• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
12 bin mi altın neştermi kullanıyorlar o nedir yahuu.

canım hele normal doğum 10000 civarı sanki kendileri doğuruyorlar kadın acı çekmiyor.. Sanki çocuğu sıfırdan yapacaklar..

Yani gerçekten gereği olsa verilir hiç sakınmam...çok daha fazlası verilir evlat bu sonuçta ama herkesin evde bile yaptığı bu işe bu kadar para istemek çok gibi

canım hele normal doğum 10000 civarı sanki kendileri doğuruyorlar kadın acı çekmiyor.. Sanki çocuğu sıfırdan yapacaklar..

Yani gerçekten gereği olsa verilir hiç sakınmam...çok daha fazlası verilir evlat bu sonuçta ama herkesin evde bile yaptığı bu işe bu kadar para istemek çok gibi
Tam bi sömürücüler.

Eki Görüntüle 2111690
Biz de geldiiik kontrolden,herşey çok iyi çıktı şükür. 700 Gr,28 cm olmuş. Rahim agzimda iyiymiş.. :KK200::KK200:
yaa maşallahhh Allah esirgesinnn:KK200::nazar:

Kızlar sizde de oluyor mu ya böyle adet olacakmış gibi ağrı
Bazen oluyor canım dinlenince geçen ağrılardan korkma demişti doktorum. Sürekli olan ve şiddeti giderek artan ağrı erken doğum habercisi olabilirmiş.
Eki Görüntüle 2111745
Merhaba kizlar ben bugün normal muayeneye gittim doktorum sagolsun 4 boyutlu da bakti 440gr 25cm . Herseyi iyi saglikli dedi 22+1deyiz . :KK200::anneadayı::emir_bebek::nazar:
maşallah canımm :):KK200::nazar:

kızlaar nasılsınız bebişleriniz nasıl? kaç kilo aldınız? bebişleriniz kaç gram olmuş? Boyları nasıl minnaklarımızın? Ayruntılılar bitti mi? Herhangi bir sağlık sorununuz var mı?

Ben iyiyim bebişim 22+1 de 461 gr boyu 26 cm di şimdi 23+1 deyiz.. hareketleri çok düzenli olmasada ben uzandıkça kıpırtıları hissediyorum..ben 64 kiloyum 65 ile hamile kalmıştım.. Yarın devlete gidiyorum bakalım ne olacak bebişim ne kadar büyüdü görelim.. Sağlık durumum iyi şimdilik. Ne tansiyon ne ödem var çok şükür inşallah hiç de olmaz.. Sadece yeni doktor bulmalıyım bakalım önümüzdeki hafta için randevu aldım inşallah iyidir

@mi-nick @LknrNkz @ucurtma_avcisi @Sm2014 @rukiyemustafa @Soydanayse @Happymarried
@Sekercikiz @beniim @xra221 @gmzckr Zermina Zermina

ayy aklıma gelenleri etiketledim kızlar kusura bakmayın herkes tek tek sabaha kadar sürer görenleri bekliyorum :KK49::KK49:

Son düzenleme:
Screenshot_20180215-221636.webp
Kızlar oğlusuma ördüğüm yelek bugün bitti :KK69:
Screenshot_20180215-221425.webp

Kızlar dr ecopirin neden verdi bilmiyorum ilk haftalarda kanamam olmuştu o zaman erken doğum tehliken var demişti şimdi 24. Haftadayım bu hapı verdi o an aklıma gelmedi sormak içim hic rahat değil pazartesi başka bir dr gidicem sanirim

Kızlar dr ecopirin neden verdi bilmiyorum ilk haftalarda kanamam olmuştu o zaman erken doğum tehliken var demişti şimdi 24. Haftadayım bu hapı verdi o an aklıma gelmedi sormak içim hic rahat değil pazartesi başka bir dr gidicem sanirim
Doktorun verdiyse kullanmanda fayda var. Bebege bi zararı yok tam aksine faydası var

kızlaar nasılsınız bebişleriniz nasıl? kaç kilo aldınız? bebişleriniz kaç gram olmuş? Boyları nasıl minnaklarımızın? Ayruntılılar bitti mi? Herhangi bir sağlık sorununuz var mı?

Ben iyiyim bebişim 22+1 de 461 gr boyu 26 cm di şimdi 23+1 deyiz.. hareketleri çok düzenli olmasada ben uzandıkça kıpırtıları hissediyorum..ben 64 kiloyum 65 ile hamile kalmıştım.. Yarın devlete gidiyorum bakalım ne olacak bebişim ne kadar büyüdü görelim.. Sağlık durumum iyi şimdilik. Ne tansiyon ne ödem var çok şükür inşallah hiç de olmaz.. Sadece yeni doktor bulmalıyım bakalım önümüzdeki hafta için randevu aldım inşallah iyidir

@mi-nick @LknrNkz @ucurtma_avcisi @Sm2014 @rukiyemustafa @Soydanayse @Happymarried

ayy aklıma gelenleri etiketledim kızlar kusura bakmayın herkes tek tek sabaha kadar sürer görenleri bekliyorum :KK49::KK49:
Ben en son 20+1 de gitmiştim 366 gram 25 cm di oğluşum. Ben 64 ile hamile kaldım 69 kiloyum Allah'tan boyum 174 cm kurtarıyoruz. Bende hareketlerini çok net hissediyorum şükür. Bende de şişlik ve ödem yok tek merak ettiğim tansiyonum bazen 12/8 oluyor yüksek olup olmaması bunun.

İlacı veren doktora sormadin mi bu ne için diye? Yada kendi söylemedi mi yazarken?
Ben herhangi bir şey yazdığında hemen soruyorum bu ne için, zararı var mı, ne kadar icicem vs vs diye

Ben en son 20+1 de gitmiştim 366 gram 25 cm di oğluşum. Ben 64 ile hamile kaldım 69 kiloyum Allah'tan boyum 174 cm kurtarıyoruz. Bende hareketlerini çok net hissediyorum şükür. Bende de şişlik ve ödem yok tek merak ettiğim tansiyonum bazen 12/8 oluyor yüksek olup olmaması bunun.

canım 12-8 normal.. 13*9 14-9 vs çok oluyor gün içinde 2 3 kez bu şekilde çıkarsa doktoruna görün..

Sorunu gormusken cevaplayayim :) ben iyiyim canım çok şükür. İyi gidiyor şimdilik herhangi bir sağlık sorunum yok bakalim umarım olmaz da. Sadece ara ara bel ve kasık ağrıları yaşıyorum.
24.haftadayim 7 kilo aldım. 2 ayrintiliya girdim devlette ama ikisinde de oglusumun yüzünü göremedim çıktı vermediler :( çok merak ediyorum belki hafta sonu özele giderim ayrintiliya bakalım.
Geçen hafta gittiğimde bebeğin boyu 29.5 cmdi gramini söylemedi ama sanırım 600-650 gr arasıdır. Baş ve bacak ölçüsü 1 hafta önden gidiyor dedi artık niye bilmiyorum.
Bizde durumlar böyle şimdilik :KK51:

ayrınıtlı yaptırdın mı ? Çentik falan çıktı mı sonuçlarda.. Eğer çentik varsa doktorlar veriyorlar coraspin.. mi-nick mi-nick sen ne yaptın doktorun verdi mi aspirin

Sorunu gormusken cevaplayayim :) ben iyiyim canım çok şükür. İyi gidiyor şimdilik herhangi bir sağlık sorunum yok bakalim umarım olmaz da. Sadece ara ara bel ve kasık ağrıları yaşıyorum.
24.haftadayim 7 kilo aldım. 2 ayrintiliya girdim devlette ama ikisinde de oglusumun yüzünü göremedim çıktı vermediler :KK43: çok merak ediyorum belki hafta sonu özele giderim ayrintiliya bakalım.
Geçen hafta gittiğimde bebeğin boyu 29.5 cmdi gramini söylemedi ama sanırım 600-650 gr arasıdır. Baş ve bacak ölçüsü 1 hafta önden gidiyor dedi artık niye bilmiyorum.
Bizde durumlar böyle şimdilik :KK51:

Maşallah canım önden gitmesi çok iyi.. Tombiş olacaj bebişin sanırım :) Benim kızın da kafası önden gidiyor bazen :) yakında koca kafalı kızım diye seveceğim :KK70:

ayrınıtlı yaptırdın mı ? Çentik falan çıktı mı sonuçlarda.. Eğer çentik varsa doktorlar veriyorlar coraspin.. mi-nick mi-nick sen ne yaptın doktorun verdi mi aspirin
En erken pazartesiye gün aldım canım onu bekliyorum, bi grupta bu çentikle ilgili soru sordum bi bayan kan pıhtılaşması olabilir dedi ben gebeliğin başında doktora sormuştum olabilir mi diye eğer olsaydı canlı doğumun olmaz demişti ilkinde olmayıp ikinci de pıhtılaşma olması ihtimali var mı kafamı kurcalıyor

Back
X