• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
MMerhaba kızlar haziran annesi olmaya hazırlanırken kendimi doğum yapmış olarak buldum bebeğim benim güzel kızım henüz çok küçük ve doktorlar çok umutsuz sizden ricam hamilelerin duası kabul olur kızım Ülkü'ye dua edin nolur Allah' ım Şafi ismiyle şifalar versin meleğime şimdiden teşekkür ederim
Allah kızını sana bağışlasın canım sağlıcakla atlatırsınız inşallah bu günleri

Detaylı ultrasondan çıktık. Bebeğimin sol böbreğinde genişleme görüldü çok sık görülen bir sorunmuş takip edilmesi gerekirmiş. Aranızda bu durumda olan var mı ?
Arkadaşımın oğlunda vardı canım takip ettiler ama bir sorun çıkmadı
Kızlar ilacın ismini yanlış yazmışım dr ecopirin verdi bu ne ise yarıyor bilen var mı
kan sulandırıcı canım, niye verdi doktorun söylemedi mi? pıhtılaşma sorunu olanlara ve bebekte gelişim geriliğine sebep olan bazı durumlarda veriyorlar. Bazılarına da hiç bir sebep yokken gebeliğin başından itibaren veriyorlar.

Canım erkek bebeklerde daha sıklıkla görülüyormus. Doktorum bana böbrekte genişleme olursa üzülme geçici bı durum demişti. O yüzden stres olma

Süt işi belli olmuyor canım. Bana çalışmaya başladıktan sonra lazım olmuştu baya da işime yaradı. Eğer almayı düşünüyorsan doğumdan sonraki bekleme dursun evde. Lazım olursa kullanırsın

Teşekkür ederim canım bende öyle düşünüyorum

çok saçma olmuş hakikaten.. özel hastaneler ama ben de hatırlamam vaktinde gidip de muayeneye hemen girebildiğimiz illaki beklemişimdir en az 15-30 dak... yeri gelecek onlar da bizi bekleyecek
İnan öyle bir klinikten bahsediyoruz ki bir saat bile geç gitsen normalde sıran gelmemiş olur ben en erken bir buçuk saat geç girebiliyorum hemde gece yarısı randevuma bile böyle giriyorum. Çalışanları çok terbiyesizlik yapıyor ama doktor çok kibar ve iyi bir insan diye idare ediyoruz genelde.

Muayenelere bende geç giriyorum 45 dk ya kadar bekliyorum ama sırf doktorum iyi diye katlanıyorum şu an kendi doktorumdan başkasına asla güvenenemem sanırım

Screenshot_20180215-143234.webp
Biz de geldiiik kontrolden,herşey çok iyi çıktı şükür. 700 Gr,28 cm olmuş. Rahim agzimda iyiymiş.. :KK200::KK200:

MMerhaba kızlar haziran annesi olmaya hazırlanırken kendimi doğum yapmış olarak buldum bebeğim benim güzel kızım henüz çok küçük ve doktorlar çok umutsuz sizden ricam hamilelerin duası kabul olur kızım Ülkü'ye dua edin nolur Allah' ım Şafi ismiyle şifalar versin meleğime şimdiden teşekkür ederim

Yaaa çok şaşırdım üzüldüm anne oldun ama sevinemiyosn insaAllah sag salim buyur ve güçlü bi bebek olur insaAllah Rabbim evladini sana bağışlasn canm insaAlalh

Kizlaaaar acil durum !!

Az önce maalesef özel doktorumu bıraktım.. İstanbul'da iyi doktor önerisi olan var mı acilen yenisini bulman lazım.. durumum riskli olduğu için çok iyi dikkatli bir doktor olmalı .. ben de araştırıyorum..

Kendi doktorumda çalışanların terbiyesizliği yüzünden bıraktım.. Çok sinirlendim bugun

Valla kuzum biliyosun bnde yüksek riskli gebeliğim var . Acıbademe gidiyorum yeşilköye.DOktorlarımdan inanılmaz memnunum.

Allahım yar ve yardımcınız olsun. İnşallah o küçücük bedeniyle hayata tutunup annesine babasına vatanına hayırlı bir evlat olur.Allahım şifa versin inşallah:dua:

Kizlarr Bi sey sorucam Sizde de gogus uclarinizdan sivi akiyor mu ? :anneadayı::KK54:
1 kez süt gibi gelmiş canım

rabbim evladını sana bağışlasın Allah tan umut kesilmez

Kizlar ya bu renkli ultrasondan kime benzedigi hakkinda yorum yapabiliyomusunuz. Benim kizimi herkes babasina benzetti gorur gormez :KK70: oysaki cok umutluydum bana benziyodur diye ama esim de dunden beri ugrasip duruyor benle :KK70:

benim ki abiye benziyor abide bana benziyor :)

Süper valla kilo almaman, ben 8 kiloyu geçtim bayadir tartilmiyorum:KK49:Gozun aydın canım sorunsuz atlatmissin ayrintiliyi da maşallah size de :KK200:
Canım çok teşekkür ederim vallahi çok büyük bir yük gitti sırtımdan kilo iyi bişey değil sakın alma dedi benim doktorların hiçbiri kiloyu sevmiyor

Canım sen yine de beslenmene dikkat et. Benim doktorum ilk üç ay kilo alma depolardan besleniyor bebek dedi ama 4.ayda anne ne yerse onu alır . Hatta yetersiz beslenirsen bu defa seni somurur .senin depolar boşalır bu da iyi değil
Bende aynen senin gibi düşünüyorum canim söyledim doktora kilo alamiyorum diye senin depolar ona yeter dedi galiba beni çok şişman buldu aslında öyle yememezlik yapmıyorum yiyorum ama çok çabuk doyuyorum bide akşama kadar hiç oturmuyorum biraz fazla hareketliyim galiba bi oğlum var 4.5 yaşında onun pesinde koş ev işi derken akşam nasıl oluyo anlamıyorum sonrada bel kaşık ağrısından kıvranıyorum tabi

Back
X