• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimde bel ağrım başladı şimdiden başlıyorsa ilerde napıcaz korkuyorum. bir de eğilip çorap giyerken çok zorlanıyorum normal mi ya bu kadar erken olması..

benim de bel ağrılaırm başladı :( özellikle adım atarken iğne saplanıyor gibi sancı giriyor kımıldayamıyorum haftayaki kontrolde dr a soracağım

odaları görme hakkın var canım vaktin olduğu bir gün görmeyi talep edebilirsin hatırladığım kadarı ile odalar büyüktü ama senin de büyük oda diye özellikle söylemen lazım daha küçük odalar da var
Tamam canım bir sonra ki randevuda sorayım bende bakayım odalara.

benim de bel ağrılaırm başladı :KK43: özellikle adım atarken iğne saplanıyor gibi sancı giriyor kımıldayamıyorum haftayaki kontrolde dr a soracağım

Bende koltuğa uzandığımda felan kalkarken zorlanıyorum yani öyle çok aşırı kilo da almadık umarım git gide artmaz ağrılar daha şimdiden..

ne güzel :) Selim adını öyle çok sevmişim ki şimdi doğacak oğluma isim bulamıyorum 2.Selim diyeism geliyor :))

Haha osmanlı gibi :)) benim eşim seçti arkadaşının ismiydi benim de hoşuma gitti ama yine de isminde bir imzam olsun dedim. Sonuna Taha 'yı da ben koydum. Selim Taha yaptık..

Kızlar glukoz abartıldıgı gibi degil tadı. Burda konuştugum kişiler önceden çok kötü olduğunu söylediler ama şimdi içinde elma aroması vardı. Tadı da gayet güzel. :super:
Sadece ac karnına 3 saat beklemek sıkıcı olan :işsiz::KK72:

Benimde bel ağrım başladı şimdiden başlıyorsa ilerde napıcaz korkuyorum. bir de eğilip çorap giyerken çok zorlanıyorum normal mi ya bu kadar erken olması..

benim de bel ağrılaırm başladı :KK43: özellikle adım atarken iğne saplanıyor gibi sancı giriyor kımıldayamıyorum haftayaki kontrolde dr a soracağım
Ortak sorun heralde aynı haftalardayiz. Oturup kalkarken, çorap ayakkabı falan giyerken bıçak saplanir gibi oluyor çok fena. Sanki 100 kilo olduk çok agirlasmis hissediyorum kendimi niyeyse.
Bu bel ağrıları normalmiş bebeğin agirligi arttıkça bel cukurumuz öne doğru daha da cukurlasiyor ve vücudun postürü bozuluyor o yüzden tüm bu ağrılar. Daha da artacak ama bebek büyüdükçe.
Neyse biz yine de dikkat edelim fazla yorulmamak, fazla da kilo almamak lazım :KK51:

Aynen canım benimki de kasigimi çok seviyor.nadir karnımda tekmeleri oluyo.nerde rahatsa oraya geçer diyolar korkma:) ağrı benim adet dönemime gelen tarihte oldu şükür şimdi fazla yok.

BEnim hep kasıkta hareket ediyor canım.dr a sormuştum haftasonu gittiğimde başı yukarda ayakları aşağıda o nedenle tekmelerini hareketlerini orada hissediyorsun ddi

Evet kızlar normalmiş :) Dün akşam dayanamadım doktoruma gittim. Bebeğimin kafası yukarda popo aşağıda, bacaklarını da aşağı indirdikçe altta hissediyormuşum :) Ama ağrımın sebebi idrar yolları malesef :( Enfeksiyon çıktı.. Suya karıştırıp içmem için ilaç verdi dr. Bol su tüket dedi umarım atabilirim :( Bir de tuz tüketme fazla dedi, neden bilmiyorum.

Evet kızlar normalmiş :) Dün akşam dayanamadım doktoruma gittim. Bebeğimin kafası yukarda popo aşağıda, bacaklarını da aşağı indirdikçe altta hissediyormuşum :) Ama ağrımın sebebi idrar yolları malesef :KK43: Enfeksiyon çıktı.. Suya karıştırıp içmem için ilaç verdi dr. Bol su tüket dedi umarım atabilirim :KK43: Bir de tuz tüketme fazla dedi, neden bilmiyorum.

Genelde tuzu tansiyon için söylüyorlar.
Benimde hamileliğin basında vardı idrar yolları urocare diye bi toz içtim 2 kutu suya karıştırıp geçti şükür. Tekrarlamaz inşalalh. Tabi en önemlisi çok şu içmek yok o illet geçmiyor

3 saat mi :KK57::KK57: çok uzun değil mi ya bayılırız 3 saate
Arkadas 75 lik yada 100 lük yaptırıyor sanırım. 50 lik daha kısa sürüyor. Benim içinde sorun tadı değil. Aç karınla beklemek ve kan vermek. Normalde bile baygınlık geçiriyorum tansiyon devamlı düşük olduğu için. Artık eşime söylicem sırf bu iş için izin alsın. Yanlız mümkün değil.

Kızlar dün çok kötü bir gün geçirdim. Yaş düşürdüm 2 tane daha var çok kötü agrım vardı 2 serumla zor dindi ağrım. Şükürler olsun bebiş iyi.

Genelde tuzu tansiyon için söylüyorlar.
Benimde hamileliğin basında vardı idrar yolları urocare diye bi toz içtim 2 kutu suya karıştırıp geçti şükür. Tekrarlamaz inşalalh. Tabi en önemlisi çok şu içmek yok o illet geçmiyor
Aynen gerçekten tekrarlıyor bu enfeksiyon. Su da içiyorum bol bol neden oluyor anlamıyorum,dikkat etmeme rağmen oluyor.. Geçen aylarda yine olmuştu bol suyla atmıştım. Şimdi biraz daha yüksek çıktı sanırım enfeksiyon :/

Kızlar dün çok kötü bir gün geçirdim. Yaş düşürdüm 2 tane daha var çok kötü agrım vardı 2 serumla zor dindi ağrım. Şükürler olsun bebiş iyi.
Geçmiş olsun canım bende de çok ağrı vardı idrar yolları enfeksiyonu çıktı. Bol su tüketmelisin sende.

Biz kızımıza chicco simply city travel( yada liteway de olabilir adını unuttum )almıştık.4 yaşına kadar kullandık kullanımı rahat hantal değil çok yer kaplamıyor arabanın bagajında vs . baston tipinde.uzay mekiği gibi gösterişli arabalardan değil ama diğerlerini alsaydık kısa sürede baston puset arayışına girerdik eminim.size de baston tarzı travel setleri öneririm.paranızı çöpe atmayın kızlar

Canım bahsettiğin böyle birşey mi ?

https://www.e-bebek.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi-p-cas-000045/

Back
X