• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar bugün kontrolümuz vardı herşey yolundaydı çok tatliydi ama yuzunu pek dönmedi bize esnedi 2 kere sonra birdaha göstermedi. Ben de videosunu cektim resim yakalayamadık. Doktor 2 ay sonra gel dedi. Hiç-bir sıkıntı görünmüyor öbür aya gelmene gerek yok hem 2 ay sonra yanakları dolar. Sana tombis resmini veririm dedi.
Iyiyiz çok şükür şeker testimiz de temiz.. :KK36: buda benim çektiğim resim esnerken. O zaman bile yüzünü göstermedi eliyle kapattı :KK64:Eki Görüntüle 2111300
Gözün aydın canım,uykucu minik :) Tam uyuyacağı zamanmis görüşmeniz demek ki. Maşallah çok tatlı esniyor:KK200::nazar: Benim randevum da yarın, çoook heyecanlıyım:anne:

Evet zaten sonra tamamen arkasını dönüp uyudu bi gidin başımdan der gibi :D olsun gördüm ya bütün sıkıntılarım uçup gitti. Heyecandan boyunu kilosunu bile sormayı unuttum. Doktor haftası ile uyumlu dedi ama kaç diye sormadım ona bakmaktan. Inşallah seninki de çok güzel geçer :anne:
Gözün aydın canım,uykucu minik :) Tam uyuyacağı zamanmis görüşmeniz demek ki. Maşallah çok tatlı esniyor:KK200::nazar: Benim randevum da yarın, çoook heyecanlıyım:anne:

Kızlar bebişler doğunca emzik vermeyi, alıştırmayı düşünüyor musunuz? Avent'in soothie emzikleri çok hoş, çoğu bebeklerin de reddetmeden aldıklarını duydum. Tecrübeli annelerin tavsiyeleri var mı bu konuda?
Oğlumda kullandım yine alacağım abartmadan kullandı mı bence iyi birşey bende bu emziklerden alacağım

Oğlumda kullandım yine alacağım abartmadan kullandı mı bence iyi birşey bende bu emziklerden alacağım
Ben emzikle çok rahat ettim sürekli uyanıyordu emmek istiyordu malum emzirme döneminde annenin de uyuması lazım süt için hem çene kasları gelişimi için faydalı diyorlar bazı doktorlar da tam aksini savunuyor size kalmış birşey yedekte bulundurun derim ben bebek karar veriyor zaten ne istediğine :KK200:

Screenshot_20180214-175816.webp
Bu da benim minik farem canimm kizimm. Cok sukur cok iyiymis :KK6:
Saci belli degil mi kizlar yaa saclari varr baya cikmiiisss :D

Kizlar bugün kontrolümuz vardı herşey yolundaydı çok tatliydi ama yuzunu pek dönmedi bize esnedi 2 kere sonra birdaha göstermedi. Ben de videosunu cektim resim yakalayamadık. Doktor 2 ay sonra gel dedi. Hiç-bir sıkıntı görünmüyor öbür aya gelmene gerek yok hem 2 ay sonra yanakları dolar. Sana tombis resmini veririm dedi.
Iyiyiz çok şükür şeker testimiz de temiz.. :KK36: buda benim çektiğim resim esnerken. O zaman bile yüzünü göstermedi eliyle kapattı :KK64:Eki Görüntüle 2111300
Maşallah canım :nazar: Benim detaylı Cuma sabah 10:00'da. Çok merak ediyorum yüzünü gösterecek mi acaba :süslü:

Kızlar bebişler doğunca emzik vermeyi, alıştırmayı düşünüyor musunuz? Avent'in soothie emzikleri çok hoş, çoğu bebeklerin de reddetmeden aldıklarını duydum. Tecrübeli annelerin tavsiyeleri var mı bu konuda?
Ya bunların tutma yeri yok gibi.ben kızımda emzik askısı kullanmıştım yere düşmüyordu iyi oluyordu.bunları sürekli takipte olacan düşerse (bulursan) yıkayacan gibi :110: var mı bu modellerin de bi kolaylığı acaba?ben kızımda nuk kullanmıştım

Ya bunların tutma yeri yok gibi.ben kızımda emzik askısı kullanmıştım yere düşmüyordu iyi oluyordu.bunları sürekli takipte olacan düşerse (bulursan) yıkayacan gibi :110: var mı bu modellerin de bi kolaylığı acaba?ben kızımda nuk kullanmıştım
Bu modeller zaten ilk üç ay için alışmalarını sağlıyor..sonra askı takılanlarla değiştiriyorsun..çok küçük oldukları için emziği atacaklarını sanmıyorum

Selam kızlar bugün detaylı ultrasonum vardı şükürler olsun herşey iyiymiş bide haftaya baska bir yerde yaptiricam icim iyicece rahat etsin diye plesanta önde olduğu için bebeği hissedemiyomusum buda normal dedi büyüdükçe hissedersin dedi ben normalde bugüne kadar hiç kilo almadım sakın kilo alma dedi 74 kiloyum kilon fazla dedi bebek beslenme dedim o senin depolarında besleniyor zaten dedi darısı giricek olan arkadaşlara insallah onlarda sorunsuz atlatır lar

Sm2014 ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdın
Hangi hastane ve fiyatı ne?
Masallh bu arada bebegini

Bu modeller zaten ilk üç ay için alışmalarını sağlıyor..sonra askı takılanlarla değiştiriyorsun..çok küçük oldukları için emziği atacaklarını sanmıyorum
Yaş grubunu bilmiyordum canım anladım şimdi sağol.bi de bu tarz kauçuklar görmüştüm e-bebekte.kauçuğun dokusu silikona göre daha yumuşak anne göğsüne yakın oluyormuş

Selam kızlar bugün detaylı ultrasonum vardı şükürler olsun herşey iyiymiş bide haftaya baska bir yerde yaptiricam icim iyicece rahat etsin diye plesanta önde olduğu için bebeği hissedemiyomusum buda normal dedi büyüdükçe hissedersin dedi ben normalde bugüne kadar hiç kilo almadım sakın kilo alma dedi 74 kiloyum kilon fazla dedi bebek beslenme dedim o senin depolarında besleniyor zaten dedi darısı giricek olan arkadaşlara insallah onlarda sorunsuz atlatır lar
Süper valla kilo almaman, ben 8 kiloyu geçtim bayadir tartilmiyorum:KK49:Gozun aydın canım sorunsuz atlatmissin ayrintiliyi da maşallah size de :KK200:

Kizlaaaar acil durum !!

Az önce maalesef özel doktorumu bıraktım.. İstanbul'da iyi doktor önerisi olan var mı acilen yenisini bulman lazım.. durumum riskli olduğu için çok iyi dikkatli bir doktor olmalı .. ben de araştırıyorum..

Kendi doktorumda çalışanların terbiyesizliği yüzünden bıraktım.. Çok sinirlendim bugun

Back
X