• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim benim sen guclu olmaya calis once dua edelim melegimize. Insallah iyi olur herseyin bileni Rabbimdir..
Kac haftalik dogdu kilosu falan nasil. Bir rahatsizlik mi yasadin?
Bi kaç farklı sebebi olabilir dediler şuan gittiğim hastanede değilm takibimi 4 farklı doktr yaptı o yyüzde şundandr diyemediler 23 hafta 560 gram doğdu yüz gram kaybetti şuan :(

evet canım paylaş lütfen kolay takip edebileceğim biri ise ve kolay gidebilirsem çok iyi olur araştırırım..

evet canım yaa her gittiğimde zaten 3 saat bekliyorum muayene olabilmek için dün biraz geç gittim başka işim vardı.. Yok geç kalmışsınız yok sizi alır mı bilmem falan neler neler dedi.. soralım bakalım alacak mı dedi bende tamam dedim tam yarım saat bekledim sadece bekleyim beklemeyeceğimi öğrenmek için inanabiliyor musun? Gittinm sordum ne durumdayız diye daha haber gelmedi vs dedi zaten sinirliydim çıktım döndüm.. Bülent bey iyi ama bekleyip beklenmeyeceğini öğrenmek için bile bekledim hadi onu geçtim adam resmen fırça attı yok geç geldim diye sanki gidince hemen alıyorlar..
Seni o kadar iyi anlıyorum buna benzer çok olay yaşadım inan aşılama yapılacağı anda daha doktor gelmemişken hemşirenin kötü davranışları yüzünden ağlayarak çıkıp gitmek istemiştim son anda Bülent bey gelmişti. Ama sen en azından başka hastanede detaylı ultrasona girmiştin, inşallah yakın zamanda iyi bir doktor bulursun.

MMerhaba kızlar haziran annesi olmaya hazırlanırken kendimi doğum yapmış olarak buldum bebeğim benim güzel kızım henüz çok küçük ve doktorlar çok umutsuz sizden ricam hamilelerin duası kabul olur kızım Ülkü'ye dua edin nolur Allah' ım Şafi ismiyle şifalar versin meleğime şimdiden teşekkür ederim
Rabbim şifalar versin inşallah güçlü kızına , ıyi olacak Allah'ın izniyle büyüyecek güzel kız...

bence de erken olabilir canım. belki gerek kalmayacak. çalışıyorsan düşünüyor olabilirsin önceden sağmak için ama belki bebek sen doğum iznindeyken emmeyi bırakacak. . hastaenede gerekirse veriyorlar diye biliyrm. gerekirse kıralar ya da alırsın

Nasıl taş düşürdün bi şey mi içtin kendiliğinden mi düştü kac mm di benim de 5 mm bir tasim vat bobrekte duruyor inşallah yerinden kıpırdamaz

Sancıyla hastaneye gittim serumlardan sonra düştü ama büyük ihtimalle kanala girdiği için sancı yaptı 2 tane daha var 4mm inş düşmez seninki bolca su iç canım

MMerhaba kızlar haziran annesi olmaya hazırlanırken kendimi doğum yapmış olarak buldum bebeğim benim güzel kızım henüz çok küçük ve doktorlar çok umutsuz sizden ricam hamilelerin duası kabul olur kızım Ülkü'ye dua edin nolur Allah' ım Şafi ismiyle şifalar versin meleğime şimdiden teşekkür ederim

Canım Allah yardım etsin inşallah sana bağışlasın yavrunu.. bende ilk bebeğimi erken doğurmuştum kuvöz günlerini çok iyi bilirim seni çok iyi anlıyorum Allah yar ve yardımcın olsun..

Seni o kadar iyi anlıyorum buna benzer çok olay yaşadım inan aşılama yapılacağı anda daha doktor gelmemişken hemşirenin kötü davranışları yüzünden ağlayarak çıkıp gitmek istemiştim son anda Bülent bey gelmişti. Ama sen en azından başka hastanede detaylı ultrasona girmiştin, inşallah yakın zamanda iyi bir doktor bulursun.

evet canım ben iki ayrı ayrıntılı yaptırmıştım zaten şimdi doktor araştırıyorum.. medikaldeki doktorlara bakıyorum orası hem hastane olarak hemde 1 saatte gidebileceğim bir yer.. Buraya 3 saate gidiyordum 3 saat bekliyordum 3 saat dönüş 1 günüm gidiyordu..

Detaylı ultrasondan çıktık. Bebeğimin sol böbreğinde genişleme görüldü çok sık görülen bir sorunmuş takip edilmesi gerekirmiş. Aranızda bu durumda olan var mı ?
Canım erkek bebeklerde daha sıklıkla görülüyormus. Doktorum bana böbrekte genişleme olursa üzülme geçici bı durum demişti. O yüzden stres olma

kızlar biraz alakasız olacak ama ben elektirkli gögüs pompası alacagım bana daha eken dogum dan sonra al diyorlar sütün az olursa ne yapacaksın cok kararsız kaldım :110:
Süt işi belli olmuyor canım. Bana çalışmaya başladıktan sonra lazım olmuştu baya da işime yaradı. Eğer almayı düşünüyorsan doğumdan sonraki bekleme dursun evde. Lazım olursa kullanırsın

evet canım paylaş lütfen kolay takip edebileceğim biri ise ve kolay gidebilirsem çok iyi olur araştırırım..

evet canım yaa her gittiğimde zaten 3 saat bekliyorum muayene olabilmek için dün biraz geç gittim başka işim vardı.. Yok geç kalmışsınız yok sizi alır mı bilmem falan neler neler dedi.. soralım bakalım alacak mı dedi bende tamam dedim tam yarım saat bekledim sadece bekleyim beklemeyeceğimi öğrenmek için inanabiliyor musun? Gittinm sordum ne durumdayız diye daha haber gelmedi vs dedi zaten sinirliydim çıktım döndüm.. Bülent bey iyi ama bekleyip beklenmeyeceğini öğrenmek için bile bekledim hadi onu geçtim adam resmen fırça attı yok geç geldim diye sanki gidince hemen alıyorlar..

çok saçma olmuş hakikaten.. özel hastaneler ama ben de hatırlamam vaktinde gidip de muayeneye hemen girebildiğimiz illaki beklemişimdir en az 15-30 dak... yeri gelecek onlar da bizi bekleyecek

Selam kızlar bugün detaylı ultrasonum vardı şükürler olsun herşey iyiymiş bide haftaya baska bir yerde yaptiricam icim iyicece rahat etsin diye plesanta önde olduğu için bebeği hissedemiyomusum buda normal dedi büyüdükçe hissedersin dedi ben normalde bugüne kadar hiç kilo almadım sakın kilo alma dedi 74 kiloyum kilon fazla dedi bebek beslenme dedim o senin depolarında besleniyor zaten dedi darısı giricek olan arkadaşlara insallah onlarda sorunsuz atlatır lar
Canım sen yine de beslenmene dikkat et. Benim doktorum ilk üç ay kilo alma depolardan besleniyor bebek dedi ama 4.ayda anne ne yerse onu alır . Hatta yetersiz beslenirsen bu defa seni somurur .senin depolar boşalır bu da iyi değil

A Anestezistkilisli bence süt sağma makinası alabilirsin sütün yetmeyebilir az olabilir diyenlere bakma tecrübe ile sabit... Anneme kalsa benim de hiç sütüm yoktu çocuk ağlıyordu hep açlıktan ağlıyor diyip diyip mama verdi ilk 1 hafta annem gidince mamayı hiç vermedim oğlum 2 ay boyunca hep mememdeydi gece gündüz ve ben hiç pes etmedim olmayan sütü oldurdum :) sürekli sağdım sağdım dolabın buz kısmı süt doldu düşün
bebek ilk zamanlar emmeyi bilmiyor pek, e sen de bilmiyorsun biraz zamana ihtiyaç oluyor haliyle memedeki sütler boşalamıyor yenisi üretilemiyor bu yüzden sağıp memeyi boşaltmak ve yenisini üretmek için sağım yapmak bence çok önemli... ben bu şekilde sütümü artırmıştım

arkadaşlar doğumu bayrama denk gelenler doktorlarınızla konuştunuz mu bu mevzuyu? doğum bayramda başlarsa gelecek mi doktorunuz? benim 38. haftam bayram.
Ben konuştum bayramda hangi doktorun çalışacağı belli değil dedi izinler belirlenmemis gelmeyebilir mis :/

Doğumda doktorun olmasi sans birazda.ablama sezeryana gün verdiler.bebis 10gun erken dogdu doktor da tesadüf yurt dışındaydı doğuma başka doktor girdi.o yüzden buna coktakilmamak lazım inşallah hayirlisiyla dogururuz hepimiz

Back
X