• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya eşim izmirde ya, onun oradan iş arkadaşı.. Aileyi tanımıyorum hiç.. Bu arada yolladığın Chicco arabayı çok beğendim.. Bir yerden görüp deneme imkanımız olsa keşke..

Eşimin arkadaşında olanda liteway mış.. Neden kullanmadılar, anlayamadım.. Baston da çookk haklısın.. Burada bir arkadaşta yazmıştı liteway iyi diye..

Maşallah canım.. Ya ben garip şekilde neden ve boydan eşit genişledim.. Kare gibi olmuşsun dedi bir arkadaş.. :KK70: cidden önden karnım baya var, yandan kendime bakınca yandan da baya genişlemişim.. :mad: ay çok kötü oldum..

Evet ben de suan almasam bile aklimda netlestirmek istiyorum bi gorup denemek lazim gorunusu ve kullanisi iyi gibi duruyor.bu arada ben de cok kilo aldim.iki gune bi kilo aliyorum mubarek tartilmak istemiyorum.onden yandan genislemeye basladm:oha:

Kızlar sizden dua istiyorum çok canım yanıyor. Siz hamilesiniz duanız kabul olur. Oğlumun acısını dindirsin Rabbim...

Ettim canim.Allah yardimcin olsun en kisa zamanda acini dindirecek saglikli evlat nasip etsin sana.Allah bazen sınıyor ona sığın bugunler de gececek insaallah kardesleri olacak yavrunun ilerde ve bugunlerden bahsediceksin onlara

Kızlar sizden dua istiyorum çok canım yanıyor. Siz hamilesiniz duanız kabul olur. Oğlumun acısını dindirsin Rabbim...

Allahım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin sağlıkla al inşallah kucağına. Rabbim acını dindirsin. Çok zor..

Allah acını dindirsin cnm tez vakitte hamile kal inşAllah sağlıklı bi şekildede kucagına al inşAllah.AMİNNNNN❣

bence ziyaretçiler eve geleceğine hastaneye gelsin daha iyi, evde daha uzun kalıyorlar, evde bir şeyler hazırlayıp ikram etmek daha zor.. hastanede kısa süreli kalıyorlar :) imkan varsa ilave oda tutulursa gelenler senin kaldığın odada değil de diğer odada takılıp giderler ben öyle yapmayı planlıyorum
Valla bana göre 40'ı çıkmayan lohusa kadın rahatsız edilmez ,evet haklısın eve gelenlerde muhabbete güne gelir gibi oturuyorlar.Bizim burda hastaneye gelen evede gelir hastaneye geldim diye saymaz.eve gelenin yanında 15 dk.otururum sonra odama çekilirim bebişle. gelenler eşimin tarafı olacağı için k.validem görümcem sürekli gelir giderler onlar ilgilenir misafirlede.

Kızlar 23. - 24 haftalarda olup benim gibi göbeği çok gerilen ve beli tutulmuş gibi ağrıyan var mı? :KK43:
Şu son bir haftadır sanki çok büyüdü göbegim bebek içerde sigamiyormus gibi garip bi his :110:

Benimde bel ağrım başladı şimdiden başlıyorsa ilerde napıcaz korkuyorum. bir de eğilip çorap giyerken çok zorlanıyorum normal mi ya bu kadar erken olması..

Biz kızımıza chicco simply city travel( yada liteway de olabilir adını unuttum )almıştık.4 yaşına kadar kullandık kullanımı rahat hantal değil çok yer kaplamıyor arabanın bagajında vs . baston tipinde.uzay mekiği gibi gösterişli arabalardan değil ama diğerlerini alsaydık kısa sürede baston puset arayışına girerdik eminim.size de baston tarzı travel setleri öneririm.paranızı çöpe atmayın kızlar
hangisi cnm...

Eklentiler

• 326094284_tn50_0.webp
    326094284_tn50_0.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 52
  • chicco-duo-simplicity-plus-travel-sistem-bebek-arabasi__0951605154502006.webp
    chicco-duo-simplicity-plus-travel-sistem-bebek-arabasi__0951605154502006.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 64
Mantıklıymış o zaman. Bizim ailelerimiz felan yakınlar gelir heralde bir tek. Peki odaları nasıl o hastanenin yani yattığımız odada da böyle bir masa hazırlayabilir miyiz.

odaları görme hakkın var canım vaktin olduğu bir gün görmeyi talep edebilirsin hatırladığım kadarı ile odalar büyüktü ama senin de büyük oda diye özellikle söylemen lazım daha küçük odalar da var

Back
X