif, fonksiyonel bir araba istiyorum.. Ay inşallah buluruz..
Biz kızımıza chicco simply city travel( yada liteway de olabilir adını unuttum )almıştık.4 yaşına kadar kullandık kullanımı rahat hantal değil çok yer kaplamıyor arabanın bagajında vs . baston tipinde.uzay mekiği gibi gösterişli arabalardan değil ama diğerlerini alsaydık kısa sürede baston puset arayışına girerdik eminim.size de baston tarzı travel setleri öneririm.paranızı çöpe atmayın kızlar

Kızlar 23. - 24 haftalarda olup benim gibi göbeği çok gerilen ve beli tutulmuş gibi ağrıyan var mı? :KK43:
Şu son bir haftadır sanki çok büyüdü göbegim bebek içerde sigamiyormus gibi garip bi his :110:

Evet benimde aynı şekilde. Alta doğru çekiyor vücudumu sanki. Artık buna alışmalıyız bence. Daha yeni başlıyoruz :KK76:

Benim de karnım şiş taşıyamayacak gibi oluyorum sanki:anneadayı:hareketleri bazen kasiklarimda hissediyorum öyle bir yere vuruyo ki hemen tuvalete koşasım geliyo bir de bugün vajinada hafif ağrı var ince ince hepimizin hissettikleri aynı gibi :KK49:

İnsaallah yaa cok kararsizim ben.arkadasin veriyorsa ne guzel al kullan kendin direkt baston alirsin ilerde
Ya eşim izmirde ya, onun oradan iş arkadaşı.. Aileyi tanımıyorum hiç.. Bu arada yolladığın Chicco arabayı çok beğendim.. Bir yerden görüp deneme imkanımız olsa keşke..

Biz kızımıza chicco simply city travel( yada liteway de olabilir adını unuttum )almıştık.4 yaşına kadar kullandık kullanımı rahat hantal değil çok yer kaplamıyor arabanın bagajında vs . baston tipinde.uzay mekiği gibi gösterişli arabalardan değil ama diğerlerini alsaydık kısa sürede baston puset arayışına girerdik eminim.size de baston tarzı travel setleri öneririm.paranızı çöpe atmayın kızlar
Eşimin arkadaşında olanda liteway mış.. Neden kullanmadılar, anlayamadım.. Baston da çookk haklısın.. Burada bir arkadaşta yazmıştı liteway iyi diye..

Maşallah canım.. Ya ben garip şekilde neden ve boydan eşit genişledim.. Kare gibi olmuşsun dedi bir arkadaş.. :KK70: cidden önden karnım baya var, yandan kendime bakınca yandan da baya genişlemişim.. :mad: ay çok kötü oldum..

Bende sormamistim tam kapatti cinsiyeti soylemis miydim dedi hayir bildigim icin sormadim dedim tekrar acti makinayi bakti kiz dedi rapora da cinsiyet kiz diye yazmis :)) sen bilmiyo muydun cinsiyetini ?

Yok biliyorum bn cinsoyeti canm ama Ayrintilida daha net belli oluyomus ya Bizim raporda cinsiyeti erkek kiz falan yazmiyor

Ya eşim izmirde ya, onun oradan iş arkadaşı.. Aileyi tanımıyorum hiç.. Bu arada yolladığın Chicco arabayı çok beğendim.. Bir yerden görüp deneme imkanımız olsa keşke..

Eşimin arkadaşında olanda liteway mış.. Neden kullanmadılar, anlayamadım.. Baston da çookk haklısın.. Burada bir arkadaşta yazmıştı liteway iyi diye..

Maşallah canım.. Ya ben garip şekilde neden ve boydan eşit genişledim.. Kare gibi olmuşsun dedi bir arkadaş.. :KK70: cidden önden karnım baya var, yandan kendime bakınca yandan da baya genişlemişim.. :mad: ay çok kötü oldum..

Ben aynıyım ya karnıma yastık koymuşsun gibi

Back
X